Pasta de jumari

Retete aperitive Retete cu carne de porc Retete de Craciun Retete romanesti

Am primit de la mama o punga de jumari bune si din jumatate am facut pasta buna buna. Sa o consumati insa echilibrat, cate putin in fiecare zi, fiindca e destul de grea la stomac.

Ingrediente

250 gr jumari
1 ou fiert tare
1 ceapa micuta (aprox 40 gr)
1/2 lingurita piper
1/2 lingurita boia
sare, daca mai e nevoie

  1. Se pun toate ingredientele in robotel si se fac pasta. Sau se dau prin masina de tocat.
  2. Se serveste pe paine prajita, cu rondele fine de ceapa si presarata cu putina boia. Sau puteti servi cu castraveti murati.
  3. Se pastreaza la frigider, in borcane, astfel rezistand mult timp.

Punem tot in robotel si mixam bine

Pastram in borcan

Pasta de jumari

Ingrediente

Categorii

Utile

Sarbatori

Internationale

Altele...