Pulpe si cartofi noi la cuptor

Retete cu cartofi Retete de mancaruri cu carne Retete cu carne de pui Retete la cuptor Retete rapide Retete simple

Acesta e genul de mancare care nu-ti da batai de cap: rapid si place tuturor.

Ingrediente

10 pulpe inferioare
1 kg cartofi noi mici
condiment pentru pui (de la Galeo sau Fuchs sunt foarte bune)
50 ml ulei
150 ml apa

Portii: 5

  1. Se aseaza pulpele in tava intr-un singur strat. Se presara condiment de pui din belsug peste ele.
  2. Cartofii noi ii spalam cu un burete de sarma. Se aseaza deasupra pulpelor. Presaram si peste ei condiment.
    * daca cartofii noi sunt mai mari ii taiati cuburi; puteti pune si cartofi normali, ii decojiti si ii taiati cuburi mari
  3. Turnam uleiul pe toata tava. Turnam si apa, dar pe o margine a tavii sa nu "spele" condimentele de pe carne si cartofi.
  4. Acoperim tava cu o folie de aluminiu si dam la cuptor la 240C pentru 35 minute. Ridicam folia si mai lasam 10 minute sa prinda crusta cartofii.
  5. Servim imediat cu o salta asortata.

In tava cu condimente

Pulpe si cartofi noi la cuptor

Ingrediente

Categorii

Utile

Sarbatori

Internationale

Altele...