Retete Culinare : e-Retete

 

Dorada la cuptor

Categorii: Retete cu cartofi, Retete de mancaruri cu carne, Retete cu peste si fructe de mare, Retete la cuptor, Retete simple, Retete pentru Valentine's Day si Dragobete

 

Dorada la cuptor. Imagini pas cu pas pentru dorada la cuptor

In sfarsit m-am indurat sa ma ating de comoara din congelator: pestii din Croatia. Am inceput cu ceva ce n-am mancat pana acum si eram curioasa ce gust are, dorada. I-am preparat simplu, la cuptor, astfel incat la final sa am si garnitura gata inclusa. Iar rezultatul e nu numai gustos, dar si aspectuos, asa ca recomand acest fel de mancare pentru o cina romantica cu un vinulet bun si o lumina difuza

Ingrediente pentru Dorada la cuptor

2 dorada
4-5 cartofi potriviti
1 ceapa mare (cca 150 gr)
1 morcov
1 legatura patrunjel
5 catei usturoi
1/2 lingurita turmenic
1/2 lingurita vegeta de casa macinata
6 linguri ulei masline
2 lamai
sare, piper

Dorada la cuptor - Preparare

  1. Se taie cartofii rondele nu foarte groase, morcovii rondele mai subtirele, iar ceapa solzisori. Se aseaza legumele intr-o tava larga (30 cm diametru) si se presara cu sare si piper dupa gust.
  2. Se retin 2 fire patrunjel pentru servire, iar restul il tocam marunt, marunt. Se amesteca cu usturoiul strivit, turmenicul (va da culoare frumoasa sosului la final), vegeta si putina sare. Se adauga uleiul incet, cate o lingura o data si se piseaza totul pentru a obtine o pasta. Cand pasta e gata adaugam in ea cam 150 ml apa.
  3. Turnam sosul de patrunjel de mai sus peste legume, amestecam bine, sa fie acoperite si acoperim tava (sa fie etansa) cu folie de aluminiu. Dam la cuptor la 200C pentru 25-30 minute.
  4. In acest timp, pestii curatati si spalati ii uscam cu servetele de hartie. Ii crestam pe o parte (in 3-4 locuri), tinand cutitul pe diagonala. Presaram sare peste tot, inclusiv in interior. Apoi stropim pestii cu sucul de la 1 lamaie (cate 1/2 lamaie pentru fiecare peste) si lasam sa stea la temperatura camerei pana legumele sunt gata.
  5. Scoatem folia de aluminiu si asezam dorada deasupra. Presaram putin piper peste ei.
    * daca sosul de sub legume vi se pare ca a scazut mult mai adaugati cam 50 ml apa in tava
  6. Dam iar la cuptor pentru 20 minute. Apoi, ca sa-i facem sa arate ca in reviste, pornim grillul (focul sa vina de deasupra) si mai lasam la cuptor cca. 3-5 minute (sa-i supravegheati in acest timp), pana dorada prind o crusta frumoasa deasupra.
  7. Scoateti de la cuptor si presarati patrunjelul tocat ramas, iar in inciziile de deasupra pestelui introduceti jumatati de felii de lamaie.
  8. Servim imediat cu un pahar de vin alb si nu uitati o bucatica de paine proaspata, fiindca sosul din tava e delicios, trebuie sa incingeti in el.

 
Click pe imagini pentru a mari

Sosul de patrunjel (fara apa)
Sosul de patrunjel (fara apa)
Legumele in tava
Legumele in tava
Pregatim dorada
Pregatim dorada
Dupa 25 minute... asezam dorada in tava
Dupa 25 minute... asezam dorada in tava
Dorada la cuptor
Dorada la cuptor
Dorada la cuptor
Dorada la cuptor

 

5 76

 

 

O persoana a incarcat o fotografie cu "Dorada la cuptor". Vezi fotografia ╗

 

Comentarii

ramisimion  acum 4 ani 12 Octombrie 2009 11:13  

Re: Dorada la cuptor

ce minunatie, ce prezentare, ce aspect, ce idee extraordinara pentru aniversarea casatoriei care se apropie. Ioana esti geniala, imi lasa gura apa.....
 

Ioana  acum 4 ani 12 Octombrie 2009 11:35  

Re: Dorada la cuptor

am si poza cu interiorul pestelui, asa frumoasa a ramas carnea la copt... o pun diseara, am uitat azi dimineata sa o descarc de pe aparatul foto.
 

