Despre site si despre mine

Ioana

Bine ai venit, sunt Ioana, gazda ta.

Pe site-ul meu gasesti peste 1000 retete pe care le-am ales, gatit si fotografiat cu drag iar acum si tu poti sa le gatesti si sa le savurezi.

Din 2008 pana acum s-au strans multe tipuri de retete de la Deserturi, Garnituri, Gustari, Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume pana la Retete cu putine calorii, Retete de post, Retete ieftine si multe altele. Cand doresti sa cauti un tip anume de mancare cauta in bara de sus, acolo le gasesti pe toate ordonate si organizate pentru a te bucura de o navigare usoara.

Daca iti faci un cont, ai posibilitatea sa incarci pe site pozele tale. De asemenea poti sa-ti creezi un director cu toate retetele favorite, la care se pot adauga usor observatii si notite personale.

Trimite-mi un comentariu cand iti place o reteta sau cand ai intrebari si iti voi raspunde in cel mai scurt timp posibil. Comentariul tau, alte comentarii si raspunsurile mele le accesezi usor in coloana din dreapta, in sectiunea "Ultimele comentarii".

Poti vota fiecare reteta incercata pentru ca ceilalti vizitatori sa stie ca tu ai apreciat-o si ca merita din plin sa fie regatita.

Cu mai multe noutati din domeniul culinar ma gasesti pe Facebook la facebook.com/eRetete si pe Twitter la twitter.com/e_retete.

Iti doresc multa inspiratie la gatit si continua sa te bucuri de bucataria romaneasca si internationala.

Ca sa primesti cele mai noi retete prin email

 
mergi sus