Bucataria mea (After)

16 Ianuarie 2011

Bucataria mea (After)

vezi toate evenimentele

Exact la 3 luni dupa ce Miky si echipa lui au inceput lucrul, iata rezultatul.

Sa facem ca la Oscaruri vesel, multumesc primului mester ca a facut in asa fel incat am fost nevoiti sa-l concediem si sa ajungem sa lucram cu Miky. Multumesc lui Miky pentru ca a venit cu idei excelente care au imbunatatit aspectul final si a rezolvat toate problemele aparute pe parcurs. Multumesc lui Radu care mi-a suportat 2 luni toate dilemele pe care le-am avut legate de design, culori, aranjament si materiale. Si nu in ultimul rand, va multumesc ca m-ati asteptat in toata aceasta perioada.

Ce a iesit, vedeti in pozele de mai jos. Pozele au fost realizate de Andrei, mai multe despre ce face el in domeniu foto gasiti aici www.andreiphotography.com

 


Bucataria mea (After)

1.

Bucataria mea (After)

2.

Bucataria mea (After)

3.

Bucataria mea (After)

4.

Mica mea comoara: borcanelele cu condimente

5. Mica mea comoara: borcanelele cu condimente

Bucataria mea (After)

6.

Ultima achizitie: un vas Tajine

7. Ultima achizitie: un vas Tajine

Bucataria mea (After)

8.

Gazda voastra

9. Gazda voastra

Bucataria mea (After)

10.

 

 

 

 

Adela  acum 8 ani - 16 Ianuarie 2011 14:54  

Ioana felicitari!!!!!! M-am uitat zilnic pe site-ul tau sa vad noua voastra bucatarie si in sfarsit a aparut. E super, spatioasa, primitoare si cu siguranta iti vine cheful de a gati cand intri in ea.
Spor la treaba in continuare. Va pup!!
 

Alina   acum 8 ani - 16 Ianuarie 2011 14:56  

Felicitari bucataria arata fantastic.
Multumesc mult pentru retetele minunate postate. vesel
 

D.  acum 8 ani - 16 Ianuarie 2011 15:02  

Multumesc pentru poze, a meritat asteptarea. Ai o bucatarie frumoasa, stilata si prietenoasa. Daca tu ai facut alegerile, te felicit si pentru design. Desi nu am mancat mancare gatita de tine, am incercat cateva din retetele tale, si acum vazand poza ta pe site da-mi voie sa-ti spun poezia: "Sarut mana pentru masa, a fost buna si gustoasa si bucatareasa frumoasa!".
Iti doresc mult succes in continuare cu e-retete si sa-ti tina mult bucuria legata de amenajare.

P.S.: Cred ca avem plita la fel, daca si al tau are arzator wok si e Electrolux. Pentru peretele de langa masa si eu planuiam ceva asemanator, travertina, dar deoarece si sotul meu e designer, mai ramane de vazut ce va fi.
 

senzed  acum 8 ani - 16 Ianuarie 2011 17:48  

Wow
E grozava bucataria. Cred ca a meritat asteptarea, pana la urma.
Spor la gatit retete minunate in continuare.
 

Crina Morari  acum 8 ani - 16 Ianuarie 2011 18:23  

superba bucataria vesel vesel a meritat asteptarea veselvesel
 

catalina  acum 8 ani - 16 Ianuarie 2011 19:50  

frumos frumos vesel
 

ana  acum 8 ani - 16 Ianuarie 2011 20:19  

Stii ca acum toate femeile te urasc cu pasiune, nu? vesel
Sa o stapanesti sanatoasa, sa gatesti tot felul de chestii yummy in ea si sa postezi pe site sa ne delectam si noi!
 

Trif Bogdan  acum 8 ani - 16 Ianuarie 2011 20:19  

da ii frumos dar nu asa spectaculos cam too much IKEA dar no fiecare cum vor,la noi ii mai fain.Bafta la bucatarit ..
 

Mata Georgiana Maria  acum 8 ani - 16 Ianuarie 2011 20:47  

super faina bucataria vesel
 

ina  acum 8 ani - 16 Ianuarie 2011 21:26  

@ Bobo
- nu toti au gusturi asa "stilate" ca altii care au bucatarii mai frumoase..... Deplasat comenatriu, oricum. Decat sa zici ceva de rau mai bine taci.

Ioana, bucataria ta e superba, ti-am mai spus. F frumoasa, o adevarata placere sa o privesti si cu siguranta o adevarata placere sa gatesti in ea. Bravo!
 

cristina  acum 8 ani - 16 Ianuarie 2011 22:32  

este foarte frumoasa bucataria,foarte placuta,se vede ca s a ales fiecare detaliu cu grija....cel mai mult imi place chiuveta e f old fashion dar cu gust.
 

Morariu Ionela  acum 8 ani - 16 Ianuarie 2011 23:14  

Felicitari ptr design.Foarte faina combinatia de culori.Sa bucataresti cu placere in ea si sa te inspire la mai multe retete.
 

Irina  acum 8 ani - 16 Ianuarie 2011 23:31  

Felicitaaaari! Superba bucataria! Calda si primitoare, te invita la gatit cu placere! Sa te bucuri de ea, imi plac la maxim toate detaliile, printre care am observat si unele la care si eu tin sa le am (avem casa in constructie, aproape de final, si accesorizarea inca nu s-a incheiat): covoras in dreptul plitei, baterie inalta la chiuveta, faianta pe perete dar nu pana sus, lumina muuulta deasupra blatului de bucatarie, verdeturi comestibile in ghivecele "la indemana"... Super! O singura nelamurire am: la cum si cat gatesti, cum de esti asa supla si draguta? vesel
 

Sam  acum 8 ani - 17 Ianuarie 2011 00:01  

Ioana, bucataria e superba, culorile, stilul, totul e minunat. Sa o folosesti sanatoasa, sa ai parte de ingrediente cat mai variate si mai traznite, de imaginatie bogata, de prosoape curate, de presiune la gaz, de nu foarte multe vase de spalat, si mai ales de voie buna si chef de gatit. Ah si nu uita de cate un pahar de vin bun, care (din proprie experienta merge grozav cu gatitul) Sa va tihneasca, si asteptam retete. Sam
 

