Retete Culinare : e-Retete

 

Pui la cuptor

Categorii: Retete de mancaruri cu carne, Retete cu carne de pui, Retete la cuptor, Retete simple

 

Pui la cuptor. Imagini pas cu pas pentru pui la cuptor

Este cel mai suculent pui la cuptor pe care l-am pregatit vreodata. Mi-a parut chiar mai suculent decat puiul pe sticla. Secretul consta in alegera unui pui cat mai mic, de maxim 1.4 kg si sararea puiul cu 2 zile inainte de a-l pregati. Tehnica e aceeasi ca si la gratarele mixte, doar aplicata pe bucati mai mari de carne, de aceea timpul de asteptare e mai mare.

Sper ca nu v-am descurajat cu timpul de asteptare... Nu e greu, eu am planificat puiul pentru weekend, l-am cumparat avand grija sa nu expire in cele 2 zile , l-am sarat si apoi si l-am "uitat" in frigider pana duminica seara cand intr-o ora a fost gata. L-am servit doar cu salata de salate si cateva crutoane. Dar data viitoare vreau sa pun in tava, in jurul puiului cativa cartofi intregi semi-fierti (cam 15 minute) si sa condimentez puiul si cu putina boia sa fie mai colorat, caci din cauza ca nu am folosit ulei (nici nu trebuie!) a iesit mai palida pielea, asta a fost singurul defect.

NOTA 08 feb. 2009 - am refacut puiul si pozele, condimentat de data asta cu amestec de boia, piper si turmenic si e alta "mancare de peste", am obtinut o culoare perfecta acum.

Ingrediente pentru Pui la cuptor

1 pui intreg pentru grill (maxim 1.4 kg)
2 fire rozmarin
4 fire cimbru
sare (de mare, daca e posibil)
1 lingurita piper
1 lingurita boia
1 lingurita turmenic

Pui la cuptor - Preparare

  1. Curatati puiul de grasimea din interior, in special in zona gatului. E important, altfel grasimea se va topi in tava si se va arde si veti afuma toata casa. Spalati puiul si stergeti-l bine cu prosoape de hartie.
  2. Sarati puiul peste tot, inclusiv in interior si pe sub pielea de pe piept.
  3. Puneti puiul in frigider pentru 2 zile. In aceasta consta toata smecheria pentru a obtine un pui suculent.
  4. Cand doriti sa-l preparati, scoateti puiul si il condimentati cu amestecul de piper, boia si turmenic. Sub pielea de sub piept introduceti rozmarinul si cimbrul. Am mai presarat si putina sare mare peste pui.
  5. Incingeti cuptorul la maxim, 250C pentru jumatate de ora.
  6. Incingeti o tava (in care sa incapa puiul) pe aragaz. Puneti puiul cu pieptul in jos, veti auzi cum sfaraie. In jurul puiului am asezat cartofi taiati felii pe lung si condimentati cu acelasi amestec ca si puiul, plus sare. Introduceti tava in cuptor si lasati la copt pentru 30 minute.
  7. Scoateti tava, intoarceti puiul - cu grija sa nu va ardeti - cu pieptul in sus si mai dati la cuptor pentru inca 30 minute. Nu stropiti puiul cu sucul din tava!
  8. Cand e gata, lasati puiul sa se odihneasca 15 minute fara a-l taia, apoi serviti.

 
Click pe imagini pentru a mari

Saram puiul si dupa 2 zile il impanam cu verdeturi
Saram puiul si dupa 2 zile il impanam cu verdeturi
Il asezam in tava fierbinte cu pieptul in jos
Il asezam in tava fierbinte cu pieptul in jos
Puiul prajit
Puiul prajit
Pui la cuptor (poza trimisa de Simona)
Pui la cuptor (poza trimisa de Simona)

 

5 120

 

 

Retete similare 

Pui aromat sub caramida Pui cu rozmarin
Pui aromat sub caramida Pui cu rozmarin
Pui pe sticla (doza de bere) cu ierburi aromate Pui cu bere, lamaie si rozmarin
Pui pe sticla (doza de bere) cu ierburi aromate Pui cu bere, lamaie si rozmarin

