Pate din ficat de pui

Categorii: Retete aperitive, Retete cu carne de pui, Retete de Pasti, Retete ieftine

 

Pate din ficat de pui
Pinterest

De impartit cu prietenii! Si nu doar pateul ci si reteta. E geniala, un gust deosebit obtinut din ingrediente simple.

Cel mai fin pate de pui pe care l-am incercat pana acum. E ca un mousse, cu o textura chiar mai fina decat cel din comert. Iar culoarea este perfecta, un roz apetisant. Ce mai este special la acest pate, este gustul clar de foie gras, desi contine doar ficatei de pui... mult mai ieftini decat foie gras. Pe buna dreptate Michel Richard (cel care a publicat reteta) i-a si spus "faux gras". Eu i-am dat 70% procent de asemanare cu foie gras, dar Radu a fost mai generos si i-a dat 90%.

Ingrediente
Pate din ficat de pui

450 gr ficatei de pui
1 ceapa medie
1 catel de usturoi 
225 gr unt
125 ml smantana pentru frisca (35% grasime)
1 lingurita sare de mare
1/2 lingurita piper
1 varf lingurita nucsoara macinata
lapte (pentru ficatei)

Preparare
Pate din ficat de pui

  1. Ficateii se spala bine in apa rece pana apa ramane curata pe ei. Se acopera cu lapte si se lasa intre 30 minute si o ora sa se scurga de sange si sa dispara mirosurile specifice. Verificati ficateii sa nu aiba pete inchise la culoare. Daca au, taiati acele zone.
  2. Se topesc 2 linguri de unt si sa caleste in el ceapa tocata fin cam 5-7 minute, pana se inmoaie bine. Cand am topit untul l-am lasat cateva secunde sa se faca maro pe margini pentru a primi acea aroma de nuca specifica foie gras.
  3. Se adauga smantana si usturoiul strivit si se fierbe 5 minute la foc mic, pana ceapa e super moale.
  4. Se trage craticioara de pe foc si se adauga sarea, piperul si nucsoara. Se amesteca sa se dizolve.
  5. Se adauga in transe untul taiat bucatele si se amesteca pana se dizolva. Daca la un moment dat e prea rece compozitia si untul nu se topeste, mai puneti craticioara pe foc mic.
  6. Se scurg bine ficateii. Se pun intr-un blender impreuna cu compozitia din craticioara. Se mixeaza lung pana se obtine o pasta foarte fina. Cu cat mai fina cu atat mai bine.
  7. Puneti pe un vas o sita fina (am folosit sita cu care cern faina, era cea mai deasa) si turnati pe ea portii din pasta de ficat. Cu o paleta de patiserie frecati pasta de sita sa treaca cat mai mult prin ea. Repetati pana ati trecut toata pasta prin sita. Daca faceti acest pas, pateul va iesi super fin, ca un mousse. Va vor ramane cam 2 linguri de solide pe sita care se arunca.
  8. Turnati pasta obtinuta in 4 forme de ceramica de 150-250 ml. Asezati formele intr-o tava. Acoperiti vasele cu folie de aluminiu. Turnati apa fierbinte in tava, cat sa ajunga pana la mijlocul vaselor.
  9. Coaceti pateul in cuptor, la 150C timp de 30 minute. La final, pe margine pateul trebuie sa arate maroniu, copt insa in centru e inca roz.
  10. Scoateti formele din cuptor si din tava, ridicati folia si lasati-le sa se racoreasca (maxim 1 ora). Turnati unt sau untura de gasca topita peste pate, ca sa nu se oxideze. Turnati doar un strat fin de grasime.
  11. Acoperiti vasele cu capac sau folie. Dati pateul la frigider minim 3 ore, dar peste noapte este ideal, se va fixa mai bine si gusturile se vor amesteca.
  12. Pateul rezista la frigider 5 zile. Dupa ce ati spart stratul de grasime, cand il puneti iar la frigider, asezati o folie de plastic care sa vina in contact cu zona deschisa, ca sa minimizati oxidarea. Se serveste cu paine proaspata sau prajita, cu castraveciori murati, ridichi sau ceapa verde.

 

 
Pate din ficat de pui - Ceapa calita in unt

1. Ceapa calita in unt

Pate din ficat de pui - Adaugam smantana si fierbem

2. Adaugam smantana si fierbem

Pate din ficat de pui - Adaugam untul

3. Adaugam untul

Pate din ficat de pui - Ficateii mixati

4. Ficateii mixati

Pate din ficat de pui - Trecem pasta de ficat prin sita fina...

