Papricas de pui cu galuscute de faina

Categorii: Retete de mancaruri cu carne, Retete cu carne de pui, Retete din Ungaria

 

Papricas de pui cu galuscute de faina
Pinterest

O reteta traditionala din Ungaria, foarte populara la noi Ardeal.

Ingrediente
Papricas de pui cu galuscute de faina

1 tavita pulpe pui (6 bucati)
2 cepe
1 lingura boia dulce
2 catei usturoi
2 linguri faina
3 linguri bune de smantana
2 linguri ulei
sare, piper

Galuscute

2 oua
2 linguri ulei
200 gr faina
sare

Portii: 4

Preparare
Papricas de pui cu galuscute de faina

  1. Se toaca ceapa si se caleste in ulei pana se inmoaie.
  2. Se adauga pulpele de pui si se rumenesc pe ambele parti, cat sa-si schimbe culoarea. Presarati pulpele cu putina sare si piper. Adaugam boiaua si stingem cu 2 cani de apa/supa. Adaugam usturoiul tocat. Punem capacul la oala si lasam la fiert 30 minute. Le mai amestecam din cand in cand.
  3. La sfarsit adaugam smantana frecata cu faina si dizolvate cu putina apa (cca 100ml) si amestecam. Mai lasam 1 minut la fiert. Dregem de sare.
  4. Galuscute: am batut 2 oua cu sare, am adaugat 100 ml apa si apoi faina pana am obtinut un aluat moale dar consistent, apoi am adaugat uleiul.
  5. Am pus la fiert o oala plina cu apa cu 1 lingurita sare si deasupra am asezat instrumentul pentru preparat galuscute. Galuscutele cad prin gaurile instrumentului in apa, se lasa sa dea cateva clocote dupa ce se ridica la suprafata.
  6. Se scot cu o paleta din apa, scurgandu-se bine si apoi se arunca in papricas sa absoarba sosul.
    * pentru o varianta mai comoda, in loc de galuscute puteti folosi paste scurte.
 
Papricas de pui cu galuscute de faina - Fierbem pulpele

1. Fierbem pulpele

Papricas de pui cu galuscute de faina - Adaugam smantana frecata cu faina si gata papricasul

2. Adaugam smantana frecata cu faina si gata papricasul

Papricas de pui cu galuscute de faina - Aluat galuscute

3. Aluat galuscute

Papricas de pui cu galuscute de faina - Punem aluatul in instrumentul de galuscute

4. Punem aluatul in instrumentul de galuscute

Papricas de pui cu galuscute de faina - Miscam partea mobila si galuscutele cad in apa

5. Miscam partea mobila si galuscutele cad in apa

Papricas de pui cu galuscute de faina - Scurgem galuscutele

6. Scurgem galuscutele

Papricas de pui cu galuscute de faina - Le aruncam in sos

7. Le aruncam in sos

Papricas de pui cu galuscute de faina - Papricas de pui cu galuscute de faina

8. Papricas de pui cu galuscute de faina


Adauga comentariu    Listeaza reteta

Votul tau: 

  (5 puncte / total voturi: 87)  

 

Pui cu galuste

6 Octombrie 2008

Pui cu galuste

Papricas de ciuperci

24 Mai 2010

Papricas de ciuperci

Pui Teriyaki

27 Octombrie 2014

Pui Teriyaki

 

 

Marta  acum 7 ani - 25 Aprilie 2008 10:10  

Re: Papricas de pui cu galuscute de faina

Cunosc reteta...dar nu am stiut ca se pune si usturoi ??? Am sa incerc.Oricum imi place papricasul cu galuste ,la nebunie ! Si usturoiul !
Nu ai incercat sa pui la sfirsit o mana de patrunjel verde tocat marunt ? Incearca !
Sa avem pofta !
 