Conecteaza-te cu contul tau de Facebook folosind link-ul din dreapta sus si fii prima persoana care incarca o fotografie cu "Pui la cuptor"

 

Comentarii

adry  acum 5 ani 7 Februarie 2009 23:03  

Re: Pui la cuptor

Chiar in seara asta am facut gratar de vita dupa sfaturile tale dintr-o reteta precedenta (am tinut carnea la sarat cam o ora) si am fost foarte incantata! A iesit super si nici n-a iesit apa pe gratar asa cum se intampla de obicei!
Am sa incerc si puiul la cuptor! Eu ador retetele astea simple, gustoase dar mai ales sanatoase!
 

Ioana  acum 5 ani 8 Februarie 2009 00:17  

Re: Pui la cuptor

tehnica aceea chiar da rezultate, mai avem putin si facem gratarele ca in marile restaurante

eu am sarat deja puiul azi dimineata, maine seara il pregatesc...
 

Ioana  acum 5 ani 8 Februarie 2009 18:21  

Re: Pui la cuptor

am facut puiul azi, asa cum v-am zis, condimentat mai bine si am pus si cartofi in jurul lui ca sa fac o cina "la pachet". Se vede diferenta nu?
 

Ioana  acum 5 ani 12 Februarie 2009 20:33  

Re: Pui la cuptor

Intrebare de ...baraj : se poate folosi si pui de curte , stiti voi din ala care creste mai incet dar in conditii de libertate ?!
 

angela  acum 5 ani 12 Februarie 2009 20:59  

Re: Pui la cuptor

cred ca depinde si de cat timp s-a plimbat in libertate prin curte si de soiul gaini mama! asta pt. ca stiu cand am primit niste pui din tara si erau tinerei dar aveau o carne atoasa ca nici fiarta nu era buna,parca era de fazan.in schimb un pui foarte mare crescut tot in conditii de libertate si care a mancat amestecuri de faini si iarba dar era un soi diferit ,desi a fost urias a avut carnea foarte fina.cere informatii despre calitatea carni pe care au avut-o eventuali frati si surori .
 

Ioana  acum 5 ani 12 Februarie 2009 21:55  

Re: Pui la cuptor

Multam de raspuns ...e drept ca factorii de influenta pot fi numerosi dar ma gandeam ca cineva a si probat reteta cu astfel de pui! In orice caz , pot sa fac eu experienta asta, mai ales ca fratii si surorile au mai trecut prin bucataria mea .
 

Ioana  acum 5 ani 12 Februarie 2009 21:59  

Re: Pui la cuptor

Uitam ...eu cand am pui din astia mai duri, prefer sa ii gatesc fierti in punga speciala care rezista la operatia asta : sar puiul, pun o legatura de patrunjel, rozmarin, cimbru , cateva foi de dafin, cuisoare ...morcov, ceapa si la sfarsit rezultatul este apetisant (reusesti sa mananci si pieptul care de obicei e cel mai atos )
 

angela  acum 5 ani 12 Februarie 2009 23:38  

Re: Pui la cuptor

incet incet ma conving ca pui mei (aia tari) erau gaini batrane,nici fiarta nu era buna carnea de pe pulpe darmite de pe piept!dar faceau o supa buna de tot!
 