Pika  acum 4 ani 12 Octombrie 2009 13:42  

Re: Dorada la cuptor

Salutare,

Urmaresc siteul dvs. de ceva vreme, dar abia acum m-am hotarat sa las un comentariu.
Nu vreau decat sa va felicit pentru retetele minunate si informatiile interesante pe care ni le impartasiti. Si nu in ultimul rand pentru pozele care sunt pur si simplu ispititoare.

Va doresc mult spor si multa inspiratie!

Numai bine!
 

Olga  acum 4 ani 12 Octombrie 2009 14:15  

Re: Dorada la cuptor

Buna Ioana, am gasit de curand blogul tau si m-am abonat ca sa nu ratez nici o postare noua. Si pentru mine e tot prima data cand comentez, si te felicit pentru felul in care arata blogul si pentru retete. Ce m-a convins sa comentez a fost reteta pentru dorada, am descoperit si eu de curand pestele asta in vacantele din Grecia, iar postarea ta mi-a amintit de vacante Inca nu m-am incumetat sa-l gatesc pana acum acasa, desi am vazut ca se gaseste si prin Bucuresti in pescarii. Am inteles bine din text ca ai adus pestele tocmai din Croatia? In Grecia imi amintesc ca ni-l pregateau la gratar, si il serveau simplu cu un sos anume care era grozav! I-am intrebat ce e in sos, si ne-au zis asa in treacat ca are ulei de masline si lamaie. Cred eu ca mai era ceva pe acolo, ca avea o textura foarte matasoasa. As vrea tare mult sa pot sa fac sosul ala!
Cele bune si cat mai multe retete grozave!
 

Ioana  acum 4 ani 12 Octombrie 2009 15:03  

Re: Dorada la cuptor

pika, olga bine ati venit si va multumesc pentru comentariile frumoase

olga, ai inteles bine, mi-am adus pestele din Croatia. Cu o zi inainte de a pleca catre casa, am cumparat pestele proaspat din piata in Zadar, l-am congelat rapid si a doua zi l-am pus intr-o geanta frigorifica si in 10 ore am ajuns acasa cu el, nu a apucat sa se decongeleze ... am cumparat vreo 20 kg de peste
sosul de care zici era cumva galben si acrisor? avea verdeturi prin el?
 

Olga  acum 4 ani 12 Octombrie 2009 15:40  

Re: Dorada la cuptor

Da, sosul era galben si acrisor. Nu toti puneau verdeata, iar cand puneau era ceva de genul patrunjel tocat, deci ceva proaspat adaugat atunci.
Uite ca nu mi-a trecut prin cap sa iau dorada proaspata de acolo si sa o congelez eu. Data viitoare neaparat! In schimb am luat tot felul de masline dintr-o piata de-a lor, de la un negustor care le prepara in fel si chip. Apropo de masline, am citit de curand intr-un blog strain despre sos pesto cu masline tocate, rosii (ma rog, ei foloseau deshidratate), ulei de masline, etc. Nu se mentiona reteta exacta, tu ai gasit, sau ai incercat vreodata asa ceva? Pentru mine a fost o surpriza sa aflu ca pesto se poate prepara si in felul asta, eu credeam ca pesto e doar sosul ala cu busuioc, ulei, parmezan, etc
 

Ioana  acum 4 ani 12 Octombrie 2009 15:49  

Re: Dorada la cuptor

insemana ca e vorba despre sosul preparat din oua si lamaie, avgolemono se numeste. trebuie sa caut retete, o am notata acasa.
da, pesto rosso cred ca se numeste. este pe baza de rosii uscate cu masline, usturoi, rozmarin... eu am preparat doar o pasta de masline: [link] la pesto rosso se pun mai multe rosii uscate si mai putine masline
 

Ioana  acum 4 ani 12 Octombrie 2009 16:53  

Re: Dorada la cuptor

uite cum le-am uscat eu la cuptor [link] , este simplu, preferabil sa iei rosii mici din cele lunguiete (sau cherry) si sa le tai doar in jumatate. altfel, daca le tai in 4-6... vor curge pe tava si nu vor arata asa bine. dar asta e doar pentru aspect.
 

