Sucaria, juice bar

Hai la Cluj!

Reteta Sucaria, juice bar

Sunt zile cand ma plimb prin Cluj si-mi doresc ceva digestiv, uneori unenergizant ca sa rezist pana tarziu, alteori cand sunt romantica imi doresc ceva rosu de tot, deseori ma plimb pur si simplu ca savad tot ce e nou prin centru. Pentru astfel de momente exista Sucaria.

Sucaria, este un juice bar in centru, care ofera 21 sucuri naturale stoarse pe loc prin presare la rece. Nu m-a cucerit aspectul sanatos al sucurilor, desi e si asta un bonus. M-au cucerit cu retetele lor. Toate sucurile pe care le-am gustat sunt echilibrate, gustoase, fiecare fruct si leguma pare sa aiba un rost si se imbina foarte fain cu restul. Mi-a placut si faptul ca gusturile sunt constante. Daca am baut azi un suc si maine a avut cam acelasi gust. In multe locuri, mai ales in restaurante, se intampla sa mananci ceva bun iar a doua zi sa primesti cu totul altceva. Foarte frustrant...

Pana acum preferatul meu e numarul 8 (Totul in rosu, cu sfecla =P~ ), iar Radu prefera nr. 1 (Forta Fructelor). Costa 10 lei pentru 330 ml. Termen de valabilitate 2 zile.
Sucurile sunt ambalate in sticle cu etichete personalizate. Locul e dragut, colorat, iar personalul extrem de binevoitor.
Denumirile sunt intuitive: Energizant, Vezi Tot, Rosu de tot, Fantastic Ten, Energie Verde etc. Ca sa fie usor de ales, au o brosura cu toate combinatiile prezentate schematic.

Si-a castigat locul printre recomandarile mele de Cluj. Si-a castigat locul in inima mea.

Categorie preturi:
Il gasiti aici: Strada Ion I. C. Brătianu nr. 12 (peste drum de Academia de Muzica); Facebook

Preferatul lui Radu

Preferatul lui Radu

Sucurile prezentate schematic pentru a fi usor de ales

Sucurile prezentate schematic pentru a fi usor de ales

Sucaria - interior

Sucaria - interior

Sucaria - intrare

Sucaria - intrare

Eu, indrazneata, fara machiaj, doar o "mustacioara" a la Dracula din sfecla rosie :)

Eu, indrazneata, fara machiaj, doar o "mustacioara" a la Dracula din sfecla rosie :)

Comentarii (2)

 

Cori Cj   acum 6 ani - 24 Iunie 2016 21:15  

Interesant...nu stiam.. Cred ca prin iulie ajung si eu sa ma plimb prin oras...mi DOR de Cluj, iti dai seama? .. :(
Stii ce curiozitate am eu? De unde au "materia prima" (fructele, legumele)?
 

Ioana  acum 6 ani - 25 Iunie 2016 08:56  

Cele de import am aflat ca le iau de la un importator destul de serios. Personal am vazut doar portocalele si pareau necerate pe coaja. Am mirosit una si era foarte placut parfumata. Parca sunt aceleasi portocale ca le Panemar, dupa gust. Cat despre restul nu stiu, am citit ca vor sa cultive si ei cate unele de care nu sunt multumiti (iarba de grau de exemplu).
 
Lasa un comentariu
Newsletter

Ca sa primesti cele mai noi retete prin email

Ingrediente

Categorii

Utile

Sarbatori

Internationale

Altele...