Ioana  acum 6 ani - 30 Aprilie 2008 13:36  

Re: Papricas de pui cu galuscute de faina

Salut Marta! Si Hristos a Inviat! Scuze pentru raspunsul intarziat dar am fost plecata de Paste chiar in tara papricasului asa ca m-am informat de reteta originala.

Mi-au spus ca se pune de obicei ori usturoi ca sa imbogatesca gustul sau pasta de ardei (cea de la tub care se gaseste si la noi in magazine) care da si o culoare mai intensa... poti incerca in ambele feluri, cea cu pasta iese mai dulceaga. Singura diferenta fata de reteta asta, e ca ei servesc galuscutele separat, langa paprikas, dar nu mi-au placut asa, sunt seci, raman la varianta mea, sa le amestec la sfarsit in sos.

O sa incerc si cu patrunjel, banuiesc ca nu poate fi decat mai bun si in plus o sa arate si mai bine vesel
 

Ardelean Ancutza  acum 6 ani - 6 Mai 2008 21:17  

Re: Papricas de pui cu galuscute de faina

La galuste: ai batut cele 2 oua cu sare si ai adaugat 100ml .... de apa? iar apoi faina... Cred ca am sa incerc...Eu am mai facut papricas dar nu cu galuste in el...Eu sunt adepta retetelor simple si rapide de gatit, am doua fetite , una de 4 ani si cealalta de 1,6 ani si nu prea am timp de retete sofisticate, desi imi place in bucatarie...si mai ales sa incerc feluri noi, dar timpul nu imi permite
 

Ioana  acum 6 ani - 6 Mai 2008 22:00  

Re: Papricas de pui cu galuscute de faina

Da, 100 ml apa vesel, o sa corectez. Aluatul trebuie sa fie lipicios, sa nu curga ca sa-l poti pune pe razatoare.
 

Ardelean Ancutza  acum 6 ani - 6 Mai 2008 22:11  

Re: Papricas de pui cu galuscute de faina

m-am gandit eu.... dar am crezut ca poate fi si lapte. poti sa imi sugerezi ceva retete cu varza , orez? Multumesc anticipat
 

Ioana  acum 6 ani - 6 Mai 2008 22:28  

Re: Papricas de pui cu galuscute de faina

O sa ma gandesc la cateva retete rapide cu orez si varza si poate reusesc sa le adaug cat de repede (sper saptamana asta) - o sa apara pe prima pagina
 

feri  acum 6 ani - 29 Mai 2008 17:29  

Re: Papricas de pui cu galuscute de faina

la ingrediente nu ar trebui trecute toate ingredientele necesare? nu apar acolo oualesi lingurile de ulei...si mai apoi 2 linguri de faina cat scrie ca ai folosit, se cam pierd daca le amesteci cu doua oua... trist
 

Ioana  acum 6 ani - 29 Mai 2008 17:58  

Re: Papricas de pui cu galuscute de faina

scuze pentru omisiune, am uitata sa trec ingredientele pentru galuste vesel faina care se pune in galuste nu e 2 linguri ci cat cuprinde, am zis si acolo, pana se obtine un aluat consistent dar moale. e il pun dupa ochi dar data viitoare il voi cantari.

cele 2 linguri de faina sunt pentru papricasul in sine, se dizolva la sfarsit in apa si se toarna peste pui
 

monica  acum 6 ani - 31 Iulie 2008 13:07  

Re: Papricas de pui cu galuscute de faina

eu combin boia iute cu cea dulce:nu am stiut de usturoi;o sa incerc vesel
 

Osiceanu Carmen  acum 6 ani - 19 Decembrie 2008 21:30  

Re: Papricas de pui cu galuscute de faina

mersi pt reteta, a iesit excelent!! puteti incerca si variata fara smantana si faina de la sfarsit, e foarte buna si asa.. vesel
 

Ioana  acum 6 ani - 19 Decembrie 2008 23:02  

Re: Papricas de pui cu galuscute de faina

carmen, la cat mai multe retete reusite de pe acest site si Sarbatori fericite!
 

