Bagheta umpluta cu branza

Retete aperitive Retete cu branza Retete pentru gratar Retete simple

O mica idee pentru pachetul de serviciu/scoala. Si in curand foarte buna de pus in pachetul pentru picnic.

Reteta este adaptata de aici.

Ingrediente

1 bagheta
250 gr crema de branza (tip philadelphia)
150 gr branza de capra
50 gr salam picant
10 masline verzi umplute cu ardei
4 rosii uscate (in ulei)
piper negru

  1. Se freaca bine branzeturile pana se inmoaie un pic.
  2. Se adauga salamul, maslinele si rosiile, toate tocate cat mai marunt din cutit.
  3. Se condimenteaza cu piper dupa gust si sare doar daca este necesar.
  4. Se taie 2 bucati de bagheta de 15 cm fiecare (e mai usor de lucrat cu bucati mai scurte). Se scobeste fiecare bucata de miez.
  5. Se aseza bagheta cu taietura in jos pe folie de aluminiu. Se umple cu amestecul de branza folosind o lingurita, presandu-se bine ca sa nu ramana goluri.
  6. Se invart bucatile de bagheta in folia de aluminiu si se dau la frigider cateva ore.
  7. Se feliaza si se servesc.

Salam picant

Scoatem miezul din bagheta

Umplem bagheta cu amestecul de branza

Ingrediente

Categorii

Utile

Sarbatori

Internationale

Altele...