Olga  acum 4 ani 12 Octombrie 2009 17:26  

Re: Dorada la cuptor

Da, cred ca din cauza temperaturii ridicate s-a scurs zeama pe dinafara si s-a caramelizat. Erau taiate in doua, altfel. Dar nu erau nici roma, nici cherry, erau rosii rotunde, pulpoase, pentru salata. Nu stiu daca sunt potrivite pentru ce vreau eu. As vrea tare mult sa stiu cum sa aleg rosiile la piata si sa le evit pe cele tratate cu nitrati si bazaconii, gen rosiile de supermarket. Odata cand am taiat o rosie proaspat luata din piata, aratoasa altfel, inauntru in zona coditei era albicioasa si mama care era in vizita la mine a zis ca era dinaia tratata ca sa reziste mai mult. Eu am zis ca poate nu e coapta de tot, dar de unde ca pe dinafara pocnea de roseata.
 

Ioana  acum 4 ani 12 Octombrie 2009 17:44  

Re: Dorada la cuptor

rosiile sunt bune, cu multa pulpa si putina zona cu seminte.
nu stiu cum le poti alege pe cele bune, netratate, eu am o singura tactica cand merg la piata: ma uit dupa tanti de la tara cu produse putine. adica daca au rosii, mai au o gramajoara de fructe de sezon si cateva legaturi de patrunjel... de acolo iau. atunci ai sanse mari sa fie produse in gradina proprie si nu cumparate de la en-gros si vandute in piata. cei care au de toate, de la portocale, rosii, ardei pana la broccoli clar au produse de import. cam asta e tactica mea
 

Armenica  acum 4 ani 12 Octombrie 2009 22:59  

Re: Dorada la cuptor

buna Ioana !
intradevar sosul despre care spune ,Olga ii, numai ulei de masline si lamiie locuiesc printre ei si stiu sigur.FELICITARI PENTR-U SAIT ESTI SUPER TARE
 

Darvenia Darvi  acum 4 ani 13 Octombrie 2009 00:12  

Re: Dorada la cuptor

buna Ioana doradele tale arata super eu fac aproape in fiecare sambata peste , in special dorada dar o fac simplu pe grillul electric cu sare si o creanga de rozmarin proaspat din productzia proprie , dorada o gasesc la real dar cred ca cele din croatia aduse de tine sunt mult mai bune ca cele de la real nu tot timpul sunt proaspete
 

Olga  acum 4 ani 13 Octombrie 2009 10:26  

Re: Dorada la cuptor

Am vazut acum ce a scris Armenica mai sus despre sosul ala, ca ar fi chiar numai ulei si lamaie. E posibil, dar ma gandesc totusi ca in cazul asta aspectul ar fi fost diferit, "banutii" de grasime pe care ii face uleiul amestecat cu orice, s-ar fi remarcat. Pe cand sosul pe care ni-l aduceau ei era omogen, matasos, iar culoarea era cam prea galbena ca sa fi fost doar de la ulei (parerea mea de ne-expert, daca credeti ca gresesc spuneti-mi!). De aia ma gandesc ca e posibil sa fi fost sosul acela cu ou de care spui tu, Ioana, si ne putem da seama doar daca il gasesti
 

Ioana  acum 4 ani 13 Octombrie 2009 11:03  

Re: Dorada la cuptor

olga, uite cu arata sosul acela de lamaie de care-ti ziceam: [link] seamana?
 

Olga  acum 4 ani 13 Octombrie 2009 11:08  

Re: Dorada la cuptor

Da, poza seamana cu ce am papat eu. Sunt sanse pentru reteta?
 

Ioana  acum 4 ani 13 Octombrie 2009 11:16  

Re: Dorada la cuptor

yep, acum o scriu, voiam sa fiu sigura ca despre asta e vorba:

2 galbenusuri
sucul de la 1 lamaie
150 ml supa de pui calda
verdeata (marar, patrunjel, oregano...)

Se bat galbenusurile intr-un bol si se aseaza pe baie de aburi. Se bate continuu cat e pe abur si incet se adauga sucul de lamaie (ca la maioneza). Apoi se adauga la fel, supa de pui si se bate pana ajunge la o textura cremoasa. la sfarsit se adauga verdeata tocata in sos si sare daca mai trebuie.

unele retete cer si putin amidon (cam 1 lingurita), ca sa "lungesti" sosul, atunci se pune mai multa supa
 

Olga  acum 4 ani 13 Octombrie 2009 11:21  

Re: Dorada la cuptor

Dar n-are ulei de masline? Bine, nu stiu daca e musai uleiul de masline, dar eu in naivitatea mea chiar i-am crezut pe chelneri cand ziceau ca e cu ulei :D

Iar supa de pui e esentiala pentru reusita? Recunosc ca nu obisnuiesc sa pastrez supa la congelator...
 

