Crutoane de casa

Retete aperitive

Reteta Crutoane de casa

Le puteti pregati folosind paine invechita pentru a o recicla si apoi le folositi la salate sau supe.

Ingrediente

1 franzela mica, taiata in cubulete
60 ml ulei
sare
piper
praf usturoi(optional)

  1. Incalziti cuptorul la maxim
  2. Puneti cubuletele pe o tava acoperita cu hartie de copt si apoi, folosind o pensula, ungeti-le pe ambele parti cu ulei amestecat cu sare si piper (amestecat eventual si cu praful de usturoi).
  3. Coaceti 10-15 min la temperatura medie, pana sunt rumene si crocante.

Comentarii (2)

 

aLeXa  acum 12 ani - 2 Mai 2011 13:25  

=P~ =P~ =P~ =P~ =P~ mor de pofta. imi trebuia reteta ptr o supa crema de ciuperci dar nu mai stiam cum se face. deabia astept sa mananc :*:* va pwp.ms :*:*:*:*:X:X:X:X
 

aLeXa  acum 12 ani - 6 Noiembrie 2011 17:36  

;) =P~ super tare crutoanele
 
Lasa un comentariu
Newsletter

Ca sa primesti cele mai noi retete prin email

Ingrediente

Categorii

Utile

Sarbatori

Internationale

Altele...