adry  acum 6 ani - 10 Ianuarie 2009 16:23  

Re: Papricas de pui cu galuscute de faina

Eu fac papricasul aproape ca tine doar ca pun si ardei gras! Daca bine imi aduc aminte de pe "retete culinare" parca tie nu-ti plac ardeii! Si eu pun putin usturoi doar sa dea asa un iz! ceea ce mia placut mult modul cum faci galustele prin razatoare! Pana acum le-am facut ca in reteta ta de pulpe cu galuste, deci le-am dat drumul in apa cu lingurita!
P.S o prietena care are mama austriaca mi-a zis ca la ei cantitate de ceapa folosita este egala cu cantitatea de carne! Cam asa ceva face mama mea pune chiar si zece cepe!!!! Pentru modul cum mananc eu acum mi se pare exagerat cu atata ceapa vesel
 

Ioana  acum 6 ani - 10 Ianuarie 2009 18:40  

Re: Papricas de pui cu galuscute de faina

bine ai venit adry, ne-ai gasit pe noul site vesel

itzi aduci bine aminte, nu manac ardei, dar am inceput sa ii mai pun in mancaruri si relatia mea cu ei evolueaza pozitiv vesel
acum am si scula speciala pentru galuscute, dar razatoarea e un inlocuitor la indemana si ies tare dragute asa mici
 

Osiceanu Carmen  acum 6 ani - 24 Ianuarie 2009 12:58  

Re: Papricas de pui cu galuscute de faina

ma gandeam la ce sectiune sa iti scriu..am decis ca aici e cel mai bine fiind prima reteta incercata si REUSITA vesel cred ca am intrat pe la toate, am citit aproape retetele (cele pe care le-am incercat au iesit bestial). azi am incercat zeama de cartofi, e pe foc, astept sa se faca....miroase bine , si momentan salivez la niste chiftelute marinate, dar nu am gasit nici o reteta pe acest site trist .nu stiu cum sa fac sosul, la chiftelute cred ca ma descurc. crezi ca ma poti ajuta? multumesc! si la cat mai multe retete apetisante vesel
 

Ioana  acum 6 ani - 24 Ianuarie 2009 13:20  

Re: Papricas de pui cu galuscute de faina

multumim, multumim vesel uite aici o reteta de chiftelute cu sos de rosii: [link]

acum poti folosi rosii decojite din conserva cele proaspete sunt asa si asa ...

sper ca era ce cautai, daca nu scrie-mi sa vedem daca gasim altceva vesel

cioa si la cat mai multe retete reusite de la noi de pe site! vesel
 

Osiceanu Carmen  acum 6 ani - 24 Ianuarie 2009 13:47  

Re: Papricas de pui cu galuscute de faina

citisem reteta, dar la cat de ametita sunt am uitat complet de ea vesel e foarte ok reteta, dar din cate stiam eu, la chiftelute marinate tre sa fierbi un pic sosul cu chiftelutele. crezi ca daca fac sosul un pic mai lung (cu un pic de apa sau supa de pui) si apoi pun impreuna cu chiftelutele la foc inabusit, e ok? weekwnd placut!!! vesel
 

Ioana  acum 6 ani - 24 Ianuarie 2009 14:13  

Re: Papricas de pui cu galuscute de faina

ok, deci faci aceeasi reteta dar adaugi rosii din conserva mixate in blender pana se fac pasta (eu am lasat rosiile cuburi si sosul nu e asa fin cum vrei tu)... si adaugi si putina apa cu faina cand pui rosiile ca sa ai un sos consistent si sa-l lungesti ca sa cuprinda chiftelele... daca e prea gros mai picuri putina apa sau sos de pe rosii... si adaugi si foi de dafin, 1-2 ca sa aiba gust bun, la noi in zona asa se face

rosiile din conserva sunt mai mici, eventula pui cam 6 rosii in loc de cele 3 din reteta
 

