Pesto de leurda

Retete cu legume Retete lact-ovo-vegetariene Retete rapide Retete de Sosuri si Salsa

Uite ce culoare are! Iti vine sa-l pregatesti iar si iar. Ceea ce e usor acum, fiindca piata e plina de leurda.

La ce se poate folosi: sa-l puneti peste paste, sa-l amestecati cu unt si apoi sa-l puneti peste cartofi noi fierti, sa-l amestecati cu branza sau caimac sarbesc si sa-l intindenti pe paine impreuna cu cateva felii de ridiche, sa-l adaugati in dressingul pentru salate...

Ingrediente

1 legatura de leurda (100 gr)
30 gr pinoli
50 gr parmezan
100 ml ulei masline de calitate
1/2 lingurita pasta de ansoa (sau 2 fileuri ansoa; se omite in varianta lacto-vegetariana)
1/4 lingurita piper negru macinat
sare

  1. Mixam toate ingredientele in blender pana devin pasta.
  2. Se pastreaza la frigider, intr-un borcan inchis.

Ingrediente

Categorii

Utile

Sarbatori

Internationale

Altele...