5. Trecem pasta de ficat prin sita fina...

Pate din ficat de pui - ...pana arata asa

6. ...pana arata asa

Pate din ficat de pui - Pasta de ficat prin sita

7. Pasta de ficat prin sita

Pate din ficat de pui - Pasta de ficat in forme

8. Pasta de ficat in forme

Pate din ficat de pui - Pate copt pe abur

9. Pate copt pe abur


Adauga comentariu    Listeaza reteta

Votul tau: 

  (5 puncte / total voturi: 49)  

 
loading...

Unt cu sardine

29 Ianuarie 2018

Unt cu sardine

Pate de fasole cu legume

17 Martie 2017

Pate de fasole cu legume

Pate de mortadella

13 Octombrie 2016

Pate de mortadella

Fava greceasca

3 August 2016

Fava greceasca

 

 

Maria  acum 4 ani - 18 Martie 2014 10:37  

Re: Pate din ficat de pui

Grozav!!-Sper sa gasesc untura de gasca.
Multumesc!!!
 

Ioana  acum 4 ani - 18 Martie 2014 10:38  

Re: Pate din ficat de pui

si unt merge deasupra.
 

Maria  acum 4 ani - 18 Martie 2014 10:41  

Re: Pate din ficat de pui

Draga mea,ochii mintii si gustul deja a perceput untura dse gasca!!
Un mare multumesc.
 

Ioana  acum 4 ani - 18 Martie 2014 10:56  

Re: Pate din ficat de pui

atunci, e musai sa gasesti untura de gasca vesel
cu placere! astept feedbackul vostru referitor la asemanarea lui cu foie gras, la finete si raportul calitate/pret.
 

adina  acum 4 ani - 18 Martie 2014 11:18  

Re: Pate din ficat de pui

untura de gasca am luat de la lidl vesel
eu vreau sa stiu ce marca de smantana ai folosit pt ca eu nu prea sunt multumita de nici una.
merci
 

Ioana  acum 4 ani - 18 Martie 2014 11:20  

Re: Pate din ficat de pui

aici am pus smantana dorna. sunt multumita si de sanlacta, dar n-am mai gasit de ceva vreme.
 

edita monica hotea  acum 4 ani - 18 Martie 2014 11:39  

Re: Pate din ficat de pui

ioana, cat lapte? nu am gasit la ingrediente laptele... trist
 

Ioana  acum 4 ani - 18 Martie 2014 11:44  

Re: Pate din ficat de pui

da, nu l-am masurat. am turnat cat sa fie acoperiti ficateii. cam o cana ar trebui sa fie suficient.
 

olga  acum 4 ani - 18 Martie 2014 12:31  

Re: Pate din ficat de pui

Doamne, ce bine arata.
 

Ioana  acum 4 ani - 18 Martie 2014 13:25  

Re: Pate din ficat de pui

Scarlet, daca tot mergi acolo sa vizitezi si zona cu carne refrigerata. sa vezi bucatile de vita si miel. eu le "vizitez" de fiecare data chiar si atunci cand nu am in plan sa cumpar.
 

Anamaria  acum 4 ani - 18 Martie 2014 18:27  

Re: Pate din ficat de pui

Foarte bun si sanatos pateul din ficatei de pui, pregatit in casa. Il pregatesc si eu cam o data pe luna, dar intr-o reteta mult simplificata. De asemenea folosesc doar pana in 100 gr unt si smantana de 20% grasime (uff, silueta e problema) pentru a ajunge la o anumia consistenta. Iar deasupra nu pun alte grasimi, pentru ca oricum se consuma in 2-3 zile si rezista in frigider. Merci.
 

Ionela  acum 4 ani - 14 Aprilie 2014 14:38  

Re: Pate din ficat de pui

Extraordinar de bun pateul rezultat.

Am facut reteta vineri, inainte de Florii, am respectat pasii si ingredientele si pot sa spun ca a iesit exact ca si in poza, adica roz la interior si foarte, foarte bun la gust.

Multumesc de reteta!
 

Alexandra  acum 4 ani - 9 Mai 2014 23:32  

Re: Pate din ficat de pui

Ioana, crezi ca pot inlocui vasele de ceramica cu niste forme din sticla, pentru mufins?
 