Ioana  acum 5 ani 13 Februarie 2009 10:50  

Re: Pui la cuptor

Ioana, poti sa incerci aceasta retete cu pui de casa, dar reusita acestei retete sta in faptul ca puiul nu trebuie tinut mai mult de o ora la cuptor, altfel se va arde din cauza ca nu-l stropesti cu nimic in timpul coacerii. si de aceea e importanta si marimea lui, un pui peste 1.5 kg nu se va face bine intr-o ora, chiar daca e de la supermarket, daramite cei de casa

pentru puiul tau mai repede recomand reteta asta [link] fiindca poti tine puiul acoperit cu folie sa se faca in aburul berii cat vrei tu, fara riscul de a se arde, apoi il lasi sub grill pana se rumeneste
 

Ioana  acum 5 ani 15 Februarie 2009 19:51  

Re: Pui la cuptor

Reteta a fost testata cu un gatlejat din "ferma" mea,in forma ei originala si a reusit deplin !!Multumesc pentru ideile voastre si bafta la gatit si voua !
Cat despre gaina , chiar daca ma repet vreau sa zic ca gatita la bain-marie , in punga alaturi de condimente mie mi-a iesit o minunatie !
 

bLaCk pRiNcEs  acum 5 ani 25 Februarie 2009 23:48  

Re: Pui la cuptor

 

Mara  acum 4 ani 14 Iulie 2009 10:54  

Re: Pui la cuptor

in sfarsit, aseara am facut si eu minunatia asta de reteta. am tinut puiul cu sare de sambata de la pranz pana aseara; era de fapt planificat pt duminica, dar ne-am carat de acasa si am venit prea tarziu ca sa mai bag puiul in cuptor. eu l-am dat cu sare din aia mare, de care se pune la muraturi, si inainte de a-l da la cuptor, l-am frecat cu condimente din alea care se vand impreuna cu punga magica. e ceva... ... trebuie neaparat sa-l testati!
multumim Ioana!
 

Ioana  acum 4 ani 14 Iulie 2009 11:50  

Re: Pui la cuptor

cu cea mai mare placere mara
 

miha  acum 4 ani 19 August 2009 20:36  

Re: Pui la cuptor

si eu l-am sarat ieri si maine astept sa vad ce iese,k m-ati facut tare curioasa.apropo,am pui de tara dar nu se vede nicio diferenta.e foarte bun,am mai facut si acum cateva zile,k imi trimite matusa mea mereu.va anunt cum a iesit
 

Simona   acum 4 ani 9 Septembrie 2009 12:20  

Re: Pui la cuptor

M-ati innebunit, fratilor ! Trebuie neaparat sa incerc si eu puiul asta ca prea l-ati laudat ! Revin cu "verdictul".
 

ramisimion  acum 4 ani 13 Septembrie 2009 22:06  

Re: Pui la cuptor

Ai dreptate, este cel mai suculet pui. L-am sarat de vineri seara si l-am pregatit asta seara. Puiul, cartofii si salata au fost o cina minunata. Noi si prietenii nostri am fost tare incantati.
 

Ioana  acum 4 ani 14 Septembrie 2009 11:25  

Re: Pui la cuptor

pai ai mers la sigur cu reteta, are si o explicatie chimica toata faza cu sarea, se numeste osmoza, ea e "vinovata" de puiul suculent.
 

ramisimion  acum 4 ani 14 Septembrie 2009 13:01  

Re: Pui la cuptor

stiu ca procesul se numeste osmoaza, doar sunt inginer chimist. asa este, am mers la sigur, stiam ca nu am cum sa dau gres. iti multumesc ca ai postat reteta!
mama pregateste pui pe sare cu fructe in el, o sa-ti trimit reteta. sigur este pe gustul tau, iese fraged si parfumat.
 

Ioana  acum 4 ani 14 Septembrie 2009 13:09  

Re: Pui la cuptor

pai daca stiam ca am un inginer chimist aici la indemana nu mai cautam sa inteleg eu singura ce insemna osmoza a trebuit sa mi se deseneze ca sa inteleg.
 

isabeli  acum 4 ani 7 Octombrie 2009 19:24  

Re: Pui la cuptor

buna! trebuie cumva sa ung tava inainte cu ulei sau pun puiul direct in tava incinsa? trebuie intors puiul in tava?
 