madalina  acum 6 ani - 18 Februarie 2009 19:02  

Re: Papricas de pui cu galuscute de faina

imi e pofta imi e pofta imi e pofta imi e pofta imi e pofta imi e pofta imi e pofta imi e pofta pare super gustos. sa sti ca o sa incerc
 

adriana  acum 5 ani - 30 Mai 2009 19:16  

Re: Papricas de pui cu galuscute de faina

buna ,te rog sa mi spui de unde pot cumpara ,,razatoarea pt/galuste,mersi
 

Ioana  acum 5 ani - 30 Mai 2009 19:18  

Re: Papricas de pui cu galuscute de faina

eu am luat-o din Selgros, altundeva nu am vazut
 

marnie  acum 5 ani - 11 Iunie 2009 23:30  

Re: Papricas de pui cu galuscute de faina

in loc sa fac galuscute manual se poate sa folosesc paste fainoase aduse din italia alea mici care sea mana cu galuscute??
 

marnie  acum 5 ani - 11 Iunie 2009 23:36  

Re: Papricas de pui cu galuscute de faina

cand am notat reteta am observat ca ai scris ca se poate inlocui cu paste scurte.Deci daca folosesc paste cate grame ar trebui pt aceasta reteta?
 

Ioana  acum 5 ani - 12 Iunie 2009 10:20  

Re: Papricas de pui cu galuscute de faina

cam 200-250 gr cred ca ar fi ok
 

alina  acum 5 ani - 16 August 2009 13:53  

Re: Papricas de pui cu galuscute de faina

deci reteta asta e asa de buna..la noi in familie nu se facea dar bunica pretenului meu e maghiara si o facea e atat de gustoasa miamiiiii o sa fac si eu o data :X imi e pofta
 

klaudia  acum 5 ani - 25 Noiembrie 2009 18:56  

Re: Papricas de pui cu galuscute de faina

mama ,de obicei ,punea galustele la fiert direct in sos.....si erau bune....dc trebuie sa le fierb separat???
 

Ioana  acum 5 ani - 25 Noiembrie 2009 19:08  

Re: Papricas de pui cu galuscute de faina

lasa cam mult amidon si daca le fierb separat mai reduc din amidonul din mancare. papricasul are deja destula faina in sos. si cateodata cand sosuletul e mai putin si cu carne prin el galuscutele nu ajung toate in sos, se lipesc unele de altele si arata mai putin aspectuos la final. asta daca le faci cu aparatul acela. daca le faci cu lingurita le poti aranja in oala cum vrei.
cand cantitatea de galuscute e mai mica si sosul mai subtirel pun si eu galuscutele direct in sos, cum am facut la gulas [link]
 

cristina  acum 5 ani - 27 Ianuarie 2010 17:26  

Re: Papricas de pui cu galuscute de faina

se poate inlocui smantana cu iaurt?
 

Ioana  acum 5 ani - 27 Ianuarie 2010 18:23  

Re: Papricas de pui cu galuscute de faina

da, merge perfect si cu iaurt
 

cristina  acum 5 ani - 27 Ianuarie 2010 19:08  

Re: Papricas de pui cu galuscute de faina

multumesc vesel eu unde stau nu se gaseste smantana trist sau nu am gasit eu pana acuma! am vazut ca stii multe chestii interesante legate de bucatarie :D stii cumva si cum as putea sa preper smantana acasa?
 

Ioana  acum 5 ani - 28 Ianuarie 2010 12:00  

Re: Papricas de pui cu galuscute de faina

se prepara simplu: ai nevoie de lapte gras (cativa litri, sa-ti iasa destula smantana, preferabil cumparat de la tarani fiindca e cel mai gras, daca nu, cel mai gras gasit in supermarket) il pui in oale sau borcane de cca 1l (daca ai de lut e super). acoperi gura oalei/borcanelor cu un tifon si lasi la temp. camerei (bunica le punea pe dulap fiindca era mai cald) pentru 1-2 zile. deasupra vei vedea ca se aduna smantana, un strat de cativa cm (depinde cat de gras a fost laptele). O iei cu lingura si o pastrezi intr-un borcan.