Ioana  acum 4 ani - 12 Mai 2014 09:26  

Re: Pate din ficat de pui

sigur ca da, merg si formele de sticla termorezistenta.
 

Gabriela  acum 4 ani - 16 August 2014 18:29  

Re: Pate din ficat de pui

Buna! Chiar acum incerc reteta ta si am o mica intrebare. Daca pun toata compozitia intr-un vaz termorezistent si il bag la cuptor, timpul de gatire e acelasi? Tot 30 min trebuie sa-l tin?
Multumesc!
 

Ioana  acum 4 ani - 17 August 2014 09:28  

Re: Pate din ficat de pui

trebuie crescut timpul pentru toata cantitatea. te ghidezi dupa aspect.
 

dana  acum 4 ani - 10 Octombrie 2014 23:20  

Re: Pate din ficat de pui

Buna Ioana, am o nedumerire...ficatul este crud cand se da prin blender? nu se caleste cu ceapa? nu se fierbe inainte de a fi dat prin blender? In asteptarea raspunsului tau, iti multumesc!
 

Ioana  acum 4 ani - 11 Octombrie 2014 12:02  

Re: Pate din ficat de pui

da, ficatul se mixeaza crud
 

Ioana  acum 4 ani - 11 Octombrie 2014 12:08  

Re: Pate din ficat de pui

in piata se vand primavara tot felul de rasaduri. cauta tarhon frantuzesc. intreaba daca e din cel aromat, altfel poti nimeri si alt fel de tarhon care miroase ok, dar nu are gust intens ca celalalt si cam degeaba il pui in mancare ca nu se simte.
 

aura  acum 4 ani - 16 Octombrie 2014 12:16  

Re: Pate din ficat de pui

pt.a iesi si mai aromat,ce alte mirodenii s-ar mai potrivi?multumesc...
 

Ioana  acum 4 ani - 16 Octombrie 2014 12:55  

Re: Pate din ficat de pui

la pct. 3 cand fierbi smantana se poate infuza cu cimbru+rozmarin, rozmarin+salvie+coaja lamaie, cimbru+ienibahar+ghimbir sau quatre epices (piper+nucsoara+cuisoare+ghimbir)
 

Iulia Weiss  acum 4 ani - 22 Noiembrie 2014 16:38  

Re: Pate din ficat de pui

sunt pe la mijlocul rețetei și mi-am dat seama abia acum că ai mei țin post. Mi-ar părea tare rău să nu guste și ei din prima încercare, iar apoi cred că e o cantitate prea mare pentru mine.

Întrebarea este: Se poate păstra la congelator? Nu am mai încercat cu alt pateu, pentru că fie erau în conserve, fie se terminau imediat.

Mulțumesc ptr rețetă vesel
 

Ioana  acum 4 ani - 24 Noiembrie 2014 14:00  

Re: Pate din ficat de pui

teoretic ar trebui sa se congeleze fara probleme. adica textura si gustul sa nu fie afectate.
eu insa nu prea risc sa tin prea mult sau la congelator mancarurile din ficat fiindca stiu ca sunt sensibile si poti face o intoxicatie de toata frumusetea. poate e o fobie a mea... as vrea sa aud ce parere aveti despre asta.
 

Iulia Weiss  acum 4 ani - 24 Noiembrie 2014 20:24  

Re: Pate din ficat de pui

multam pentru raspuns.
Am pus totusi jumatate de cantitate la congelator. Am notat data si cum mai e fix o luna pana la Craciun, sper sa nu isi piarda frumoasa culoare si consistenta.
Cand il scot pentru ai mei o sa gust si o sa postez aici rezultatul.

 

Ioana  acum 4 ani - 25 Noiembrie 2014 09:41  

Re: Pate din ficat de pui

multumesc Iulia! asteptam...
 

Bogdan  acum 4 ani - 19 Decembrie 2014 19:21  

Re: Pate din ficat de pui

Am folosit smantana Zuzu 25%, unt albalact 82%. A pus compozitia intr-un vas termorezistent acoperit si am lasat in jur de o ora dar nu stiu la cate grade caci cuptorul meu nu are gradatie. A iesit incredibil de bun fara sa simt vreun ingredient ca fiind prea puternic. Doar ca putin cam apos dar l-am gustat imediat dupa ce l-am scos din cuptor. E o reteta foarte buna pentru cei care tin dieta keto. 100 grame de pate are jur de 300 calorii, 12grame proteine, 25 grame de grasime si 1 gram de carbohidrati.
Multumesc.
 

