Grill

Ustensile utile in bucatarie

Reteta Grill

E foarte util in bucatarie, eu prajesc de toate: paine, vinete, carne, carnati, zucchine, piadine. Nu trebuie folosit ulei, timpul de prajire e mic si se obtine o prajire uniforma. Cand cumparati grill-ul trebuie sa fie cu o putere mare (1500-2000W), sa aiba termostat reglabil, placile de coacere fie non stick (antiadrente) si sa aiba un vas de colectare a grasimii. Se curata imediat dupa folosire cu putin bicarbonat si o carpa umeda. Limpezim bine.

deschis

deschis

prajind carnaciori

prajind carnaciori

Comentarii (4)

 

Irina  acum 14 ani - 15 Iulie 2009 17:41  

Anul trecut, in Germania, la cantina magazinului Metro am mancat o friptura absolut dementiala facuta la acest aparat. Nu a durat mai mult de 15 min sa o prepare, si era taiata de vreo doua degete si mai bine de groasa felia! Nu mi-a venit sa cred cand am vazut ce halca a pus pe grill!

Si e asa rapid pentru cei grabiti, care vin seara hamesiti de la munca si ar manca ceva rapid, gatit, si totusi sanatos! Cred ca nici pieptul de pui nu-l usuca prea rau nu?
 

Claudia  acum 14 ani - 13 Februarie 2010 21:14  

Buna, :)

Imi poti spune te rog ce marca este Grill-ul si de unde l-ai cumparat?
Caut de ceva vreme si eu unul si nu gasesc.
O seara buna! :)
 

Diana  acum 10 ani - 20 Iulie 2013 09:49  

Buna, Ioana!

Ne poti spune, te rog, ce marca este grill-ul tau si de unde l-ai cumparat?
Stiu ca postarea este destul de veche, insa ne-ar fi utila informatia, tinand cont de experienta ta si alegerile tale foarte inspirate. :)

Multumim!
 

Ioana  acum 10 ani - 21 Iulie 2013 11:31  

grill-ul era al unei prietene, a ramas postarea pe site de atunci. eu nu am asa ceva, folosesc o tigaie grill: [link]
 
Lasa un comentariu
Newsletter

Ca sa primesti cele mai noi retete prin email

Ingrediente

Categorii

Utile

Sarbatori

Internationale

Altele...