Ce ramane e lapte acru cu zer. Il poti strecura de zer si manaci asa laptele acru. Sau il poti pune intr-un tifon la scurs pentru 1-2 zile si vei obtine branza, cum am facut aici cu iaurtul [link]
 

Monica Mihaly  acum 5 ani - 20 Februarie 2010 19:01  

Re: Papricas de pui cu galuscute de faina

ioana peste o sapt vin nasii mei din budapesta si as vrea sa i surprind cu reteta aceasta, am insa o mica problema, nu am un instrument pt facut galuscute, eu locuiesc in madrid si nu am gasit nicaieri pe aici. mi ai putea da o alta alternativa la cum sa i fac?
pls vesel
 

Ioana  acum 5 ani - 22 Februarie 2010 16:52  

Re: Papricas de pui cu galuscute de faina

monika, poti folosi o razatoare din aceea simpla pe care o pui pe oala cu apa fiarta cu spatele in sus (deci partea pe care razi sa fie in jos) si faci aluatul, dar o idee mai tare decat in reteta mea astfel incat acesta sa nu curga. il pui pe rand (cate 2-3 linguri o data) pe razatoare si cu o paleta lata dai pe aluat spate-fata astfel incat acesta sa cada prin gaurile mari ale razatoarei in apa. si tot asa pana termini aluatul. e mai migalos dar functioneaza, asa faceam si eu pana sa cumpar aparatul. daca mai ai nevoi de indicatii sa-mi spui.
 

Monica Mihaly  acum 5 ani - 22 Februarie 2010 20:13  

Re: Papricas de pui cu galuscute de faina

ms tare mult
esti o dragutza
vesel
 

Monica Mihaly  acum 5 ani - 4 Martie 2010 13:38  

Re: Papricas de pui cu galuscute de faina

ioana azi e ziua cea mare o sa pregatesc papricasul, am emotii doar pt galuscute dar cred ca o sa iasa k, maine iti spun vesel
 

Monica Mihaly  acum 5 ani - 5 Martie 2010 13:03  

Re: Papricas de pui cu galuscute de faina

buna ioana am avut ceva emoti ieri dar trebuie sa ti spun ca au iesit neasteptat de bine galuscutele ca dde ele ma temeam , nu credeam ca o sa ma descurc cu razatoarea, dar au iesit superrrr, iar nasilor mei le a placut gozav, mai ales ca nasa mea spune ca ea cu galuscute nu a facut niciodata papricasul, multumesc mult pt sfat, aceasta reteta o sa o mai repet cu siguranta pt ca eu nomal o faceam fara galuscute, dar ies foarte bune si pufoase. multumesc ioana vesel
 

Ioana  acum 5 ani - 6 Martie 2010 08:53  

Re: Papricas de pui cu galuscute de faina

super monika, deci mult asteptata masa cu papricas a fost un succes! ce ma bucur vesel poate reusesti sa faci rost de un aparat din asta, acum ca ai vazut ce simplu se prepara. galuscutele se potrivesc si la alte mancaruri cu sos.
 

Monica Mihaly  acum 5 ani - 6 Martie 2010 16:58  

Re: Papricas de pui cu galuscute de faina

daca mi spui unde il gaseste mama ca ea e acasa in cluj o sa i zic sa mi trimita unul, mersi mult inca o data de sfaturi vesel
 

crina  acum 4 ani - 1 Mai 2010 12:53  

Re: Papricas de pui cu galuscute de faina

imi e pofta imi e pofta imi e pofta imi e pofta chiar acum merg sa/l fac ca mi sa facut pofta, vesel ,traiasca bucatareasa,mai lasati retete bune
 

gabriella  acum 4 ani - 29 August 2010 20:08  

Re: Papricas de pui cu galuscute de faina

a iesit foarte buna rar gaseste omu o reteta sa explice asa de bine cum faci tu vesel multumesc
 

Roxana  acum 4 ani - 31 Octombrie 2010 15:38  

Re: Papricas de pui cu galuscute de faina

Intotdeauna am mancat cu mare pofta si placere papricas, cand facea mama mea.
Acum ceva timp aveam pofta, dar nu stiam cum se face, astfel am gasit reteta ta.