Ioana  acum 4 ani - 19 Decembrie 2014 19:30  

Re: Pate din ficat de pui

trebuie lasat sa se inchege la frigider. sa-mi spui cum e dupa ce se raceste.
 

Iulia Weiss  acum 4 ani - 29 Decembrie 2014 23:32  

Re: Pate din ficat de pui

Ioana, multumesc inca o data pentru minunata reteta!
Am revenit si cu vestile. In a doua zi de Craciun am scos pateul de pui de la congelator. O data decongelat arata perfect si gustul este perfect. Nu s-au modificat nici aspectul, nici gustul si nici textura.
Asadar, printre multe 'porcarii', am impresionat audienta cu acest pateu usurel, foarte fin si delicios.

Cu acestea fiind spuse, reteta e notata si va face parte din meniul nostru. Din comert nu cumpar niciodata, dar voi face mult mai des in casa. Imi place ca pot servi pe paine prajita alaturi de un ceai , dimineata cand sunt pe fuga sau pot sa ii dau copilului ca o gustare.
E sanatos in masura in care nu contine aditivi, potentatori, E-uri sau alte minuni si e foarte practic de avut in casa.

Un an nou fericit si cu multe retete gustoase, asa cum ne-ai obinsnuit ! vesel
 

Ioana  acum 4 ani - 30 Decembrie 2014 12:29  

Re: Pate din ficat de pui

excelent! multumesc de informatiile detaliat. An nou fericit!
 

george  acum 4 ani - 12 Ianuarie 2015 20:20  

Re: Pate din ficat de pui

Sa inteleg ca ficatei raman cruzi, nu se prelucreaza termic?
 

Ioana  acum 4 ani - 13 Ianuarie 2015 08:28  

Re: Pate din ficat de pui

sunt cruzi cand ii mixezi. dar pateul se coace la pasul 9.
 

petre  acum 3 ani - 7 Martie 2015 21:18  

Re: Pate din ficat de pui

reteta pentru gusturi alese! eu am adaugat cam o cana de vegetale ramase de la alta reteta si un pumn de bacon deja gatit (eu nu ma omor dupa ficat si am vrut sa-i alterez gustul). EXCELENT!
 

MIHAIL  acum 3 ani - 28 Martie 2015 15:29  

Re: Pate din ficat de pui

SARUT-MANA DOAMNA!!!FOLIA DE ALUMINIU SE PUNE PESTE TOATA TAVA SAU ,DOAR, PE VASELE MICI DE CERAMICA?VA MULTUMESC!
 

Ioana  acum 3 ani - 28 Martie 2015 15:56  

Re: Pate din ficat de pui

mihail, doar pe vasele mici.
 

MIHAIL  acum 3 ani - 28 Martie 2015 18:46  

Re: Pate din ficat de pui

SARUT-MANA!VA MULTUMESC PENTRU RASPUNS!UN SFARSIT DE SAPTAMANA LINISTIT SI CU MULTA SANATATE VA DORESC!!!
 

Ioana  acum 3 ani - 28 Martie 2015 19:01  

Re: Pate din ficat de pui

cu placere. spor la gatit si weekend fain in continuare!
 

Melania  acum 3 ani - 29 Martie 2015 18:14  

Re: Pate din ficat de pui

Draga Ioana,
Iti multumesc si eu pentru retetele detaliate pe care le postezi. De fiecare data le-am incercat cu mare incredere si am fost super incantata de rezultate. La fel si astazi cu minunatia asta de pate care a intrecut orice asteptari vesel Am omis untul de deasupra si a oxidat un strat superficial, dar sub el, o minunatie!!!!
O sa il mai fac cu siguranta in curand si am o intrebare... Oare merge copt in borcanase sigilate cu capac? La fel cum se fierb unele compoturi? Nu s-ar reduce oxidarea? Poate ar rezista si mai bine. Daca o sa il incerc asa, o sa revin cu pareri vesel
Te pup si numai bine! Weekend placut in continuare!
 

Ioana  acum 3 ani - 29 Martie 2015 19:02  

Re: Pate din ficat de pui

sigur ca merg, doar sa fie borcanase din alea largi si joase. ceva de genul: [link] cred ca ar merge reciclate borcanele de la dip-urile astea pe care le-am vazut prin supermarket: [link]

nu stiu daca se va reduce de tot oxidarea din timpul coacerii (cred ca tot va fi usor mai inchis deasupra). dar daca incerci, astept sa ne spui rezultatul.
 