Ioana  acum 4 ani 7 Octombrie 2009 19:42  

Re: Pui la cuptor

tava nu trebuie unsa, cred ca ai una cu teflon, atunci e ok nu se va prinde. dupa 30 minute puiul se intoarce, dar asta scrie in reteta
 

ovi  acum 4 ani 14 Octombrie 2009 20:35  

Re: Pui la cuptor

 

nicoleta braila  acum 4 ani 22 Octombrie 2009 16:24  

Re: Pui la cuptor

arata super puiul,abia astept sa-l gatesc
 

carmen  acum 4 ani 10 Noiembrie 2009 22:10  

Re: Pui la cuptor

arata super puiul tau.Ioana.cu siguranta o sa-l incerc si eu.gatesc si eu pui la tava insa in punga dar nu in punga de la knorr pt ca nu imi plac acele condimente.exista in supermarketuri pungi speciale.folosesc una pt 2 kg pui.pe langa puiul condimentat-fiecaruia cu ce ii place-pun cartofi,rosii,ardei,ceapa,ciuperci toate taiate bucatele si condimentate.sigilam puga si o intepam cu o scobitoare si o punem intro tava.in fc de marimea puiului. se lasa cam in jur de 1h,1h30" in cuptor.la sfarsit,daca vrem sa iasa puiul mai "colorat",taiem pur si simplu putin punga si mai lasam la cuptor pana ne place culoarea.ATENTIE LA ABURI atunci cand taiem punga!sotul meu a fost sceptic la inceput pt ca reteta este putin mai dietetica insa acum este una din preferatele lui si pot sa zic ca este destul de mofturos.chiar o prefera rece.
 

fasching  acum 4 ani 6 Decembrie 2009 17:41  

Re: Pui la cuptor


salut.Cu siguranta voi incerca dat fiind faptul ca e ziua mea.


 

Ioana  acum 4 ani 7 Decembrie 2009 10:21  

Re: Pui la cuptor

fasching, la multi ani! sa-i dai pe toti pe spate cu puiul asta, e cel mai bun, garantez eu, am incercat multe retete de pui la cuptor pana acum
 

loredana  acum 4 ani 7 Decembrie 2009 15:27  

Re: Pui la cuptor

in tigae pui ulei?
 

Ioana  acum 4 ani 7 Decembrie 2009 15:28  

Re: Pui la cuptor

nu, nici un pic de ulei
 

oana  acum 4 ani 15 Decembrie 2009 16:26  

Re: Pui la cuptor

 

JoJo  acum 4 ani 29 Decembrie 2009 18:25  

Re: Pui la cuptor

Inca nu lam facut) (~~) (~~) da va urma sal fac cred ca o sa fie gustos
 

Reidman  acum 4 ani 24 Ianuarie 2010 14:27  

Re: Pui la cuptor

 

nico  acum 4 ani 21 Februarie 2010 14:10  

Re: Pui la cuptor

delicios! singura problema... sa ai rabdare 2 zile...
 

angela  acum 4 ani 24 Aprilie 2010 15:08  

Re: Pui la cuptor

da, si eu voiam sa-l fac repede, asa ca voi incerca alta reteta asta oricum ma bintuie
 

Ciupitu Georgiana  acum 4 ani 26 Mai 2010 13:59  

Re: Pui la cuptor

De unde pot sa cumpar turmenic?
 

Ioana  acum 4 ani 26 Mai 2010 14:02  

Re: Pui la cuptor

din magazinele naturiste sau magazinele cu specific arabesc
 

marina  acum 4 ani 8 Iulie 2010 15:35  

Re: Pui la cuptor

puiul trebuie bagat la congelator dupa ce la-m dat cu sare
 

mary  acum 3 ani 21 Iulie 2010 13:28  

Re: Pui la cuptor

 

xenia  acum 3 ani 20 August 2010 12:33  

Re: Pui la cuptor

Eu cred ca e cazul sa invatati din nou alfabetul si sa scrieti corect gramatical inainte de toate.
 

Maria  acum 3 ani 2 Octombrie 2010 15:54  

Re: Pui la cuptor

DRAGA XENIA


Eu cred ca nu ar trebui sa fi rautacioasa. Fiecare scrie cum stie si cum poate .Nu toata lumea a facut atatea clase cate ai facut tu. Nu descuraja cititorii!


