Ce gatim anul acesta in Postul Pastelui

10 Martie 2011

Ce gatim anul acesta in Postul Pastelui

vezi toate evenimentele

De luni am intrat in postul Postul Pastelui si cum de-a lungul celor 3 ani de cand suntem impreuna am gatit destul de multe retete de post, pentru a te ajuta in a alege retetele potrivite pentru cei dragi, am facut o selectie de 10 retete pe care eu o sa le gatesc anul acesta.

 


O salata satioasa

1. O salata satioasa

Usor de facut si foarte accesibila

2. Usor de facut si foarte accesibila

Simplu si bun

3. Simplu si bun

Ne bucura si ochii, nu doar papilele

4. Ne bucura si ochii, nu doar papilele

O reteta de post foarte cunoscuta in Ardeal

5. O reteta de post foarte cunoscuta in Ardeal

Cu ciuperci, nuca si bulgur in loc de ingredientele traditionale

6. Cu ciuperci, nuca si bulgur in loc de ingredientele traditionale

Si inca o reteta tradintionala de post

7. Si inca o reteta tradintionala de post

Nautul, ca si fasolea sunt surse excelente de proteine si fibre

8. Nautul, ca si fasolea sunt surse excelente de proteine si fibre

Iubit de vegetarieni

9. Iubit de vegetarieni

Ceva dulce

10. Ceva dulce

 

 

 

 

Simona-Adina Hotea  acum 8 ani - 10 Martie 2011 11:31  

Ca de obicei, ne esti de ajutor, chiar si celor ce nu tin postul, caci o schimbare de meniu (in sensul renuntarii la carne si derivatele ei) , e binevenita acum la inceput de primavara : ne tonifica si ne bine-dispune . Votez pt.intreaga ta
" lista de 10" !
 

Ioana  acum 8 ani - 10 Martie 2011 14:30  

intr-adevar, postul coincide foarte bine cu venirea primaverii, asa ca o detoxifiere e binevenita.
o sa mai imbogatesc aceasta colectie in zilele care urmeaza.
 

D.  acum 8 ani - 11 Martie 2011 00:01  

Gatesti tot mai putin.trist
 

Ioana  acum 8 ani - 11 Martie 2011 08:53  

ei, am fost si eu la o degustare de vinuri de aceea nu am postat nimic ieri. a fost o experienta faina, pe care o sa mi-o introduc in program miercurea. si weekendurile sunt ocupata cu alt proiect acum... din fericire va mai dura doar 3 saptamani. plus este si o perioada busy la lucru, iar cand ajung dupa 7 acasa, numai la ceva usor imi sta gandul.
 

fira  acum 8 ani - 11 Martie 2011 12:49  

Felicitari Ioana ! pentru tot ce faci , ne esti de mare ajuror ,iti multumesc . vesel vesel
 

D.  acum 8 ani - 11 Martie 2011 18:26  

Pai scuze, nu era un repros f seriios la adresa ta, iti doresc sa-ti mearga toate bine si sa ne gatesti cat mai mult. De fapt totul se trage de acolo ca am devenit addicted... vesel
 

Ioana  acum 8 ani - 11 Martie 2011 19:32  

stiu ca nu era un repros, doar asta e ritmul lucrurilor acum... pe twitter scriu cand fac lucruri "culinare" interesante altele decat cele de pe site (am scris de degustare). uite ca am omis sa scriu ca am fost si la Iasi, asa ca pregatesc si o reteta de bors, mi-am adus bors de casa de acolo vesel
 

Lumi  acum 8 ani - 12 Martie 2011 10:01  

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIiiiiiiiiiiiiiiiii.....Ma bucur atat de mult ca o sa avem noi retete de post vesel vesel . Te pup Ioana!!!
 

Ca sa primesti cele mai noi retete prin email

 
mergi sus