Sandwichuri calde cu branza Brie

Retete cu branza Retete pentru Mic Dejun Retete rapide Retete simple Retete Sandwich

Reteta Sandwichuri calde cu branza Brie

Micul dejun de sambata: acest sandwich toast facut in tigaie.

Ingrediente

2 lipii mici
1 bucata branza Brie
2-3 felii prosciutto crudo (sau felii subtiri de salam picant)
1-2 frunze salata verde

Portii: 1

  1. Se incinge foarte bine o tigaie teflonata. Se aseaza o lipie in ea si se prajeste timp de 1 minut.
  2. Se intoarce lipia si deasupra asezati felii de branza Brie. Peste branza asezati feliile de prosciutto sau salam. Apoi vin frunzele de salata verde.
  3. Asezati a doua lipie deasupra si intoarceti sandwichul si lasati sa se prajeasca inca 1 minut pe a doua parte.
  4. Scoateti-l pe o farfurie si taiati-l in 4. Serviti fierbinte.

Sandwichuri calde cu branza Brie

Sandwichuri calde cu branza Brie

Sandwichuri calde cu branza Brie

Sandwichuri calde cu branza Brie

Comentarii (15)

 

Ultimele comentarii

Ofelia  acum 10 ani - 2 Noiembrie 2011 14:06  

Da, suna bine! totusi, nu se poate compara prosciutto cu salamul picant. Deci, sa ramana prosciutto !
 

paul  acum 10 ani - 13 Noiembrie 2011 00:00  

nu se pune ulei ? ;) :D
 

Ioana  acum 10 ani - 13 Noiembrie 2011 13:49  

unde? in tigaie? nu.
 

Emanuela  acum 10 ani - 9 Martie 2012 10:18  

Foarte bun, e in lista noastra de 10 mic dejun favorit :D si variez ingredientele dupa ce e in frigider.
 

ioana si ghita  acum 9 ani - 11 Noiembrie 2012 12:20  

Acum ne-am facut sandwich-urile. Foarte bun mic dejun! =P~
 

Diana  acum 9 ani - 4 Februarie 2013 16:20  

trebuie sa recunosc ca aceste sandwichuri calde sunt o combinatie foarte reusita intre simplu, usor, si gustos.
n-am avut lipii la indemana, decat tortilla. rezultatul a fost favorabil si asa :) buun buun
 

ana  acum 9 ani - 16 Februarie 2013 00:40  

mi s-au intarit atat de tare lipiile...si branza brie n-a mai vrut sa se topeasca. unde am gresit? e o reteta prea simpla pt a o putea da in bara cu ceva. but there...i did it :(
 

Ioana  acum 9 ani - 16 Februarie 2013 10:08  

daca le-ai tinut pe foc doar cate 1 minut pe o parte nu prea aveau cum sa se intareasca asa tare lipiile. probabil le-ai tinut mai mult ca sa se topeasca branza? iar daca branza nu s-a topit inseamna ca nu prea era Brie... in poza mea se vede cum se topeste imediat ce le-am pus pe lipia fierbinte. Brie este o branza cremoasa, moale care se topeste rapid.
 

Ale  acum 4 ani - 10 Ianuarie 2018 23:05  

M am oprit la retata aceasta cu comentariu dar in seara asta am gatit 3 feluri de mancare cu ochii pe retelele dumneavoastra , acum ma uitam pentru micul dejun . Multumeccc , Retete simple , gustoase ,repede de preparat , eu fericita , el cel mai fericit !!
 

Ioana  acum 4 ani - 11 Ianuarie 2018 14:10  

"Retete simple , gustoase ,repede de preparat , eu fericita , el cel mai fericit " asta ar putea fi sloganul meu :)))))
ma bucur tare, Ale!
 
Lasa un comentariu
Newsletter

Ca sa primesti cele mai noi retete prin email

Ingrediente

Categorii

Utile

Sarbatori

Internationale

Altele...