Biancas  acum 8 ani - 17 Ianuarie 2011 08:59  

Felicitari pentru noua bucatarie Ioana!!!! E foarte, foarte eleganta si aranjata cu bun gust.
Imi pare bine ca te vad si pe tine ca pana acum nu stiam cum aretivesel
Sa folosesti sanatoasa noua bucatarie si sa ne incanti cu retete cat mai multe si cat mai bune.
Te imbratisez cu drag.
P.s. Vreau sa i-ti spun ca acest site e situl meu preferat, gatesti exact pe gustul meu si al familiei mele. Chiar daca nu comentez zilnic te urmaresc si ai niste retete minunate!!! Felicitari.
 

simona  acum 8 ani - 17 Ianuarie 2011 11:03  

Mai are rost sa-ti spun si eu ca e minunata ?!?
ESTE ! Imi place foarte mult pt.ca ai avut curajul sa alegi alb, intr-un moment cand lumea se cam fereste de el, imi plac accesoriile - si mai ales faptul ca nu ai abuzat de ele - , imi place ponderea verdelului in toata compozitia, imi place cum ai mascat frigiderul, imi place fotograful si atentia pe care a dat-o detaliilor ... si-mi placi ...tu ! Haide, spor la bucatareala, ca-n materie de design ati facut o treaba faina, v-o spune cineva din miezul lucrurilor !
 

naomi cristina  acum 8 ani - 17 Ianuarie 2011 11:05  

Draga mea,

in sfarsit las si eu primul comment... desi intru pe site si gatesc retetele tale in fiecare saptamana.. de aprox un an si ceva.

Ma bucur pentru noua ta bucatarie, arata foarte bine, spatioasa, asteptam si noi retete pentru noul an!!

iti doresc numai bine, sanatate si spor la gatit!!
 

Ioana  acum 8 ani - 17 Ianuarie 2011 11:29  

adela, va astept pe la noi, cu micutzul Patrick bineinteles, sa-l vedem si pe viu, nu doar in poze.

alina, merci, incec sa aduc intotdeauna ceva nou si interesant in retetele mele.

D., merci, tot aranjamentul a fost gandit de mine. mai avem de pus hota si o masca la tevile de langa ea. si cel mai important, mai trebuie schimbata masa, ea face parte din vechea bucatarie, insa, pana acum nu am gasit una sa se potriveasca. vreau o masa mai "solida" sa aiba cumva aspect de insula, dar sa nu fie chiar insula...
plita e electrolux, dar fara arzator wok. iar travertinul, mi se pare ca a fost o alegere mai buna decat tapetul pe care voiam sa-l pun... are textura si impact mai mare.

senzed, crina M., cu siguranta a meritata asteptarea, mai ales cei 7 ani in care stiam cum va fi, dar nu-mi faceam curaj sa ma apuc de demolat vesel

ana, sper ca nu ma uraste nimeni. fiindca vestea buna pentru ele e ca daca stiu exact ce vor sa obtina si isi doresc din tot sufletul ceva (si nu trebuie sa se limiteze doar la bucatarie) nimic nu le poate sta in cale.

bobo, felicitari pentru bucataria ta! cred ca e spectaculoasa vesel

georgiana, merci vesel

ina, apreciez parearea ta, mai ales ca ai un asa ochi artistic.

cristina, chiuveta a fost tot timpul in plan, m-as fi intristat tare daca nu puteam sa o integram in peisaj. e foarte incapatoare (e de 60cm x 60 cm). o sa-mi pot spala si bebelusii in ea vesel

Ionela, am fost inclinata sa aleg culori mai puternice, dar pana la urma am mers pe varianta mai "safe", ca sa nu fac greseli prea mari de design.

Irina, felicitari pentru casuta si sa te bucuri de ea.
- covorasul are nu doar rol estetic (e singurul din casa) dar fiind parchet in zona bucatariei am vrut sa-l protejez de ceea ce mai sare din tigai, in special uleiul incins, care pana la urma l-ar deteriora.
- bateria inalta e de efect, dar sa ai grija sa aiba si furtun exensibil, asa nu stropesti in toate directiile si e mai usor de curatat chiuveta.
- faianta as fi vrut si mai putina, estetic ar fi fost mai fain, dar amintirea vechiului perete stropit de grasime m-a facut sa o pun mai sus in zona plitei. vesel
- luminile deasupra blatului sunt cea mai buna investitie. schimba aspectul bucatariei cand sunt aprinse, sunt de mare efect.
- si inca ceva, ce nu se vede: in dulapul mare din dreapta, am pus toate electrocasnicele (robotel, masina de paine, prajitor de paine etc) si am montat o priza in spate, asa ca toate le pot manevra direct acolo si nu mai stau pe blat. inainte toate erau aglomerate pe blat si parea dezordonata bucataria.
Cred ca supletea mea are si o explicatie genetica, dar nici nu manac foarte mult, mai ales seara. ziua manac multi carbohidrati (cartofi, paste, paine) asa ca seara o las mai moale.

sam, multumesc de urari.

biancas, nu sunt un fotomodel asa cuminte ca si mancarea mea, dar andrei a reusit sa prinda cateva cadre cu mine in care nu ma stramb.
 

