Paine umpluta

Retete aperitive Retete cu branza Retete rapide Retete simple Retete Sandwich

Reteta Paine umpluta

Aceasta reteta este ideala pentru a va asigura pachetelul la servici pentru cateva zile si in acelasi timp pentru a folosi la sfarsit de saptamana toate resturile din frigider. Eu asta aveam in frigider cand am pregatit-o, dar puteti adauga si alte ingrediente dupa bunul plac (masline, ardei, porumb sau mazare din conserva etc.)

Ingrediente

1 franzela mica de 250 gr
200 gr cascaval ras
200 gr sunca (bacon sau piept de pui afumat)
4 castraveciori murati
2 oua fierte
2 linguri pline smantana (unt, sau branza topita)
sare
piper

  1. Se taie franzela la un capat si se scobeste tot miezul.
  2. Miezul se sfarma int-un bol, sa obtineti bucatele mici. Se adauga restul ingredientelor taiate cubulete mici si branza sfaramata sau data pe razatoare. Se adauga smantana, cat sa lege compozitia. Se condimenteaza cu sare si piper.
  3. Se umple painea cu compozitia de mai sus avand grija sa apasati dupa fiecare lingura ca sa nu ramana goluri.
  4. Se invarte in folie si se da la frigider peste noapte.
  5. Se feliaza si se serveste.

Scobim painea

Scobim painea

Pregatim umplutura

Pregatim umplutura

Umplem painea

Umplem painea

Comentarii (36)

 

Ultimele comentarii

Karla  acum 11 ani - 27 Noiembrie 2010 17:34  

Chiar daca e o postare mai veche, eu abia azi am dat de ea si am si incercat painitza ta care m-a uns la inima. Dar doar o feliutza, ca restul a fost adjudecat de Sebastian cel pofticios.javascript:void(0) E drept ca am folosit o painitza mica. Dar am incercat-o pt. ca mi-a amintit de un aperitiv pe care il fac destul de des. Ti-l trimit si tie pe Contact.
 

pishkot  acum 10 ani - 19 Iulie 2011 13:31  

:)painica aceasta o face prietenul meu care se pricepe la tocat mult mai bine ca mine ,are o vitezaaaaa si evident ca a iesit foarte foarte buna.
 

NELI  acum 10 ani - 14 Martie 2012 15:24  

O idee minunata .Chiar miine am sa o fac si eu. :p :p :p :p ;) ;) ;) ;)
 

Simona  acum 10 ani - 15 Martie 2012 12:54  

Bagheta umpluta de astazi mi-a amintit de aceasta paine umpluta, pe care n-am facut-o de muuult si, cum am niste musafiri care stau vreo doua zile, m-am gandit c-ar fi nimerita printre celelalte : friptura ta de porc (cea cu bulion, delicioasa!), salata de boeuf cu boeuf, cateva snitele de curcan...mai zi si tu ;)
 

Ioana  acum 10 ani - 15 Martie 2012 13:04  

o ciorbita de pui sau ardeleneasca de porc. si o salala de vinete. asta as mai vrea eu daca as fi printre oaspeti :)
 

Simona  acum 10 ani - 15 Martie 2012 13:13  

Yes ! Rezonez la salata de vinete (nu mai fac ciorba, pt.ca-i voi avea la masa doar dimineata si seara). A, mi-amintesc ca ai declarat odata ca n-ai refuza niciodata o salata de vinete... ;) Foarte multumesc de idee !
 

Ioana  acum 10 ani - 19 Martie 2012 11:52  

dorinta mi-a fost indeplinita! am fost in weekend in vizita la parinti si mama a facut si salata de boeuf (cu pui) si salata de vinete :) nu a fost ciorbita de pui, ci o supa de pui, dar a fost ok si asa.
 

Hotea Simona-Adina  acum 10 ani - 19 Martie 2012 13:40  

;) Sa-ti fie de bine ! :) Eu, la randul meu am cules un munte de laude, iar painica umpluta a ajuns si la niste copii (veniti de prin alte judete), ce participau la olimpiada instrumentala si care
s-au bucurat grozav de feliile care le-au astamparat foamea intr- lunga zi de concurs...Iar te-am pomenit in gand si am zis "saru'mana , Ioana!"
 

Maria Husar  acum 9 ani - 28 Noiembrie 2012 13:18  

=P~
 

Bugaescu Ilie  acum 8 ani - 22 Aprilie 2014 22:18  

E super reteta ,am 14 ani si imi place si mie sa gatesc din cind in cind si am facut aceasta reteta si mia placut mult,atit mie cit si familiei mele :) :)
 
Lasa un comentariu
Newsletter

Ca sa primesti cele mai noi retete prin email

Ingrediente

Categorii

Utile

Sarbatori

Internationale

Altele...