Conopida coapta

Retete garnituri Retete cu legume Retete de mancaruri cu legume Retete ieftine Retete la cuptor Retete lact-ovo-vegetariene Retete simple

O garnitura pe cat de simpla pe atat de gustoasa! Puteti folosi si alte mirodenii daca doriti.

Ingrediente

1 conopida mare (cca 1 kg)
100 gr unt
1 lingurita rasa ierburi provence
1/2 lingurita cimbru uscat
sare, piper

  1. Conopida o desfacti buchetele mici intr-un castron larg.
  2. Topiti untul si adaugati mirodenii in el, plus sare si piper dupa gust. Turnati amestecul peste conopida si amestecati bine, sa fie toate buchetelele acoperite.
  3. Puneti hartie de copt intr-o tava si asezati conopida intr-un singur strat. Dati la cuptor la 220C pentru 45 minute. Intoarceti-o o data, sa se rumeneasca pe ambele parti.

Untul cu mirodenii

Conopida in tava de copt

Conopida coapta

Ingrediente

Categorii

Utile

Sarbatori

Internationale

Altele...