Ioana  acum 8 ani - 17 Ianuarie 2011 11:43  

simona, albul a fost si o necesitate din cauza ca apartamentul nu este foarte luminos. dar contrar primelor impresii, este foarte usor de intretinut. toata familia mea s-a ingrozit cand a vazut mobila alba, dar realitatea nu e chiar asa sumbra. in zona rafturilor verzi (in golul de jos) o sa pun niste lemne ca sa mai aminteasca de stilul rustic la care am cam renuntat pe parcurs.
iar fotograful ce sa-ti spun! daca nu era el, nu vedeati poza cu mine degraba. m-am tot intrebat, dupa ce am vazut pozele, cand a reusit sa ma prinda asa calma, ca m-am foit, stambat si comentat continuu.

naomi, niciun comentariu intr-un an! insemna ca nu ai avut nicio plangere substantiala referitor la retete vesel dar sper ca de acum ne auzim mai des numai cu vesti bune
 

Jozsi  acum 8 ani - 17 Ianuarie 2011 13:26  

La Multi Ani Ioana .. si pentru anul nou si ptr ziua ta cu intarziere.
Fooarte frumoasa bucataria, si blatul mare! Ar fi pacat sa-l umplii cu tot felul de aparate/mixere/blendere ...
Un singur gadget "must have" cred ca s-ar potrivi perfect!
Thermomix TM31
vesel
 

Cristina Cosa  acum 8 ani - 17 Ianuarie 2011 13:31  

super bucatarie :X sa o stapanesti sanatoasa
 

ella  acum 8 ani - 17 Ianuarie 2011 14:19  

arata super si eu vreauuuu...s gatesti cat mai mult in ea.... vesel
 

Ioana  acum 8 ani - 17 Ianuarie 2011 14:29  

Jozsi, la multi ani si tie si Alinei vesel ai dreptate, s-ar asorta frumos in bucatarie. si acum imi amintesc cum mi-a razuit bucata uriasa de parmezan in cateva secunde...

valentina, ella, merci mult.
ella, sa stii ca nu-i asa greu cum pare sa realizezi o bucatarie care iti place.

 

mihaela  acum 8 ani - 17 Ianuarie 2011 15:30  

Foarte frumoasa bucataria,cu mult gust si practica!
Si-ti multumesc mult si pentru retete,sunt minunate.Site-ul tau face dependenta! vesel vesel
 

Mihaela F.  acum 8 ani - 17 Ianuarie 2011 18:31  

draga Ioana
Scuze ca nu am mai trimis poze si nu am mai scris,dar am fost intr-o lunga vacanta si nu m-am apropiat absolut deloc de calculator,promit sa trimit in curind.
Oricum,vreau sa te felicit pentru frumoasele rezultate obtinute cu renovarea,bucataria este foarte frumoasa,superba,sunt mandra de tine,imi scot palaria in fata ta!!! iar tu esti frumoasa foc,cinste mamei tale!!!
pupici:xxx
 

Bella  acum 8 ani - 17 Ianuarie 2011 19:53  

Wow.Suuuuuuper.Ador combinatia de culori pe care ai folosito. Intr-adevar simplu, dar cu mult bun gust. Am si eu acelasi suport de inox pentru linguri si furculite vesel In ceea ce priveste mobila alba in bucatarie am ajuns la concluzia ca e cea mai buna...eu stau cu chirie si am avut bucatarie rosie glow (lacuita) si gri mat si pot sa zic ca sunt ingrozitoare, imediat se vede orice urma de deget. Acum o sa iti fie si mai drag sa gatesti. Sa te bucuri de noua bucatarie si sa ne faci cat mai multe retete. vesel
 

Crina Valentina  acum 8 ani - 17 Ianuarie 2011 20:18  

SUPERBA !!!!!!!!
 

Ancuta  acum 8 ani - 17 Ianuarie 2011 20:29  

Imi vine sa plang ce bine arata bucataria!!!!!! Sincer as sta numai in bucatarie, acolo as dormi daca se poate, asa bine arata.Nu vreau sa ma gandesc la restul casei ca ma si ,,tai" vesel scuzati limbajul.
Va doresc sanatate sa va bucurati de toate realizarile.
 

Laura  acum 8 ani - 17 Ianuarie 2011 21:04  

vesel superba bucataria , la fel ca si gazda. Avand in vedere ca si eu urmaresc de multa vreme site-ul tau, ma bucur ca acum te si "cunosc". Imi place mult verdele din bucatarie. Totul se combina foarte bine. Cand totul arata asa de bine cred ca toata ziua as sta m-as uita si m-as gandi "ce frumoasa bucatarie" vesel . Sa o folosesti sanatoasa si mai voiam sa spun ca ma bucur mult ca ai introdus bucataria indiana. Prietenul meu se trage din partile Indei si am sa incerc sa il surprind cu noile retete postate de tine. Atata doar ca parca mi-e frica de cum va iesi totul datorita faptului ca nu sunt obisnuita cu toate condimentele lor si nu stiu exact ce gust trebuie sa aiba....dar ma dau complet pe mana ta. Trebuie sa iasa bine.
 

Gabriel Ionescu  acum 8 ani - 18 Ianuarie 2011 09:30  

Foarte tare bucataria, mi-as dori si eu una asa :D
 

Ioana  acum 8 ani - 18 Ianuarie 2011 09:35  

mihaela, asa dependente sa tot fie pe lumea asta vesel

Mihaela F., te inteleg perfect, sunt zile cand nu vreau sa vad calculatorul, si nici nu trebuie sa fiu in vacanta. multumesc pentru aprecieri, esti tare draguta vesel

bella, asa-i, mobila alba nu ar trebui sa sperie pe nimeni. mi-a placut si ideea ca pe viitor pot schimba in jurul ei culori, accesorii si o sa obtin o noua bucatarie cu cheltuieli minime.

crina, merci, ma bucur sa am atatea feedbackuri pozitive vesel

ancuta, nu esti departe de adevar. daca inainte, dimineata ocoleam bucataria, acum sar din pat direct in ea si imi gasesc ceva de facut pe acolo. acum si spalatul vaselor e placut vesel restul casei e in acelasi stil relaxat, minimalist. dar mai sunt maruntisuri de facut.

laura, stai linistita, am avut niste cobai curajosi pe care am experimentat retetele, si nu au fost probleme de adaptare la noile gusturi. amestecul de condimente este asa echilibrat incat in niciun caz nu vei simti distinct scortisoara sau cuisoarele... sau orice alt condiment pe care noi nu obisnuim sa-l punem in mancare. poate vei simti un pic cardamomul in timp ce fierbi mancarea, dar la final se va domoli aroma. si stiu ca pe parcurs vei avea mici indoieli, dar nu ceda, urmeaza retetele, cum ai zis, mergi pe mana mea si finalul va fi exceptional. dar bineinteles astept si parerea prietenului tau. o sa mai urmeze si alte retete indiene, numai sa-mi trag sufletul putin vesel