Camy  acum 3 ani - 5 Iunie 2015 11:02  

Re: Pate din ficat de pui

Dna. Ioana mie pateul mi-a iesit sfarâmicios.nu am gradatie la cuptor,nu stiu la câte grade am dat,s-a si umflat in formele de ceramica,iar culoarea maronie pe margine nu exista.cu ce am gresit reteta de a iesit sfsrâmicios?as vrea sa o repet iar.multumesc
 

Ioana  acum 3 ani - 5 Iunie 2015 11:06  

Re: Pate din ficat de pui

pare ca temperatura a fost prea mare daca s-a umflat. ai pus cuptorul la treapta cea mai mica?
 

clau  acum 3 ani - 11 Iunie 2015 00:40  

Re: Pate din ficat de pui

Buna Ioana. Am incercat pateul tau. Inca nu stiu ce gust are, caci e cald. vesel
O parte din ficat s-a inverzit pe deasupra. L-am copt la 150 grade cu ventilatie. Stii cumva de ce? Mai este bun de consumat? Mersi mult!
 

Ioana  acum 3 ani - 11 Iunie 2015 08:07  

Re: Pate din ficat de pui

nu e culoarea ca la mine in poze? e mai verde? cum arata in interior?
daca pui pe ventilatie foloseste doar 130C data viitoare.
 

clau  acum 3 ani - 11 Iunie 2015 12:32  

Re: Pate din ficat de pui

La exterior e mai verde, iar interiorul e ca la tine in poza. Am folosit exact cantitatile tale. L-am gustat, insa nu imi prea place pentru ca se simte gustul de unt foarte mult. E putin gretos. Asa a fost si al tau?
 

Ioana  acum 3 ani - 11 Iunie 2015 12:36  

Re: Pate din ficat de pui

probabil ti s-a maronit-inverzit mai tare deasupra datorita temperaturii mai mari (datorita ventilatiei). daca la interior era roz e ok.
clau, ce unt ai folosit? (marca si grasimea). e posibil ca sa aiba acel gust neplacut de la un unt mai slab calitativ...
 

clau  acum 3 ani - 11 Iunie 2015 17:26  

Re: Pate din ficat de pui

Tatra 82%
 

Ioana  acum 3 ani - 12 Iunie 2015 09:33  

Re: Pate din ficat de pui

Clau nu am auzit sau folosit tatra, dar faptul ca e gras e ok. atunci nu am idee de ce ai simtit gustul de unt, la mine nu s-a simtit.
 

soceanu_nicolae  acum 3 ani - 30 Iunie 2015 12:30  

Re: Pate din ficat de pui

este o idiotenie ---cum sa maninci ficati cruzi???
 

Ioana  acum 3 ani - 30 Iunie 2015 13:14  

Re: Pate din ficat de pui

ai vazut pasul 9 in care scrie "Coaceti pateul in cuptor, la 150C timp de 30 minute."?
 

Alina  acum 2 ani - 19 Ianuarie 2016 14:55  

Re: Pate din ficat de pui

Cea mai buna reteta! Nu este innecacios si este foarte gustos!
 

Mariana  acum 2 ani - 5 Februarie 2016 08:14  

Re: Pate din ficat de pui

Am facut azi pentru a doua oara (prima data am facut pentru Craciun). E cel mai bun pate care l-am mincat vreodata. Dar mi se pare tare migalos de facut ....... asta nu m-a determinat sa nu-l mai fac; evident ca mi se pare migalos pt ca prima data am dublat cantitatile iar azi am mers doar pe 1 1/2 . Poate data viitoare fac doar din 450 g ficatei imi e pofta
Va recomand sa-l faceti!
 

Mariana  acum 2 ani - 5 Februarie 2016 08:17  

Re: Pate din ficat de pui

aaa, am uitat sa spun ca as fi pus poze cu castronelel mele dar nu vad optiunea trist
 

Ioana  acum 2 ani - 5 Februarie 2016 09:30  

Re: Pate din ficat de pui

ma bucur Mariana! ca sa pui pozele, trebuie sa ai cont pe site si sa fii logata (conectata). apoi poti pune poza in zona unde scrie "Fotografiile Voastre" (langa comentarii)
 