Ioana  acum 4 ani 13 Octombrie 2009 11:27  

Re: Dorada la cuptor

acest sos nu are ulei, acum trebuie sa-l incerci sa vezi daca e chiar ce vrei tu. si fratele meu a incercat in turcia sa ia o reteta de la chelneri pentru mine si nu a reusit nimic... deci mergem doar pe incercate
supa de obicei e mai buna in sosuri, mai ales la sosul acesta care are putine ingrediente se simte diferenta. dar poti sa faci o supa rapida din vegeta de casa, putin ulei de masline (si asa ai si ulei in reteta) si apa... asta ca sa nu pui din aia din cub
 

Olga  acum 4 ani 13 Octombrie 2009 11:33  

Re: Dorada la cuptor

Cubul nici nu intra in discutie! Multumesc mult pentru reteta si sfaturi!
 

Ioana  acum 4 ani 13 Octombrie 2009 11:35  

Re: Dorada la cuptor

spor si astept sa vad cum iti iese si daca e ceea ce cautai
 

gabriella  acum 4 ani 27 Noiembrie 2009 16:58  

Re: Dorada la cuptor

mamma mia::::ce bine arata
 

Daiana Butuza  acum 4 ani 29 Ianuarie 2010 11:33  

Re: Dorada la cuptor

Foarte buna reteta, Ioana, multumim frumos! Am pregatit acest preparat pentru unchiul meu care este un mare consumator de peste si i-a placut foarte mult;eu am mai mancat dorada o singura data, in Croatia, dar mi-a placut mai mult cea facuta de mine dupa reteta ta...
 

Draculette  acum 4 ani 15 Februarie 2010 22:42  

Re: Dorada la cuptor

A iesit pur si simplu delicioasa!!!! Este a doua oara cand o prepar si a iesit la fel de buna. Am avut invitati la masa, si atat eu cat si reteta ta am avut mare succes.
Ma pot declara intr-un fel norocoasa deoarece locuind in Albania pot cumpara dorada proaspata de la orice pescarie.
Multumim frumos.
 

Daniela  acum 3 ani 9 Martie 2010 20:37  

Re: Dorada la cuptor

Dorada are oase?
 

Ioana  acum 3 ani 10 Martie 2010 10:35  

Re: Dorada la cuptor

putine, doar coloana cu oase mari in lateral. este foarte usor de mancat.
 

Mira  acum 3 ani 21 Martie 2010 23:10  

Re: Dorada la cuptor

Am si eu o curiozitate: cum ai transportat pestii tocmai din Croatia. Ma gandesc ca in avion nu ai putut urca cu ei, nu? )))
 

CANDOI ANAMARIA  acum 3 ani 13 Aprilie 2010 15:04  

Re: Dorada la cuptor


ESTE SUER TARE RETETA DAR ESTE CHIAR FRANTUZEASCA
 

marian  acum 3 ani 11 Iunie 2010 19:32  

Re: Dorada la cuptor

dorada congelata ? foarte naspa te-ai gandit.
 

marian  acum 3 ani 11 Iunie 2010 19:50  

Re: Dorada la cuptor

si in al doilea rand,daca nu ai mai incercat un fel de mancare,fal prima oara cat mai simplu k sa iti dai seama cu ce ar merge preparat.nu cum ai facut u cu dorada?am o intrebare?de unde ai dedus u sa faci dorada cu cartofii aia knd Dumnezeu a lasat lumea cu multe altele ........
 

CLAUDIA  acum 3 ani 30 August 2010 19:35  

Re: Dorada la cuptor

Marian esti ce carcotas esti!!!!Dar chiar nu inteleg...de ce???Reteta este chiar super simpla si n-ar tb sa dea de furca nici macar....unui barbat nepriceput(ca tine)!
Buna Ioana!Zi-mi te rog,pot inlocui tipul de peste cu altul (macrou,somon,pastrav..)ca nu prevad prea curand o vizita in Croatia,si suna tare bine reteta si nici sofisticata nu este!Dupa parerea mea n-ar fi nicio pb doar gustul carnii pestelui este altul pt ca ar fi alt sortiment....
 