 

Monica Mihaly  acum 8 ani - 18 Ianuarie 2011 10:36  

superrrrrrr ioana
e foarte frumoasa
sa stii ca eu te sustin cu alegerea culorilor
mie imi plac foarte tare , si parerea mea e ca trebuie sa tinem cont de apartamentele de bloc care oricum ar fi daca pui culori inchise le micsoram si le luam luminozitate
felicitarii e absolut superba
sa ai noroc de ea si cat mai multa inspiratie de acum incolo vesel
 

Andreea Ranja  acum 8 ani - 18 Ianuarie 2011 10:44  

mai dragilor e superba bucataria voastra !!!!!! cand e noua si frumoasa iti vine sa stai toata ziua acolo hehehe Bravo Radule ...

Cand mai ajungeti prin Bucuresti???

Pup
Andreea
 

ELENA  acum 8 ani - 18 Ianuarie 2011 10:48  

Ai o bucatarie superba Ioana si te felicit pentru bunul gust.
 

Ioana  acum 8 ani - 18 Ianuarie 2011 12:07  

monika, anterior aveam gresie/faianta si blat negre cu mobila gri, cea mai proasta alegere pentru un apartament. si culmea au pus gresia neagra si pe holuri. absolut deprimant trist dar acum... apartamentul e de nerecunoscut. m ultumesc pentru sustinere vesel

elena, multumesc. dupa atatea aprecieri, imi creste multumirea legata de rezultat vesel
 

Ioana  acum 8 ani - 18 Ianuarie 2011 12:10  

Andreea, chiar acum doua zile te pomeneam! ajungem si in Bucuresti, dar in primavara, prima data o sa mergem la iasi. te sunam neaparat cand venim. dar poate ajungi tu mai repede la cluj vesel
 

Mari Ana  acum 8 ani - 18 Ianuarie 2011 12:26  

Ai spune ca sunt poze dintr-un catalog de firma. E o bijuterie, un loc in care stai cu placere la orice ora (imi plac mai ales ghivecele cu plante aromatice) vesel Iar tu esti cu totul altfel de cat imi inchipuiam, mignona si obraznic de tanara pentru o bucatareasa asa priceputa. Sa va bucurati de tot si asteptam noi retete uimitoare.
 

dana  acum 8 ani - 18 Ianuarie 2011 14:46  

Intradevar a durat mult dar e o adevarata bucatarie ma bucur pt tine si in aceasta bucatarie cred ca ai mult mai multe idei pt a gati .Iti doresc spor la treaba si cat mai delicioase retete .
 

Venera  acum 8 ani - 18 Ianuarie 2011 15:29  

Felicitari e superba!
 

Ioana  acum 8 ani - 18 Ianuarie 2011 18:45  

MariAna, in ghivece am menta si cimbrisor.
e incredibil cum te lovesc pasiunile ascunse pe neasteptate. nici nu ai crede ca am inceput sa gatesc abia dupa ce am terminat facultatea. de nevoie la inceput si apoi din placerea gusturilor.

dana, a durat mai mult decat ma asteptam si a fost consumator de energie tot procesul dar acum ma intreb de ce nu m-am apucat mai repede. daca lucrurile ies bine, la final uiti de toate.

venera multumesc
 

Laura  acum 8 ani - 18 Ianuarie 2011 21:23  

Ma intrebam si eu ce ai in ghivece. Am avut si eu o data busuioc, dar nu a rezistat mult. Poate am facut eu ceva gresit. Din retetele cu specific indian am facut cartofi cu curry, si dupa cum iti spuneam prietenul meu se trage de prin partile Indiei,cand a mancat mi-a spus :"Wow this is Indian style" si a si mancat 2 portii...asa ca in gandul meu ti-am multumit... vesel .Ii place mult mancarea romaneasca, desi suntem in America, eu tot romaneste gatesc vesel .Acum trebuie sa imi fac pasta de ceapa si cea de ghimbir si usturoi si apoi pot sa incerc retetele. Mi-am cumparat toate condimentele. Cu siguranta am sa te anunt cum vor iesi si ce parere a avut expertul. vesel
 

Monica Mihaly  acum 8 ani - 19 Ianuarie 2011 09:37  

ioana draga daca ai avut inspiratie sa lucrezi langa culorile alea inchise ma gandesc ca acuma o sa ajungi sa ne uimesti si mai mult decat ai facut o
e foarte tareeeee inca o data ma repet si cred ca pt bucatarie e cea mai super alegere vesel
 

Ioana  acum 8 ani - 19 Ianuarie 2011 14:08  

laura, si eu patesc des cu plantele asa ceva. nu intotdeauna rezista. cand le-am cumparat de la tarani din piata au rezistat mult si bine, dar astea din magazine nu-mi supravietuiesc intotdeauna. de obicei am rozmarin, busuioc, menta si cimbru in ghivece. busuiocul mi-a murit si mie in toamna, insa mai am la servici un rozmarin.
trebuie sa-l facem pe prietenul tau sa zica: "wow, this is indian food" vesel sa stii ca esti norocoasa ca ii place mancarea romaneasca, fiindca o prietena lucreaza cu indieni si cand vin in delegatie aici, se plang in continuu de mancare.

monika, ma straduiesc vesel
 

Oana Popescu  acum 8 ani - 19 Ianuarie 2011 17:42  

Superb! Foarte mult rafinament! ...si ador nuantele de verde
 

ramisimion  acum 8 ani - 19 Ianuarie 2011 20:11  

Sunt, sunt impresionata de bucataria ta, arata minunat. A meritat efortul si asteptarea. Sper sa apuc in curand sa-ti trimit ierburile provence, se potrivesc saculetii cu bucataria.
vesel
 

dana  acum 8 ani - 19 Ianuarie 2011 20:32  

TOTUL E SUPERB. FELICITARI! A MERITAT SI EFORTULSI ASTEPTAREA
 

Ana  acum 8 ani - 20 Ianuarie 2011 10:45  

Salut Ioana,
Chiar arata foarte bine;si eu as fi ales tot culorile naturale ale pamantului.
By the way ghivecele sunt cu ierburi aromate petru gatit?
Si eu as vrea sa am in bucatatrie fresh herbs; daca ai pitea sa imi spui de unde le=ai cumparat si daca intradevar rezista in bucatarie?

