Crostini cu vita, dulceata de ceapa si branza albastra

Categorii: Retete aperitive, Retete cu carne de vitel sau vita

 

Crostini cu vita, dulceata de ceapa si branza albastra
Pinterest

Trio de vis. Daca aveti dulceata de ceapa gata facuta, restul e doar o problema de asamblare.

Ingrediente
Crostini cu vita, dulceata de ceapa si branza albastra

1 felie antricot de vita (aprox 3 cm)
1 portie dulceata de ceapa rosie
branza albastra (Stilton am folosit)
felii de bagheta
ulei masline extravirgin, piper negru

Preparare
Crostini cu vita, dulceata de ceapa si branza albastra

  1. Feliile de bagheta se stropesc cu ulei si se prajesc intr-o tigaie grill pana prind urme frumoase de gratar.
  2. Antricotul se presara cu sare din belsug, se unge cu ulei si se prajeste in tigaia grill super incinsa cate 2 minute / parte (pentru medium-rare). Se taie fasii.
  3. Branza se taia feliute subtiri, daca se sfarma e ok.
  4. Se pune putina dulceata de ceapa pe fiecare felie de bagheta (cam 1 lingurita). Se aranjeaza cate o fasie de antricot deasupra. Se presara feliute de branza.
  5. Se aseaza crostini pe farfuria de servire. Se rasneste piper negru peste fiecare crostini. Se stropesc toate cu ulei de masline.
 

Adauga comentariu    Listeaza reteta

Votul tau: 

  (5 puncte / total voturi: 3)  

 

Toast cu ricotta si lamaie

20 Noiembrie 2017

Toast cu ricotta si lamaie

Crostini cu ardei copti

15 Octombrie 2015

Crostini cu ardei copti

 

 

Fii primul care adauga un comentariu.

Ca sa primesti cele mai noi retete prin email

Retete de sezon

Vezi toate retetele de sezon


 
mergi sus