Carne de porc inabusita cu cartofi

Ingrediente

o ceapa
140 gr. carne de porc (taiata in fasii subtiri)
2 morcovi (taiati in rondele subtiri)
3 cartofi de marime potrivita (taiati in patru)
1 lingurita praf ghimbir
1 lingura ulei
1 lingurita sare
2 linguri sos de soia
2 linguri sake(sau vin alb)
240 ml apa sau supa (pentru aroma, preferabil sa fie de peste sau vita)
5 linguri mazare fiarta

  1. Se calesc in ulei ceapa, carnea de porc, morcovii si cartofii pentru 10 min.
  2. Separat, praful de ghimbir, sarea, sosul de soia, vinul si supa se amesteca si se adauga peste carnea si legumele calite si se lasa pe foc pana se absoarbe aproape tot lichidul.
  3. Se pune piper dupa gust.
  4. Se adauga mazarea, se amesteca usor si se inchide focul.

Ingrediente

Categorii

Utile

Sarbatori

Internationale

Altele...