P.S multumesc pentur toate retetele grozave
 

Ioana  acum 8 ani - 20 Ianuarie 2011 11:24  

oana, si eu ador verdele si cel mai tare ma bucur ca am reusit sa-l integrez in amenajare.

rami, abia astept ierburile. sa stii ca am ajuns la 40 borcanele de condimente deja. radu a zis ca asta nu mai e hobby ci dependenta curata vesel

dana, multzam fain

ana, in doua ghivece am menta (cam firava, ca am mancat frunzele deja) si in celalalt am cimbrisor. menta e de la cora si cimbrisorul din kaufland. astea cumparate din supermarket nu rezista intotdeauna, cum ti-e norocul. uneori dupa cateva zile incep sa se inegreasca, parca s-ar arde frunzele. cineva mi-a zis ca sunt crescute cu lumina artificiala si cand le expund la lumina naturala se "ard"... eu le tin si in bucatarie, dar cand e ceata (ceea ce in cluj se intampla des toamna si iarna!!!!) sau vreme ploioasa multe zile la rand le pun pe pervazul de la balcon ca sa capteze cat mai multa lumina.
 

Mari Ana  acum 8 ani - 20 Ianuarie 2011 12:05  

Eu am cumparat de la florarii cimbru, rozmarin, tarhon si coriandru (in ghivece). Toate le am in gradina, asta e avantajul cand stai la casa. Rozmarinul nu a rezistat iarna trecuta, asa ca anul asta le-am acoperit pe toate si vad ca sunt verzi si acum. In casa nu rezista prea mult, doar patrunjelul a reusit sa supravietuiasca luni de zile in jardiniera. Si toata preocuparea astea pentru condimente se datoreaza retetelor tale, in mare masura. Vezi cum, indirect, ne influentezi si "bantui" prin bucatariile noastre? vesel
 

Ioana  acum 8 ani - 20 Ianuarie 2011 12:37  

MariAna, felicitari pentru gradina bogata, nimic nu se compara cu verdeturile proaspete in mancare. unele dintre ele chiar nu le recomand uscate fiindca isi pierd aroma. numai ieri ce-mi mai puneam in ordine niste condimente si am dat de un plic de tarhon uscat. l-am deschis si l-am gustat si avea gust de tutun, daca poti sa-ti inchipui. nicio legatura cu aroma celui proaspat.
 

lira  acum 8 ani - 20 Ianuarie 2011 22:55  

Ioana ti-a iesit o bucatarie.... de revista! felicitari... si ma bucur ca in sfarsit am vazut cine e in spatele acestor retete minunate. iti doresc cat mai multa inspiratie si ... psor la bucatarit :0
 

Ioana  acum 8 ani - 21 Ianuarie 2011 14:10  

lira, merci. acum sunteti in avantaj vesel eu cum fac sa va cunosc pe toti?
 

monica  acum 8 ani - 21 Ianuarie 2011 23:56  

Ioana iti multumesc pentru retete iar bucataria ta e minunata asa cum a mai spus cineva acolo m as culca .Un nou an fericit
 

Laura  acum 8 ani - 22 Ianuarie 2011 01:57  

Felicitari! Sunt placut impresionata de concept. Vino si la mine sa-mi faci design la noua mea bucatarie. Super! S-o folosesti sanatoasa. Foarte draguta si moderna!
 

ynna  acum 8 ani - 22 Ianuarie 2011 18:12  

wooow superba, ffff frumos si eu sunt in amenajare cu casa si as indrazni daca se poate si nu cer prea mult (am citit intr-un post de al tau vorbind de aragaz). As dori sa te intreb ce este caci piata este destul de bogata si nu stiu ce sa aleg, iar tu am vazut ca ai incercat cateva
daca se poate multumes mult vesel
 

iulia  acum 8 ani - 22 Ianuarie 2011 23:50  

Felicitari si sa simti mereu cand gatesti acea bucurie imensa pe care ai simtit-o cand ai terminat si ti-ai putut admira bucataria ta cea noua! Ma bucur pentru tine!
 

Karla Conti  acum 8 ani - 23 Ianuarie 2011 13:28  

Felicitari Ioana! Foarte frumoasa bucataria cea noua! Simplitate si bun gust. Cu foarte mult spatiu, cu o zona generoasa de servit masa. Poate ma asteptam la un spatiu mai amplu de lucru, vazand ca esti o "profesionista" cu activitate bogata in domeniu. Albul este categoric cea mai buna optiune. Nu stiu daca parchetul o sa te multumeasca in timp; se intretine mai greu in zona bucatariei unde sar stropi, e multa miscare, se fac multi aburi grasi care se lipesc pur si simplu peste tot. Si e mai putin rezistent la zgarieturi (tras scaune, masa etc.). Am remarcat lampile de tavan care sunt identice cu ale mele. Dar cel mai mult m-au impresionat doua lucruri: frumusetea si tineretea gazdei noastre si.... micuta comoara de condimente!
 

Ioana  acum 8 ani - 23 Ianuarie 2011 13:39  

karla, stai ca m-am gandit la toate: masa e de fapt zona principala de lucru, cand intind aluaturi si alte chestii asemanatoare care cer spatiu... cu parchetul nu o sa fie probleme, fratele meu are de doi ani asa si inca e intreg, doar ca eu am pus acea carpeta in fata aragazului unde mai sar stropi de grasime... just in case. spatiul deschis din jur e asa mare (cca 45 mp) incat oricum nu se aduna aburi. iar pe picioarele scaunelor si a mesei am lipit pasla, ca sa le pot trage toata ziua prin bucatarie. nu numai ca nu zgarie, dar nu sunt zgomotoase.
dupa o luna sunt tare multumita de parchet, da impresia de continuitate (fiind pus in toata casa) si caldura. cand refac baia si acolo cred ca pun parchet, exista variante pentru bai, super rezistente la abur.

micuta comoara a ajuns la 40 borcane vesel
 

Elena.M  acum 8 ani - 23 Ianuarie 2011 13:45  

Te felicit,Ioana pentru bunul gust si pentru rafinamentul de care dai dovada.Esti o femeie cu gusturi rafinate si ma bucur foarte mult pt tine.Sa aveti parte de toata linistea si tot ce e mai frumos in noua voastra locuinta.Va pup.
 