Astazi am facut a 4a oara si tot nu ma pot satura...este excelent imi e pofta

Data trecuta am adaugat si eu patrunjel verde, dar parerea mea este ca ii schimba complet gustul...ii ia din savoare. Mama mea mi-a sugerat ca mai degraba sa pun marar...sa vedem vesel

Oricum este excelent asa cum l-ai scris tu! vesel
La mai mare! :D
 

iasmina  acum 4 ani - 15 Martie 2011 11:20  

Re: Papricas de pui cu galuscute de faina

Buna ...eu sunt cam pe la inceput...papricasul e primul meu fel de mancare care lam facut si mia si iesit...e super:X:X:X:X:X:X
 

alexia  acum 4 ani - 15 Aprilie 2011 15:37  

Re: Papricas de pui cu galuscute de faina

e SUPER! vesel vesel
 

alexia  acum 4 ani - 15 Aprilie 2011 15:41  

Re: Papricas de pui cu galuscute de faina

vreau sa va zic ceva mai puneti si ceapa ca sa deie gust vesel =)) =))
 

Andrei  acum 4 ani - 17 Aprilie 2011 13:28  

Re: Papricas de pui cu galuscute de faina

Buna! Eu sunt cam pe la inceput in arta culinara si as avea cateva intrebari daca se poae sa ma ajutati si pe mine
1.Cand pun galustele apa trebuie sa fiarba sau iau cratita de pe foc ca altfel se dezintegreaza prin apa pe-acolo?
2.La inceput, calesc ceapa, apoi pun copanelele si le prajesc bine pe toate partile...bun...dar ceapa pana se prajeste carnea nu se arde de tot acolo? ca abia dupa ce s-au prajit pulpele pun apa...sau carnea se prajeste separat?
Faci o treaba foarte buna! Felicitari pentru site
 

Ioana  acum 4 ani - 17 Aprilie 2011 13:58  

Re: Papricas de pui cu galuscute de faina

1. cand faci galuscutele astepti ca apa sa clocoteasca, dar apoi dai focul la mic sub oala. apoi poti incepe sa formezi galuscutele. nu se vor dezintegra.

2. ceapa se caleste pana se inmoaie doar, pana devine transparenta. nu trebuie sa se rumeneasca. apoi pui pulpele peste ceapa si la prajesti pana devin albe si doar usor rumene pe ici pe colo. cat timp se fac pulpele, ceapa numai bine are timp sa se prajeasca usor, dar nu se va arde. numai nu da focul la maxim, la mediu spre mic e ok. si cand calesti ceapa si dupa ce adaugi puiul. si mai amesteci din cand in cand sa se faca puiul pe toate partile.

spor la treaba! sa-mi spui cum ti-a iesit.
 

eugenia  acum 3 ani - 29 Septembrie 2011 17:31  

Re: Papricas de pui cu galuscute de faina

Mersi pt reteta.a iesit super buna, vesel eu am mai facut papricas dar niciodata cu galuscute,mersi
 

Marinel  acum 3 ani - 3 Octombrie 2011 01:21  

Re: Papricas de pui cu galuscute de faina

Salut si multumesc de reteta. Mama mea il facea fara usturoi si cu mamaliga separat. Sunt din judetul bistrita. am incercat acuma cu galuscute, a iesit foarte gustos. Multumesc
 