Ioana  acum 3 ani 31 August 2010 15:51  

Re: Dorada la cuptor

dar se gaseste dorada si la noi in supermarketuri...
insa poti inlocui pestele cu siguranta, inclusiv cu pastrav
 

Sorin  acum 3 ani 22 Ianuarie 2011 19:54  

Re: Dorada la cuptor

Daca inlocuiesti dorada cu pastrav sau alt peste de apa dulce nu mai are acelasi gust. Nu se compara.
 

CLAUDIA  acum 3 ani 4 Februarie 2011 01:22  

Re: Dorada la cuptor

Pb era/este ca nu sunt in Ro,si n-am fost atenta aici in superm.daca este aceasta specie...si daca da,cum s-ar traduce.Dar am avut placuta surpriza sa-l gasesc....si se numeste DORADA ROYALE . Si cum n-am mai rezistat tentatiei de a proba reteta ta...m-am apucat de treaba...
A iesit DELICIOS !!!(multumesc,oricum,Sorin pt sfat).
La gust pestele asta mi se pare asemanator cu carasul(carnea usor dulceaga,iar oase doar cele principale:sire+coaste).
MULTUMESC IOANA pt retete!
 

TATIANA  acum 2 ani 6 Martie 2011 18:38  

Re: Dorada la cuptor

super arata si eu ma sa prepar astazi asa ceva multumim de reteta sa ne mai oferi si altele .O PRIMAVARA FRUNOASA SI MULTA SANATATE .
 

Andreea  acum 2 ani 25 Martie 2011 12:49  

Re: Dorada la cuptor

Buna! suna bine reteta dar ma intrebam cam cat timp necesita sa stea la cuptor un pastrav somonat de aprox 2 Kg si la ce temperatura?
 

Ioana  acum 2 ani 25 Martie 2011 13:00  

Re: Dorada la cuptor

cam la 180C, ca sa aiba timp sa se faca inauntru si sa nu se arda pielea. si cred ca in jur de 50-60 minute ar fi ok.
 

Mari Ana  acum 2 ani 26 Martie 2011 14:44  

Re: Dorada la cuptor

Azi o sa fac si eu reteta asta. Pana acum faceam dorada in sare, iese foarte bine, insa reteta asta are si legume si am rezolvat si garnitura. Si ce sa mai spun de aspect!
 

anda  acum 2 ani 29 Septembrie 2011 18:59  

Re: Dorada la cuptor

Ma uitam dupa o reteta de peste..stiam reteta ta de dorada si tot cautand am dat peste asta
Stiam sigur ca era de pe blogul tau..uraaat, uraaat sa preia in halul asta!
Felicitari oricum! Meritele iti apartin! fara dubii!
 

Ioana  acum 2 ani 30 Septembrie 2011 08:36  

Re: Dorada la cuptor

se mai intampla, macar cine a postat acolo a si pregatit-o inainte fiindca una din poze nu-mi apartine.
 

Mara Manole  acum 2 ani 30 Septembrie 2011 10:19  

Re: Dorada la cuptor

Buna Ioana, te salutam! Am facut reteta asta de mai multe ori, a devenit favorita noastra. Am facut-o si cu dorada si cu somon, dar am pus leustean (mai nou, preferatul meu pentru peste) in loc de partunjel. E super delicioasa.
 

VIOBIO  acum 2 ani 31 Decembrie 2011 14:07  

Re: Dorada la cuptor

MA OMORI CU RETETELE TALE !!! AI UNDAR DE A DESCRIE SI SUGERA GUST ,MIROS ,ETC .......
 

Oprica Jan Paul Eduard  acum 2 ani 31 Decembrie 2011 17:53  

Re: Dorada la cuptor

am luat si eu de la Carrefour 34 lei kg sa vad cum este am sa il fac exact cum ai descris aceasta reteta sper sa iasa fain


Iata si Craciunul trece, Nu-i zapada si e rece. Doar in inimi este cald si in verdele din brad. Si-a trecut o sarbatoare Ce-a lasat in urma oare? Sper ca numai lucruri bune, sa fii fericita,lume!
Asteptam sa vin-acum Anul Nou,este pe drum. Spor s-aveti la pregatire si distractie din plin! La multi ani!
 

lupascu.ionel  acum 2 ani 16 Ianuarie 2012 10:51  

Re: Dorada la cuptor

am luat si eu de la METRO sa vad cum este am sa il fac exact cum ai descris aceasta reteta sper sa iasa fain.eu am mai mancat in israel.
 

