Termometru pentru friptura

Categorie: Ustensile utile in bucatarie

 

Termometru pentru friptura
Pinterest

Termometrul se utilizeaza pentru a stabili temperatura din interiorul unei fripturi. Mai ales daca sunteti la prima friptura sau daca pregatiti pentru prima data un anumit tip de carne, acesta va va fi de mare ajutor. Il puteti utiliza cu succes la pregatirea fripturii de miel, a puiului sau curcanului la cuptor etc. fara sa va mai ingrijorati daca carnea e facuta sau nu in interior. Termometrul se introduce in cea mai groasa parte a fripturii, intr-o zona fara os sau grasime multa.

Temperaturi orientative pentru diferite tipuri de carne:

Miel si vitel

in sange - 60-65C
mediu - 65-70C
bine facuta - 70-75C

Porc

mediu - 65-70C
bine facuta - 70-75C

Pui, curcan, gasca, rata (intregi) - 80C

Termometru pentru friptura - Termometru electronic

1. Termometru electronic


Adauga comentariu    Listeaza reteta

Votul tau: 

  (5 puncte / total voturi: 5)  

 

Iaurtiera

22 August 2012

Iaurtiera

Palnie pentru borcane

31 Mai 2012

Palnie pentru borcane

Presa pentru piure

13 Noiembrie 2011

Presa pentru piure

Wine Saver

9 Noiembrie 2011

Wine Saver

 

 

Daiana Butuza  acum 5 ani - 26 Martie 2010 13:47  

Re: Termometru pentru friptura

Ne spui si pe unde il gasim?
 

lira  acum 5 ani - 26 Martie 2010 13:57  

Re: Termometru pentru friptura

In Cluj unde se gaseste un astfel de termomentru?
 

Ioana  acum 5 ani - 26 Martie 2010 14:36  

Re: Termometru pentru friptura

eu l-am luat din Domo, cel din Polus si am dat cam 25 lei pe el

daca dati search pe google dupa "Termometru pentru friptura" veti gasi si alte modele chiar si digitale...
 

lira  acum 5 ani - 1 Aprilie 2010 21:52  

Re: Termometru pentru friptura

ai reusit sa probezi termometrul? am luat si eu unul, dar inca nu l-am pus la treaba vesel
 

Ioana  acum 5 ani - 2 Aprilie 2010 12:05  

Re: Termometru pentru friptura

nu l-am incercat inca pe fripturi, dar l-am infipt in diferite mancaruri sa vad daca misca acul, ce temperaturi arata... m-am jucat un pic
 

monica  acum 4 ani - 4 Martie 2011 00:53  

Re: Termometru pentru friptura

Ioana il pui in friptura in cuptor ?
 

Ioana  acum 4 ani - 4 Martie 2011 09:44  

Re: Termometru pentru friptura

nu il las in friptura. verific doar in zona cea mai groasa si il scot. ar fi bine sa il lasi acolo, dar cum nu sunt sigura de calitatea lui si cum rezista la temp. mari timp indelungat, nu am indraznit sa-l las.
 

Ca sa primesti cele mai noi retete prin email

Retete de sezon

Vezi toate retetele de sezon


 
mergi sus