Cri  acum 3 ani - 2 Ianuarie 2012 01:58  

Re: Papricas de pui cu galuscute de faina

Buna Ioana! Sarbatori fericite!! Reteta asat e super! Cred ca am gatito de sute de ori vesel mine merg la prietena mea si o sa gatim reteta impreuna imi e pofta Multumesc mult!!
 

oana simona talpag  acum 3 ani - 29 Februarie 2012 15:12  

Re: Papricas de pui cu galuscute de faina

da am incercat reteta si a iesit foarte bun eu faceam da nu puneam usturoi da e bun si cu usturoi incercati
 

Marcel  acum 2 ani - 22 Mai 2012 18:26  

Re: Papricas de pui cu galuscute de faina

La 4 portii vad ca se pun 6 pulpe de pui. Cred ca ar fi mai indicat sa punem 8 pulpe, sa putem sa le impartim exact, cate doua de persoana. Sau poate e vorba de o familie cu doi copii si mananca adultii cate doua pulpe iar copiii doar cate una.
Cu usturoi n-am mai facut dar voi incerca. In loc de galuscute se pot incerca gnocchi, un fel de galuscute italienesti.
Apreciez in mod deosebit retetele de pe acest site.
 

Ioana  acum 2 ani - 23 Mai 2012 13:46  

Re: Papricas de pui cu galuscute de faina

... sau noi mancam 2 pulpe la pranz si doar cate 1 pulpa la cina. oricum sosul este destul de mult.
 

Darvenia Darvi  acum 2 ani - 1 August 2012 16:56  

Re: Papricas de pui cu galuscute de faina

ciao Ioana as vrea sa stiu daca ai incercat sa faci si lecsÚ unguresc
 

Ioana  acum 2 ani - 1 August 2012 17:31  

Re: Papricas de pui cu galuscute de faina

aici am varianta mea de lecso in care am pus orez: [link]

zic ca e varianta mea fiindca e un pic mai "light". eu pun mai putin ulei, toc ardeiul cu ceapa mai marunt si doar le las sa se inmoaie, apoi pun rosiile. in mod normal se pune mult mai mult ulei, apoi felii de ceapa care se prajesc practic in ulei, apoi adaugi ardeiul felii si-l prajesti si pe el si apoi rosiile. Se fierbe pana uleiul se ridica deasupra.
 

darvenia  acum 2 ani - 5 August 2012 13:40  

Re: Papricas de pui cu galuscute de faina

da ai dreptate dar eu am cautat reteta de lecsÚ in bucataria ungureasca, vesel
 

LÄÉzuran Iasmina  acum 2 ani - 23 August 2012 15:07  

Re: Papricas de pui cu galuscute de faina

Eu am mai pus si 2 ardei (mai micuti) si 2 rosii , a iesit foarte gustos :D
Multumesc pt reteta! vesel
 

Ioana Kali  acum un an - 21 Noiembrie 2013 23:21  

Re: Papricas de pui cu galuscute de faina

Super buna! Am avut emotii cu galuscutele, am facut pentru prima data, dar au iesit. Abia astept sa ajunga si sotul meu acasa pentru a gusta din asa bunatate vesel
 

lavinia  acum un an - 19 Martie 2014 19:27  

Re: Papricas de pui cu galuscute de faina

vesel vesel vesel vesel vesel abia astept sa o gatesc maine ca arata fffff bine
 

olga  acum 6 luni - 19 Noiembrie 2014 16:14  

Re: Papricas de pui cu galuscute de faina

Dupa ce am tanjit ani dupa un pui de casa, am primit unul. L-am combinat cu o alta preferinta -orzo (nu l-as fi descoperit fara tine)- rezultatul -delicios.

Multumesc, multumesc, multumesc
 

Gerda Luca  acum 5 luni - 30 Decembrie 2014 13:12  

Re: Papricas de pui cu galuscute de faina

galuscutele se numesc spštzle ( spetle)
 
loading

Ca sa primesti cele mai noi retete prin email

Retete de sezon

Vezi toate retetele de sezon


 
mergi sus