Te rog,sa nu te superi! Numai bine!

Puiul la cuptor a fost fantastic!!!!Multumesc!

 

alina  acum 3 ani 14 Octombrie 2010 14:06  

Re: Pui la cuptor

buna Arata super o sa il incerc si eu
 

ionela  acum 3 ani 22 Octombrie 2010 15:04  

Re: Pui la cuptor

mmmmm ce pofta mie...
 

Dor  acum 3 ani 2 Noiembrie 2010 14:34  

Re: Pui la cuptor

Eu aveam un pui in congelator. L-am dezghetat, l-am pregatit si l-am pus in frigider dar e bine oare sa-l mai tin 2 zile cu sare sau se strica?
 

Ioana  acum 3 ani 2 Noiembrie 2010 15:44  

Re: Pui la cuptor

depinde cand l-ai congelat. daca mai avea termen de valabilitate 2 zile e ok. daca l-ai congelat la limita, adica expira ziua urmatoare si tu l-ai pus la congelator atunci nu risca.
 

Dor  acum 3 ani 4 Noiembrie 2010 18:46  

Re: Pui la cuptor

Multumesc mult Ioana!L am congelat cu 4 zile inainte de expirare si acum m am apucat sa l pregatesc.Miroase tare frumos!Multumesc din nou!
 

Ioana  acum 3 ani 5 Noiembrie 2010 09:12  

Re: Pui la cuptor

si eu il pregatesc duminica, astazi il sarez. testez niste cuptoare electrice si puiul asta e etalonul. daca iese bine merg pe cuptor electric, daca nu, iau tot unul pe gaz...
 

corau  acum 3 ani 8 Decembrie 2010 12:07  

Re: Pui la cuptor

e bun dar stiu o reteta si mai buna... se pune o oala cu mai bine putin de jumate apa se intoarce capacul invers se pune puiul uns tot cu vegeta se lasa cam pana se rumeneste,seintoarce si pe partea ailaltaiar cand sa rumenit iti lasa gura apa ..MERITA INCERCAT
 

Bucatar de Croaziera  acum 3 ani 28 Februarie 2011 15:17  

Re: Pui la cuptor

fetelor am dat pe spate cu puiul asta oameni mari ...sunt incantat de reteta ta
 

Ana  acum 3 ani 7 Martie 2011 09:10  

Re: Pui la cuptor

E superrrrrrrr.Si eu il fak tot pe capac si iese si suculent si gustos ssi toti sunt fff incintati de gustul puiului
 

mihai  acum 3 ani 20 Aprilie 2011 21:50  

Re: Pui la cuptor

Eu fierb puiul in prealabil, apoi il bag la cuptor. Ati incercat metoda asta?
 

Ioana  acum 3 ani 20 Aprilie 2011 21:56  

Re: Pui la cuptor

nu, dar am folosit metoda oparitului, pentru o piele mai crocanta (pe rata, nu pe pui).
 

Dana Stoica  acum 3 ani 28 Iunie 2011 13:46  

Re: Pui la cuptor

Am facut si eu duminica asta 2 pui dupa reteta aceasta si inca ceva combinatii de retete de pui tot de la d-voastra. Au iesit absolut minunati. Intr-adevar e cel mai suculent si aromat pui pe care l-am mancat vreodata. Felicitari pt retetele postate!!!!!!!!!
 

iulia  acum 2 ani 22 August 2011 14:19  

Re: Pui la cuptor

Am cumparat 3 puisori din aia galbeni (de marimea pumnului unui barbat mai fortos). Asa ca i-am dat cu sare de dimineata si spre seara ii bag la cuptor. Sunt tare nerabdatoare sa vad cum vor iesi.
 

ocsiblondu  acum 2 ani 3 Septembrie 2011 14:34  

Re: Pui la cuptor

am sa incerc si eu miine seara sa fac acest pui chiar dimineata a cumparat sotia un pui deja i-mi lasa gura apa
 

cati  acum 2 ani 24 Decembrie 2011 09:17  

Re: Pui la cuptor

chiar nu trebuie fiert,si cartofi la cuptor fara un pic de zeama cum ies nu sunt tari?si puiul se patrunde bn bn?
 