Melania  acum 2 ani - 12 Februarie 2016 14:42  

Re: Pate din ficat de pui

Salut!
Am incercat in sfarsit pateul in borcanase. Asa cum ai zis si tu, nu a oprit oxidarea in timpul coacerii, pateul s-a inchis putin la culoare la suprafata (dar nicio problema aici). Avantajul este ca se pastreaza mai bine decat cel in vase de ceramica. Cat timp borcanul nu e desfacut, pateul ramane roz roz (exceptand stratul de la suprafata). Problema e ca dupa desfacerea borcanului e mai greu de "oprit" oxidarea, pentru ca inevitabil expui o suprafata mai mare de pateu cand incepi sa il consumi. Ideal trebuie consumat tot borcanul odata.
Cam atat vesel Oricum, cu vase de ceramica sau borcanase, este la fel de super delicios!!!
 

Mia  acum 2 ani - 27 Februarie 2016 12:11  

Re: Pate din ficat de pui

Excelenta reteta! Se pot folosi forme din aluminiu (cele pentru briose)?

Multumesc
 

Ioana  acum 2 ani - 27 Februarie 2016 19:21  

Re: Pate din ficat de pui

Da dar trebuie sa ai grija la timpul de coacere, formele acelea fiind mai mici.
 

gabriela  acum 2 ani - 30 Martie 2016 10:51  

Re: Pate din ficat de pui

Imi place
 

Roxana  acum un an - 11 Februarie 2017 20:00  

Re: Pate din ficat de pui

Este delicios, il fac a treia oara. Iese foarte fin, asta imi place cel mai mult. Prima data nu m-a crezut nimeni ca e facut de mine vesel
 

Ioana  acum un an - 12 Februarie 2017 11:50  

Re: Pate din ficat de pui

asa e Roxana, ca de cumparat, fin, rozaliu si foarte gustos. ma bucur ca ai avut curaj si rabdare sa-l incerci.
 

Iulia  acum un an - 26 Februarie 2017 13:58  

Re: Pate din ficat de pui

Prima data mi a iesit foarte bun. A doua oare dupa 30 min era verde si avea sange in mijloc, l-am tinut mai mult dar s a uscat, ce am gresit?
 

Ioana  acum un an - 26 Februarie 2017 14:50  

Re: Pate din ficat de pui

ai vazut pete verzui si pe ficatul crud sau inauntru?
ai folosit alte vase decat prima data (poate mai mari?) nu ai facut nimic diferit fata de ce am scris in reteta?
 

Iulia  acum un an - 2 Martie 2017 15:31  

Re: Pate din ficat de pui

Cand era crud era ok, dupa ce l-am scos din cuptor dupa 30 min pe margine era verde dar inauntru era crud.. se vedea sange, nu am folosit alte vase, poate nu a fost foarte bine ficatul?
 

Ioana  acum un an - 2 Martie 2017 17:43  

Re: Pate din ficat de pui

culoarea da, e posibil sa fi fost de la ficat. dar faptul ca nu s-a copt in interior desi prima data ti-a iesit ok... e ciudat. sigur nu ai pus pe alta temperatura, din greseala?
 

Gelu  acum un an - 27 Iulie 2017 15:19  

Re: Pate din ficat de pui

Reteta deosebita,am facut de vreo 7-8 ori pana acum, si nici nu mai imi trebuie alta!
Multumesc!
 

Aura  acum un an - 30 Decembrie 2017 23:04  

Re: Pate din ficat de pui

Ioana, de ce pui apa in tava? Care este ideea? Si daca faci in forma de chec din aluminiu/ email mai pui apa in jurul tavii?
 

  acum 10 ore - 17 Ianuarie 2019 23:45  

Re: Pate din ficat de pui

Buna,
Am incercat pt prima data reteta, maine il voi gusta. Doar o intrebare am, partea de deasupra a iesit toata de un cafeniu pal, ca la margini in pozele tale, nu am mijlocul roz ????? Din ce cauza ar putea fi? Am folosit vase de ceramica, temperatura corecta si apa am pus.
 

Ioana  acum 11 minute - 18 Ianuarie 2019 10:12  

Re: Pate din ficat de pui

Mihaela, probabil e o mica diferenta de temperatura, putin mai mare si s-a copt mai tare. sau vasele tale au fost mai mici. dar dedesubt o sa fie tot roz si e ok. te rog sa-mi confirmi dupa ce il gusti azi.
 

Ca sa primesti cele mai noi retete prin email

Retete de sezon

Vezi toate retetele de sezon


 
mergi sus