Dana Manole  acum un an 9 Noiembrie 2012 22:36  

Re: Dorada la cuptor

Draga Ioana,
Am facut astazi aceasta reteta, si vroiam sa-ti multumesc pentru ca a iesit fabulos! Doar sa fii batut in cap sa nu-ti iasa retetele tale, am incercat mai multe, dar cu aceasta am impresionat pe cine trebuia... iti doresc putere de munca, pentru ca toate celelalte vin de la sine...in mod evident esti iubita de toti cei ce-ti urmaresc site-ul. Numai bine!
 

viorica   acum un an 11 Ianuarie 2013 15:14  

Re: Dorada la cuptor

Bravo ! Mult succes , multumim ca poti sa impartasesti cu noi tot ce stii tu. Ne esti de mare folos . Sanatate multa !
 

CRISTI VLAD  acum un an 11 Februarie 2013 12:45  

Re: Dorada la cuptor

arata destul de bine
 

Roxanna Mika  acum 11 luni 25 Februarie 2013 20:23  

Re: Dorada la cuptor

ti am spus ca pastravul meu dupa aceasta reteta iese demential ?
de vreo luna, fac saptamanal reteta asta
mi a adus al meu vreo 10-12 pastravi direct de la pastravarie, i am pus la congelator in pungute cu 2-3 bucati fiecare si acum impresionam pe rand:verishori, prieteni, parinti si speram pe viitorul tata-socru (inca am minunatiile in cuptor))
nu stiu ce m ash face fara tine :*
 

Mihaela  acum 13 luni 26 Februarie 2013 17:57  

Re: Dorada la cuptor

Arata bine,o sa fac si eu reteta asta,am ceva peste in frigider,nu stiu cum se numeste dar sper sa-mi iasa la fel de bun
 

Andreea R  acum 11 luni 31 Martie 2013 20:15  

Re: Dorada la cuptor

Este de departe cel mai bun peste cu legume la cuptor pe care l-am facut pana acum :-) Datorita lui am prins drag de site si intru zilnic sa caut retete noi si sa le incerc. Urmeaza legumele la cuptor maine,apoi crevetii cu usturoi si tot asa. Felicitari,tine-o tot asa!
 

Ioana  acum 11 luni 1 Aprilie 2013 13:18  

Re: Dorada la cuptor

andreea, bune alegeri pentru saptamana aceasta!
 

casablanca  acum 9 luni 30 Iunie 2013 13:42  

Re: Dorada la cuptor

foarte buna,multumesc de reteta
 

Alexandra  acum 5 luni 8 Septembrie 2013 21:14  

Re: Dorada la cuptor

Multumesc pentru reteta! A fost bun bun!
 

Erica  acum 3 luni 28 Noiembrie 2013 21:09  

Re: Dorada la cuptor

Super reteta!E foarte bun si arata ca si la restaurant!Multumesc!
 

Ioana  acum 4 luni 29 Noiembrie 2013 09:07  

Re: Dorada la cuptor

Erica, ma bucur ca iti place. e bine cand ne simtim acasa ca la restaurant.
 

Florina Radu  acum 3 saptamani 27 Ianuarie 2014 14:56  

Re: Dorada la cuptor

Excelent!
 

Cristina CiocÅčirescu  acum 6 zile 15 Februarie 2014 23:50  

Re: Dorada la cuptor

Buna, Ioana!
Retetele tale sunt geniale! Ieri am incercat aceasta reteta, a iesit foarte, foarte gustoasa! Am folosit in loc de cartofi galbeni, cartofi dulci, pentru ca de cand am mancat prima oara cartofi dulci, m-am indragostit de gustul lor.
Vreau sa te felicit pentru toate retetele care m-au definit ca si *bucatareasa* inca de la inceput.
 

Loredana  acum 35 minute 22 Februarie 2014 17:44  

Re: Dorada la cuptor

Cea mai buna reteta!
 

 

Adauga comentariu

 
nu va fi facut public


zambet
zambet
zambet
pofta
trist
greata

 

 

 

 

 

Retete de sezon

Vezi toate retetele de sezon

 

 

 

Ca sa primesti cele mai noi retete prin email:

 

 

Constructii si amenajari interioare Cluj www.casamicon.ro
Noi am amenajat bucataria e-Retete!
Click aici ca sa vezi rezultatul

 

 

 

 

 
 

 

 

Ultimele Retete RSS

Ultimele Comentarii RSS