Corina  acum 2 ani 2 Ianuarie 2012 20:29  

Re: Pui la cuptor

Buna,
am incercat si eu reteta si ... a iesit cam sarat,
trebuie spalat puiul inainte de gatire sau trebuie sa pun mai putina sare?
multumesc.
Am descoperit de curand acest sitte si am incercat cateva retete care au iesit foarte bine, mi-am delectat invitatii cu ele.
 

Ioana  acum 2 ani 3 Ianuarie 2012 09:07  

Re: Pui la cuptor

sare pui normal, poate o idee mai mult, nu trebuie exagerat. orientativ, poti folosi 1 lingurita de sare la fiecare kg de pui.
 

Loredana Ile  acum 2 ani 8 Ianuarie 2012 15:24  

Re: Pui la cuptor

puiul il fac tot la 250C? multumesc pt raspuns
 

Ioana  acum 2 ani 10 Ianuarie 2012 10:42  

Re: Pui la cuptor

da, la 250C.
 

alina  acum 2 ani 11 Ianuarie 2012 11:24  

Re: Pui la cuptor

in week-end o sa incerc si eu ,am mai incercat retete de aici si sunt super apreciate si de familie si de prieteni
multumim.
 

Loredana Ile  acum 2 ani 20 Ianuarie 2012 10:22  

Re: Pui la cuptor

puiul e super facut asa. acum intrebare daca fac pulpe intregi in acelasi mod cum sa procedez sa nu se lipeasca carnea de tava. poate intrebarea e naiva, dar multumesc pt raspuns
 

Ioana  acum 2 ani 20 Ianuarie 2012 10:36  

Re: Pui la cuptor

ideal, pentru pulpe la cuptor ar fi sa avem o tava din asta cu gratar: [link] astfel pulpele se coc frumos, nu trebuie intoarse, sucul se scurge jos.
acum mi-am luat si eu una, dar pana sa o iau puneam pulpele direct pe gratarul cuptorului si dedesubt puneam o tava cu hartie de copt. vezi reteta de aici: [link]

ar mai fi varianta sa le pui pe pat de legume (asa ai si garnitura inclusa) sau intr-o tava cu hartie de copt dedesubt.
 

angelica  acum 2 ani 28 Ianuarie 2012 14:45  

Re: Pui la cuptor

e un pui foarte ireistibil de gustos.................. imi lasa gura apa chiar acum este la cuptor.............abia astept sal savurez
 

Angi2611  acum 2 ani 15 Aprilie 2012 10:59  

Re: Pui la cuptor

Demential......nu am scos grasimea de la gat si nu a iesit nici un pic de fum....am folosit o tava din tuci si am condimentat cu un amestec din piper macinat,boia dulce si usturoi granule......a iesit super are si culoare si gust f. Bun
 

gabi  acum 2 ani 23 Iunie 2012 17:09  

Re: Pui la cuptor

Piper foarte mult
 

alexandra sos  acum 2 ani 3 Iulie 2012 14:07  

Re: Pui la cuptor

bun
 

Elis  acum un an 26 August 2012 14:54  

Re: Pui la cuptor

Am gatit puiul dupa aceasta reteta si a fost DELICIOS, ne-a placut tuturor, chiar si a doua zi avea un gust foarte bun....
 

mihaela  acum un an 5 Septembrie 2012 20:52  

Re: Pui la cuptor

vreau sa-l prepar ptr sambata. am musafiri. se pot pune cartofi si sub pui? sau nu se face puiul bine?
 

