Pesto de sparanghel

Categorii: Retete cu legume, Retete lact-ovo-vegetariene, Retete de Sosuri si Salsa

 

Pesto de sparanghel
Pinterest

Pesto pentru gratarul nostru de 1 Mai. Am fript pulpe de pui si rosii pe gratar. Dar pestoul e bun si simplu, doar intins pe paine prajita.

Ingrediente
Pesto de sparanghel

150 gr sparanghel
4 frunzemari de busuioc
30 gr parmezan
30 gr pinoli
1 catel usturoi
1 lingura rasa mustar
75 ml ulei
sare, piper negru

Preparare
Pesto de sparanghel

  1. Sparanghelul se pune in apa care fierbe cu sare. Se fierbe pana e usor moale (undeva intre 5 si 8 minute). Se scurge si se pune in apa rece care va opri fierberea si va pastra culoarea. Se lasa pana se raceste complet.
  2. Pinoli se prajesc usor intr-o tigaie fara grasime pana devin rumeni.
  3. Se pun in robot toate ingredientele exceptand mustarul si uleiul. Se mixeaza pana se maruntesc bine toate ingredientele.
  4. Se adauga uleiul si mustarul si se mixeaza pana devine pasta. Se drege de sare si se rasneste piper negru.
  5. E bun langa carnea la gratar sau simplu pe paine prajita.
 

Adauga comentariu    Listeaza reteta

Votul tau: 

  (5 puncte / total voturi: 3)  

 
loading...

Pesto de marar

14 Iunie 2016

Pesto de marar

Pesto rosso

12 Martie 2012

Pesto rosso

Pesto de ardei copti

4 Iunie 2011

Pesto de ardei copti

Pesto de leurda

5 Aprilie 2011

Pesto de leurda

 

 

Fii primul care adauga un comentariu.

Ca sa primesti cele mai noi retete prin email

Retete de sezon

Vezi toate retetele de sezon


 
mergi sus