Toast cu ciocolata

Categorii: Retete pentru Mic Dejun, Retete rapide, Retete din Spania

 

Toast cu ciocolata
Pinterest

Spaniolii stiu cum se mananca cu stil ciocolata la micul dejun.

Ingrediente
Toast cu ciocolata

1 demi-bagheta
100 gr ciocolata neaga (de calitate; 70-90%)
4 lingurite ulei de masline extravirgin fructat (am folosi ulei spaniol din soiul Arbequina)
fleur de sel (sau sare Maldon)

Portii: 2

Preparare
Toast cu ciocolata

  1. Se topeste ciocolata pe abur. Se lasa pana e nevoie de ea.
  2. Se taie bagheta in doua pe lungime. Se picura cate 2 lingurite de ulei pe fiecare parte.
  3. Se prajeste pe tigaia grill cu taietura in jos pana prinde urme frumoase de gratar si devine crocanta pe acea parte.
  4. Se picura ciocolata pe fiecare bucata. Se taie apoi bucati pe latime.
  5. Se aseaza bucatile pe farfuria de servire, se presara cu fleur de sel si apoi se picura 2 lingurite de ulei peste ele.
  6. Se servesc imediat, cat ciocolata e moale.
 

Adauga comentariu    Listeaza reteta

Votul tau: 

  (5 puncte / total voturi: 1)  

 

Toast cu ridichi si ou

10 Aprilie 2018

Toast cu ridichi si ou

Toast cu ricotta si lamaie

20 Noiembrie 2017

Toast cu ricotta si lamaie

 

 

Fii primul care adauga un comentariu.

Ca sa primesti cele mai noi retete prin email

Retete de sezon

Vezi toate retetele de sezon


 
mergi sus