Toast cu ridichi si ou

Retete pentru Mic Dejun Retete cu ou Retete lact-ovo-vegetariene Retete simple

Mic dejun de Pasti. Am observat ca pe orice pun un ou posat sau un ochi moale devine instant un hit.

Ingrediente

1 felie de paine
1 ridiche rosie
1 fir mic de patrunjel
cateva rondele de ceapa verde
branza de capra tartinabila
1 ou
putin unt
putin sos picant (Sriracha sau Tabasco)
germeni de ridiche
sare, piper negru

Portii: 1

  1. Felia de paine se unge cu un strat subtire de unt. Se prajeste pe tigaia grill incinsa la maxim pana se rumeneste placut pe ambele parti. Se scoate pe o farfurie si se lasa sa se racoreasca.
  2. Ridichea se taie felii subtiri. Se adauga patrunjelul tocat si ceapa rondele. Se amesteca si se presara cu putina sare.
  3. Oul se prepara dupa reteta de aici, il condimentati cu sare si piper.
  4. Se unge painea prajita cu un strat de branza de capra.
  5. Se aseaza felii de ridiche deasupra, usor suprapuse.
  6. Se pune deasupra oul ochi. Se picura putin sos Sriracha sau Tabsco peste ou.
  7. Se decoreaza cu germeni de ridiche.
  8. Se serveste imediat.

Painea prajita

Painea unsa cu branza de capra

Asezam feliile de ridiche deasupra

In varf punem un ou ochi moale

Enjoy!

Ingrediente

Categorii

Utile

Sarbatori

Internationale

Altele...