Karla Conti  acum 8 ani - 23 Ianuarie 2011 13:51  

40 de borcane??!! Ma uimesti! Esti tare! In rest vad ca intr-adevar te-ai gandit la toate si daca masa este spatiul de lucru - vazand cat e de mare- atunci nu-mi mai fac griji. Apropo de pardoseli, cautand una alta pe net zilele trecute, am dat peste pardoseli si parchet din pluta, chiar si lambriuri. Super calduroase. Iar ca aspect, deosebite. Uite, iti dau un link aici [link]
 

iulia  acum 8 ani - 23 Ianuarie 2011 13:59  

Foarte frumoasa bucataria!Albul cu verdele arata foarte bine, felicitari,eram foarte nerabdatoare sa o vad, cred ca esti foarte fericita! sa iti aduca cat mai multa inspiratie in retele talevesel
 

Ioana  acum 8 ani - 23 Ianuarie 2011 14:02  

monica, un an nou fericit si voua vesel

laura, eu vin, dar nu stiu daca gusturile noastre coincid. si nu cred ca sunt foarte flexibila in acest sens vesel

ynna, e un electrolux 21300x pe gaz.

iulia, asa sa fie vesel

Laura. M, multumesc pentru gandurile frumoase. te pup si eu vesel
 

Mara Manole  acum 8 ani - 23 Ianuarie 2011 22:12  

pot sa ma mut la tine? vesel
 

alina a  acum 8 ani - 24 Ianuarie 2011 13:11  

excelenta noua bucatarie. pot sa spun ca mi-ai dat curaj sa incep si eu un astfel de proiect. ador ghivecele... imi pare bine sa te si vedem. acum o sa "match the writing with the face".
 

carmen  acum 8 ani - 24 Ianuarie 2011 15:41  

Ioana, pozele sunt foarte frumoase... dar evident, nu ar fi iesit atat de bine daca rezultatul nu era pe masura vesel
Trebuie sa-ti dau dreptate: "furnicarul" verde e mult mai de impact decat ar fi fost pe maro !!
 

adry  acum 8 ani - 24 Ianuarie 2011 15:59  

Draga Ioana, nu aveam dubii!!! Ma asteptam din parte ta la ceva atat de rafinat fara sa lasi deoparte aspectul practic!!
Imi place mult nota de verde pe care o au lampadarele!!! Se asorteaza cu plantele tale aromatice si cu floricelele! Te felicit!
P.S visez si eu de un an o noua bucatarie si culmea o vreau tot alba!
 

Ioana  acum 8 ani - 24 Ianuarie 2011 16:33  

mara, depinde... singura sau cu maria?

alina a, spor la amenajare atunci. o sa iasa bine daca stii exact ce vrei sa obtii si ai rabdare.

carmen, da... casa furnicilor e reusita pe verde. sunt fericita ca nu mi-am pierdut curajul pe parcurs, macar in cazul asta.
sa ne trimiti un mesaj cand e MARELE eveniment vesel

adry, floricelele le-am primit cadou si au fost alese special sa se asorteze cu bucataria vesel am un frate si o viitoare cumnata foarte atenti la detalii.
buna alegere, albul nu se demodeaza in bucatarii si in jurul ei poti redecora cu orice culori cand te plisctisesti.
 

Marina  acum 8 ani - 24 Ianuarie 2011 17:37  

Buna Ioana,

Cred ca este primul meu post la tine pe blog, asta desi il urmaresc de foarta multa vreme. Am incercat MULTE dintre retetele tale si sunt absolut delicioase, niciuneia nu i-am gasit cusur, toate mi-au iesit conform indicatiilor tale..chiar daca pe unele le-am adaptat un pic si stilului/gustului meu...dar baza e cea mai importanta.

Felicitari pentru bucatarie, este SUPERBA...exact cum visez sa imi fac si eu intr-o zi. Ma ia ameteala numai cand ma gandesc la cei 45 mp vesel Cum vad eu din foto toate se imbina perfect si pare foarte primitoare si calduroasa. Aceeasi gama de culori o am si eu in actuala bucatarie/de fapt toata casa.
Sa o folosesti intens si cu spor, eu cred ca va reprezenta si o susrsa de inspiratie pentru noi retete! La asa fata draguta nici nu se cadea o altfel de bucatarie vesel
 

Cezara  acum 8 ani - 24 Ianuarie 2011 20:22  

Felicitari !!

Bucataria e absolut superba,plina de bun gust. Am sa o folosesc ca sursa de inspiratie pentru viitoarea mea casa! Sper sa te simti cat mai placut in ea.
Retetele sunt si ele extraordinare,le foloscsc mereu de cand am descoperit situl. Creeaza un fel de dependenta vesel Ce mai apreciez eu la munca ta este structura sitului: gasesc tot ce vreau,usor si foarte frumos expus!!

Tine-o tot asa! Suntem alaturi de tine vesel
 

Ioana  acum 8 ani - 25 Ianuarie 2011 04:55  

Felicitari, felicitari!
Bucataria este foarte spatioasa si primitoare si gazda tare dragalasa. Eu am crezut ca esti mai in varsta insa am ramas uimita sa vad o fata tanara si foarte inventiva.
Multe succese si la mai multa inspiratie!
Stiind ca ai nevoie de spatiu de lucru, m-am gandit sa-ti sugerez sa-ti cumperi un "kitchen island" care mi se pare foarte util.
Multumiri pentru efort si imaginatie!
 

