Cartofi cu za'atar

Retete cu cartofi Retete garnituri Retete de post

Cartofi la cuptor, cu susan si za'atar. Extra crocanti!

Ingrediente

4 cartofi (fainosi sau mediu fainosi)
1 lingura seminte de susan
2-3 lingurite za'atar
1/4 lingurita pul biber (sau fulgi de chili)
3 linguri ulei
sare

Portii: 2

  1. Cartofii se curata si se taie cuburi de 1.5 - 2 cm. Se pun la fiert in apa cu sare. Se fierb doar pe jumatate, cam 10 minute, pana furculita intra in ei, dar inca se simt un pic tari.
  2. Se scurg cartofii si se scutura strecuratoarea de cateva ori, sa se evapore apa de pe ei. Se pun intr-un bol.
  3. Se adauga za'atarul, chili si putina sare (za'atarul are deja un pic de sare, deci aveti grija sa nu puneti prea multa). Se amesteca usor.
  4. Se adauga uleiul si semintele de susan si se amesteca iar.
  5. Se pun cartofii in tava cuptorului si se coc la 220C timp de 20-25 minute, amestecandu-i de 2 ori in acest timp.

Ingrediente

Categorii

Utile

Sarbatori

Internationale

Altele...