Mariana Lemnian  acum un an 19 Noiembrie 2012 15:04  

Re: Pui la cuptor

Buna ioana...joi vreau sa ii fac o surpriza sotului de ziua lui si cand am citit reteta asta am stiut ca este ceea ce caut(el fiind la dieta)..singura problema este ca nu am gasit pui mai mic de 2kg .se pare ca la spanioli le plac puii giganti..asa ca te rog sa ma ajuti cu timpul care trebuie sa stea la cuptor...siii,mersi tare pentru ca raspunzi promt de fiecare data
 

Ioana  acum un an 19 Noiembrie 2012 18:41  

Re: Pui la cuptor

inca 20 minute in plus, dar daca dupa 1 ora si un pic vezi ca devine prea rumen coboara temperatura la 200C si lasa 30 minute.
 

mariana  acum un an 23 Noiembrie 2012 12:12  

Re: Pui la cuptor

gataaa!a meritat asteptarea 2zile.a iesit gustos,suculent,bine facut in interior(asta era grija mea cea mai mare),cu o crusta crocanta si toata lumea fericita.sigur o sa mai repet reteta.nu a fost nevoie sa cobor temperatura,cu cele 20de minute in plus a fost de ajuns.mersi
 

Adina  acum 9 luni 4 Octombrie 2013 16:45  

boia

Boia trebuie sa fie dulce?
 

Ioana  acum 9 luni 4 Octombrie 2013 18:15  

Re: Pui la cuptor

da, dar daca manaci picant poti strecura si putina boia iute
 

Alis  acum 2 luni 12 Mai 2014 14:03  

Re: Pui la cuptor

Buna Ioana! Am si eu nevoie de un sfat... am o gaina de curte de vreo 2 kg. 800 si n-am idee cum s-o prepar pentru a fi sigura ca va avea o carne frageda si gustoasa...si poate chiar si ochioasa(ca vor fi si ceva musafiri cu ocazia zilei noastre de casatorie). Iti multumesc si astept raspunsul tau ca sa ma apuc de treaba!
 

Ioana  acum 2 luni 13 Mai 2014 10:35  

Re: Pui la cuptor

daca vrei sa o faci intreaga iti recomand reteta de la curcan la cuptor [link], adica sa o pui la saramara si apoi sa o coci. sub piele si pe piele poti folosi verdeturile si condimentele de aici.

dar ai si alternativa de a face ceva gen coq au vin [link] sau pui cu mustar si tarhon [link] care sunt foarte elegante si aromate
 

Alis  acum 2 luni 13 Mai 2014 15:42  

Re: Pui la cuptor

f.buna ideea cu saramura, numai ca eu mai am doar 24 h la dispozitie pana-l introduc la cuptor, dar am s-o pun in aplicare si apoi ma gandeam sa-l umpu cu orez ca in reteta ta de pui umplut cu orez (e compagtibila saramura cu aceasta umplutura?) si sa-l fac in vasul roman(abia achizitionat si sper sa iasa gaina pe masura)...dar voi analiza si celelalte variante...merci mult
 

Ioana  acum 2 luni 13 Mai 2014 15:55  

Re: Pui la cuptor

da, saramura e compatibila cu umplutura. ln plus umplutura tine si ea "umezeala, deci nu se va usca asa repede puiul tau de casa.
 

AKAD  acum 13 ore 12 Iulie 2014 18:27  

Re: Pui la cuptor

mi se pare foarte bun si foarte usor
 

AKAD  acum 13 ore 12 Iulie 2014 18:30  

Re: Pui la cuptor

eu am incercat si in punga magica si ese foarte bun da si asa merge
 

 

Adauga comentariu

 
nu va fi facut public


zambet
zambet
zambet
pofta
trist
greata

 

 

 

 

 

 

 

Retete de sezon

Vezi toate retetele de sezon

 

 

 

Ca sa primesti cele mai noi retete prin email:

 

 

Constructii si amenajari interioare Cluj www.casamicon.ro
Noi am amenajat bucataria e-Retete!
Click aici ca sa vezi rezultatul

 

 

 

 

 
 

 

 

Ultimele Retete RSS

Ultimele Comentarii RSS