Ioana  acum 8 ani - 25 Ianuarie 2011 11:00  

marina, am fost norocoasa. desi am apartament ceausist, era foarte bine compartimentat si dupa ce am daramat cativa pereti a rezultat un spatiu imens, foarte fain si deschis...
in restul camerelor am nuante de portocaliu si crem/vanilie.

cezara, merci! inspira-te linistita. si eu am folosit o gramada de reviste de design care mi-au fost de mare ajutor.

ioana, kitchen island a fost si ideea mea initiala in zona unde e masa. imi plac foarte mult si ar arata bine. doar ca nu vreau sa mai pun o masa in casa (am un fix cu mobila cat mai putina) asa ca insulita trebuie sa fie si comoda ca sa putem manca pe ea si sa fie si extensibila daca se poate, ca sa primim multi musafiri...
 

Andreea  acum 8 ani - 25 Ianuarie 2011 13:10  

Super Ioana! Arata foarte bine, exact ca in paginile revistelor de specialitate.

Sa o stapiniti sanatosi si sa pregatesti multe bucate alese!

Andreea
 

Ioana  acum 8 ani - 26 Ianuarie 2011 01:12  

Draga Ioana,

Ai mare dreptate cu fix-ul, insa iti pot sugera altceva, ii zice "pullout cutting board". Este foarte practic, de asemenea, si foarte discret. Nu sunt experta in nimic insa la ce mancaruri elaborate gatesti cred ca ai nevoie de spatiu de lucru corespunzator. Imi cer scuze daca am zis ceva nepotrivit.
Multe succese si la mai multe retete!
 

Ioana  acum 8 ani - 26 Ianuarie 2011 12:09  

andreea, merci, doar din reviste m-am inspirat... vesel

merci Ioana, o sa caut pe net sa vad cum arata si functioneaza un pullout cutting board.
sa stii ca orice sugestie si idee e binevenita, asa am mai multe variante pe care sa le evaluez.
 

Anca  acum 8 ani - 26 Iunie 2011 01:11  

Draga Ioana, am ajuns pe site-ul tau de pe google unde cautam mobila de bucatarie alba... Felicitari pentru o bucatarie minunata!! As avea si o intrebare (daca nu este secret): de unde ai cumparat mobila?

Felicitari inca o data si sa va bucurati de ea!!
 

Ioana  acum 8 ani - 27 Iunie 2011 11:17  

nu e secret! de la Ikea am luat-o. mi-am configurat-o pe soft-ul lor si am luat-o din Budapesta. doar blatul e din cluj, fiindca la Ikea nu era varianta lamelara decat pe lemn natur, care mi se pare greu de intretinut.
 

Anca  acum 8 ani - 27 Iunie 2011 21:59  

Multumesc mult! ati facut o super alegere!!
 

Emi  acum 8 ani - 11 Iulie 2011 14:35  

Draga Ioana, cum ti-au mai scris si altii, ma bucur nespus sa vad cine ne incanta cu asa retete incercate si care ies atat de bine! De mult timp ti-am gasit site-ul si imi place foarte mult cum e structurat si de faptul ca faci si postezi poze si explici simplu si clar pasii de preparare!!! Fiind basarabeanca imi prinde foarte bine in dorinta mea de a incerca noile gusturi din Ardeal vesel. Din cele citite, esti o fire draguta si ai o bucatarie minunata, multumim ca continui sa ai acest site!!!
 

Laurentiu Aurel Mirica  acum 7 ani - 19 Decembrie 2011 16:21  

ioana ai o bucatarie foarte frumoasa dar ce e mai important e faptul ca e spatioasa.a mea este mica si ingusta si cred ca ma mut la tine cu tot cu ustensile.
 

Laura  acum 7 ani - 30 Decembrie 2011 14:08  

Ioana, sunt curioasa de ce nu ai ales o plita electrica, care o stergi usor cu o laveta ori de cate ori se murdareste si ai ales o plita ce are gratare care trebuie frecate daca iti da ceva in foc si se prinde pe ele...
 

Ioana  acum 7 ani - 3 Ianuarie 2012 10:06  

fiindca controlez mai bine temperatura pe plita cu gaz.
 

Laura  acum 7 ani - 20 Ianuarie 2012 11:32  

si preferi sa freci dupa fiecare mancare ce-ti da in foc?sau maestrii nu patesc asa cevavesel) oricum, sa sti ca eu sunt la inceput de familie si cand n-am idei de gatit intru pe siteu tau si mereu gasesc cevavesel asa ca iti multumesc tare mult si iti doresc mult succes pe mai departe! Ps: poate de-asta am oroarea de gratare ptca intotdeauna am avut aragaz, ci nu plita. dar urmeaza sa renovam o bucatarie si taaare ma uit dupa o plita care sa nu ma incurce. ai ceva idei? merci foarte fain!
 

Ioana  acum 7 ani - 20 Ianuarie 2012 11:43  

nu prea imi da in foc mancarea, insa stropesc plita si gratarul in jurul ochiului pe care gatesc. atunci o sterg cu o carpa uda. ca lumea o curat doar o data pe saptamana cu triumf sub forma de spray (si plita si gratarul). degreseaza excelent, nu trebuie sa frec.
plita electrica are un var al meu, fierbe apa instant, ei sunt multumiti, dar intr-adevar nu gatesc des. insa trebuie sa foloseasca ceva oale speciale pentru acea plita, nu merge orice oala pe ea. cred ca e plita cu inductie. daca vrei ma interesez ce model e. in rest nu cunosc pe nimeni cu plita electrica.
 

Simona-Adina Hotea  acum 7 ani - 20 Ianuarie 2012 13:24  

Nu ma pot abtine sa nu intervin (deh, meteahna de ardelean) : plita electrica nu inseamna neaparat ca e usor de curatat, ar trebui sa te uiti dupa o plita care e prevazuta cu functia "protectie impotriva supraincalzirii". Poate fi o plita vitroceramica, nu neaparat cu inductie, ca astea intr-adevar impun folosirea unor anumite tipuri de vase, speciale. Si la capitolul "vitroceramice", poti gasi varianta cu 2 ochiuri pe gaz si 2 ochiuri ceramice.
 

