Vinete evantai

Ingrediente

1 vanata mica
2 rosii
3 linguri parmezan
1 lingura oregano tocat(sau busuioc)
sare, piper
praf de usturoi
3 linguri ulei masline

  1. Vanata se cresteaza pe lung incepand de la varf spre codita, fara a taia pana jos, sa obtinem un evantai.
  2. Uleiul cu oregano si praful de usturoi se face pasta in blender
  3. Se sareaza feliile de vanata pe ambele fete, se ung apoi cu uleiul aromat cu oregano.
  4. Se presara apoi parmezan pe fiecare felie. Puteti folosi si alt fel de branza, mozzarella de exemplu.
  5. Se insereaza apoi cate 2 felii de rosii intre feliile de vanata
  6. Se unge cu restul de ulei vanata pe dinafara.
  7. Se pune in tava de copt. Se da la cuptor 45 min la 200C.

Alegem vinete mici

Crestam vanata

Aromam vinata si o umplem cu felii de rosii

Vinete evantai

Ingrediente

Categorii

Utile

Sarbatori

Internationale

Altele...