Cum umplem spritul (poche-ul) de patiserie

Tehnici in bucatarie

Reteta Cum umplem spritul (poche-ul) de patiserie

Am descoperit o metoda faina de a pune aluaturile si cremele in spirt, fara sa fac mizerie in toata bucataria si fara sa-mi trebuiasca 3 maini (vezi poze)

  1. puneti spritul (poche-ul) intr-un pahar inalt (o halba de bere de exemplu) si trageti marginile peste pahar
  2. folosind o lingura umpleti spritul cu crema sau aluat
Spritul pregatit pentru a fi umplut

Spritul pregatit pentru a fi umplut

Spritul cu aluat

Spritul cu aluat

Comentarii (10)

 

Micul  acum 15 ani - 15 Octombrie 2008 09:59  

Foarte multumesc. :p
 

Ioana  acum 15 ani - 15 Octombrie 2008 15:28  

sa-ti fie de folos! :)
 

carmeen  acum 15 ani - 23 Ianuarie 2009 19:41  

faina ideea... ;)
 

Daniela  acum 15 ani - 1 Iunie 2009 12:00  

Acum doua zile am folosit spritul si cat timp am pierdut sa-l umplu ... data viitoare va fi altfel. Iti multumesc! Foarte buna ideea...
 

mariana  acum 13 ani - 9 Iunie 2010 20:56  

FOARTE TARE!
 

Cristina  acum 12 ani - 9 Octombrie 2011 21:07  

buna! daca nu am poche, stii cumva din ce as putea improviza unul?
 

Ioana  acum 12 ani - 10 Octombrie 2011 10:56  

o punga (din plastic mai tare, cele gen zip-bag de exemplu) taiata la un colt
 

Cristina  acum 12 ani - 11 Octombrie 2011 10:35  

multumesc pentru sfat!
 

mihaela  acum 12 ani - 25 Decembrie 2011 00:58  

eu am unul din metal? ce ai putea sa ma sfatui? ps:multsumesk anticipat)
 

Daniela Iris Coman  acum 11 ani - 7 Martie 2013 17:05  

IOANA, ESTI THE BEST! Am invata o gramada de chestii noi de la tine! Iti multumesc mult! :* :)
 
Lasa un comentariu
Newsletter

Ca sa primesti cele mai noi retete prin email

Ingrediente

Categorii

Utile

Sarbatori

Internationale

Altele...