Bellini

Retete bauturi Retete cu fructe Retete din Italia

Daca sarbatoriti ceva special in weekend sau pur si simplu doriti sa va rasfatati si racoriti, va propun acest celebru cocktail italian pe baza de Prosecco. Prosecco a fost bautura mea preferata in acesta vara si cel mai probabil va voi aminti de el si vara viitoare... cu siguranta face parte din trend-urile de primavara-vara 2013 ;)

Ingrediente

1 sticla Prosecco (italian)
1 piersica alba (de vie)
1 lingurita piure zmeura

Portii: 5-6

  1. Se raceste foarte bine Prosecco la frigider. Paharele se tin si ele la frigider sau se tin in congelator cu 10 minute inainte de servire.
  2. Se opareste piersica timp de 20 secunde in apa fiarta. Se curata de coaja si apoi de sambure. Se pune pulpa piersicii impreuna cu zmeura intr-un blender/robotel si se mixeaza bine, pana devine piure.
  3. Se pune cate 1 lingura cu varf piure de piersica in fiecare pahar de sampanie. Se toarna Prosecco.
  4. Se serveste imediat.

Ingrediente

Categorii

Utile

Sarbatori

Internationale

Altele...