Crostini cu ardei copti

Retete aperitive Retete cu legume

Combinatie interesanta. Inspirata de aici.

Ingrediente

70 gr unt (la temp. camerei)
2 lingurite pasta de ansoa
2 ardei rosii
1/8 lingurita seminte de fenicul macinat
sare, piper negru
felii de paine integrala sau bagheta

Bucati: 10

  1. Se coc si se curata ardeii. Se taie apoi fasiute. Se presara putina sare, piper negru si feniculul macinat. Se amesteca si se lasa sa stea pana e nevoie de ei.
  2. Se freaca bine untul cu pasta de ansoa pana are o culoare uniforma.
  3. Feliile de paine se prajesc in tigaia grill pana prinde urme frumoase de gratar (cca 1 minut / parte, in tigaia bine incinsa).
  4. Se ung feliile de paine (caldute sau reci) cu untul aromat cu ansoa. Se aseaza desupra felii de ardei. Se servesc cu mare placere.

Ingrediente

Categorii

Utile

Sarbatori

Internationale

Altele...