Cum umplem spritul (poche-ul) de patiserie

Categorie: Tehnici in bucatarie

 

Cum umplem spritul (poche-ul) de patiserie
Pinterest

Am descoperit o metoda faina de a pune aluaturile si cremele in spirt, fara sa fac mizerie in toata bucataria si fara sa-mi trebuiasca 3 maini (vezi poze)

  1. puneti spritul (poche-ul) intr-un pahar inalt (o halba de bere de exemplu) si trageti marginile peste pahar
  2. folosind o lingura umpleti spritul cu crema sau aluat
Cum umplem spritul (poche-ul) de patiserie - Spritul pregatit pentru a fi umplut

1. Spritul pregatit pentru a fi umplut

Cum umplem spritul (poche-ul) de patiserie - Spritul cu aluat

2. Spritul cu aluat


Adauga comentariu    Listeaza reteta

Votul tau: 

  (5 puncte / total voturi: 20)  

 

 

 

Micul  acum 9 ani - 15 Octombrie 2008 09:59  

Re: Cum umplem spritul (poche-ul) de patiserie

Foarte multumesc. vesel
 

Ioana  acum 9 ani - 15 Octombrie 2008 15:28  

Re: Cum umplem spritul (poche-ul) de patiserie

sa-ti fie de folos! vesel
 

carmeen  acum 8 ani - 23 Ianuarie 2009 19:41  

Re: Cum umplem spritul (poche-ul) de patiserie

faina ideea... vesel
 

Daniela  acum 8 ani - 1 Iunie 2009 12:00  

Re: Cum umplem spritul (poche-ul) de patiserie

Acum doua zile am folosit spritul si cat timp am pierdut sa-l umplu ... data viitoare va fi altfel. Iti multumesc! Foarte buna ideea...
 

mariana  acum 7 ani - 9 Iunie 2010 20:56  

Re: Cum umplem spritul (poche-ul) de patiserie

FOARTE TARE!
 

Cristina  acum 6 ani - 9 Octombrie 2011 21:07  

Re: Cum umplem spritul (poche-ul) de patiserie

buna! daca nu am poche, stii cumva din ce as putea improviza unul?
 

Ioana  acum 6 ani - 10 Octombrie 2011 10:56  

Re: Cum umplem spritul (poche-ul) de patiserie

o punga (din plastic mai tare, cele gen zip-bag de exemplu) taiata la un colt
 

Cristina  acum 6 ani - 11 Octombrie 2011 10:35  

Re: Cum umplem spritul (poche-ul) de patiserie

multumesc pentru sfat!
 

mihaela  acum 6 ani - 25 Decembrie 2011 00:58  

Re: Cum umplem spritul (poche-ul) de patiserie

eu am unul din metal? ce ai putea sa ma sfatui? ps:multsumesk anticipat)
 

Daniela Coman  acum 4 ani - 7 Martie 2013 17:05  

Re: Cum umplem spritul (poche-ul) de patiserie

IOANA, ESTI THE BEST! Am invata o gramada de chestii noi de la tine! Iti multumesc mult! :* vesel
 

Ca sa primesti cele mai noi retete prin email

Retete de sezon

Vezi toate retetele de sezon


 
mergi sus