Ioana  acum 7 ani - 20 Ianuarie 2012 13:47  

chiar te rog simona sa intervii si sa ne spui care sunt mai bune si cum se curata.
 

Simona-Adina Hotea  acum 7 ani - 20 Ianuarie 2012 16:58  

Nu stiu daca e permis sa dau marci sau firme, in caz ca nu, pot da adresa mea de e-mail.
 

Ioana  acum 7 ani - 20 Ianuarie 2012 16:59  

Re: Bucataria mea (After)

linistita poti sa dai marci, modele...
 

Laura  acum 7 ani - 4 Februarie 2012 08:24  

Re: Bucataria mea (After)

nu ne mai spune Simona nimic despre plite? vesel (Ioana, maine incerc tarta cu mere, sper sa imi iese bine cu aragazul meu belitvesel) )
 

Simona-Adina Hotea  acum 7 ani - 4 Februarie 2012 08:44  

Re: Bucataria mea (After)

Laura, am asteptat un semn ca vrei sa mai zic, de-asta am tacut. Ce e mai important am scris mai sus. Daca vrei iti pot trimite niste modele (poza + caracteristici) din cele cu care lucram noi si despre care stiu mai multe (concret, de la clientii care le-au achizitionat). Dar asta numai luni, caci azi sunt libera.
 

Simona-Adina Hotea  acum 7 ani - 6 Februarie 2012 13:31  

Re: Bucataria mea (After)

Laura, te rog scrie-mi pe adresa de e-mail : simonahoeta@yahoo.com.
 

Simona-Adina Hotea  acum 7 ani - 6 Februarie 2012 13:49  

Re: Bucataria mea (After)

Scuze : simonahotea@yahoo.com
 

Paradis  acum 7 ani - 23 Februarie 2012 17:06  

Re: Bucataria mea (After)

Foarte frumoasa! vesel .La cit mai multe bunatati!
 

Liliana D  acum 7 ani - 2 Aprilie 2012 15:31  

Re: Bucataria mea (After)

Frumos de tot ! Succes si pe mai departe.Aveti un site super !
Cu stima
Liliana Dumitru
 

Ioana  acum 7 ani - 2 Aprilie 2012 15:32  

Re: Bucataria mea (After)

multumesc, a trecut mai mult de 1 an si inca nu m-am plictisit de ea vesel
 

Elena  acum 7 ani - 11 Iunie 2012 23:14  

Re: Bucataria mea (After)

Ioana, eu sunt din Bucuresti si impartasesc aceeasi pasiune ca si tine: bucataritul.Iar o bucatareala fara ierburi aromatice mi se pare trista am initiat o mica gradina de plante aromatice in ghivece.Acum am salvie, rozmarin, oregano, tarhon, busuioc, dafin, cimbru, cimbrisor, cimbrisorcu miros de lamaie,melisa, menta marocana, menta de-a noastra, menta cu gust de ciocolata.Iar in pamant,adica direct in gradina arpagic verde, coriandru, patrunjel cret si fenicul (care aromatizeaza minunat pestele sau puiul). Acestea din urma n-au dat niciodata rezultate in ghivece.Pe toate la cumpar din magazine, de obicei din cele de gradinarit. Secretul este sa le transplantezi in ghivece din ceramica, intr-un pamant nu foarte bogat, mai degraba amestecat cu putin nisip, si obligatoriu la fundul ghiveciului sa pui un strat de pietris care sa dreneze apa si in felul acesta plantele tale sa aiba "picioarele uscate". Si niciodata nu trebuie sa lasi sa treneze apa in farfuria de sub ghiveci mai mult decat este necesar dupa udat.Ia in calcul faptul ca in mediul lor natural aceste plante traiesc intr-un mediu arid si or mai pastra si ele ceva in genomul lor.
Si bineinteles ca trebuie sa fii atenta cand iei pentru preparatele tale, sa tai cca 2/3 din tulpina casa se poata regenera. Ele ne ofera un aspect foarte frumos in bucatarie dar locul lor este totusi afara, pe balcon sau in curte, intr-un loc insorit. Totusi, dupa ce le cumperi si le transplantezi, le tii cava zile mai la umbra ca sa se prinda bine.
 

roxana  acum 6 ani - 24 Aprilie 2013 13:46  

Re: Bucataria mea (After)

vesel Arata superb Ioana ,felicitari si sper sa o disfruti in continoare si sa ne uimesti cu retetele dale atit de delicioase vesel
 

ionas florin  acum 5 ani - 7 Ianuarie 2014 19:37  

Re: Bucataria mea (After)

Oare ce se mai poate spune ,dupa atatea comentarii,este SUPER OK. O intrebare :bateria chiuvetei,care pare identica cu a mea,are o prelungire antistropire.Indraznesc sa va intreb de unde ati achizitionat-o,sau a facut parte din echipamentul bateriei ? Multumesc. Profit de ocazie sa va mai felicit odata cu ocazia zilel numelui,cu traditionalul :SA TRAITI CU NUMELE.
 

Ioana  acum 5 ani - 8 Ianuarie 2014 10:02  

Re: Bucataria mea (After)

prelungirea era impreuna cu bateria. e de la Ikea.
 

adriana  acum 4 ani - 21 Noiembrie 2014 14:36  

Re: Bucataria mea (After)

Fe licitari Ioana, esti o comoara la casa omului !
 

E  acum 3 ani - 6 Iunie 2016 15:38  

Re: Bucataria mea (After)

salut Ioana,
cum se numeste firma care a facut aceasta mobile de bucatarie?
sa ai o zi frumoasa!
 

Ioana  acum 3 ani - 6 Iunie 2016 15:43  

Re: Bucataria mea (After)

Ikea vesel
 

E  acum 3 ani - 6 Iunie 2016 17:15  

Re: Bucataria mea (After)

multumesc!
 

Ca sa primesti cele mai noi retete prin email

 
mergi sus