Mujdei cu smantana
Este preferatul meu si e mult mai usor pentru ficat si colecist daca il preparati asa, spre deosebire de clasicul mujdei. Se poate servi langa cartofi prajiti, peste, gratare.
Ingrediente
300 gr smantana
3 catei usturoi
1/2 legatura patrunjel
sare, piper
- Striviti cateii de usturoi si presarati putina sare. Frecati pana se face pasta.
- Adaugati patrunjelul tocat si mai frecati putin.
- Adaugati smantana si omogenizati. Piperati dupa gust.
Comentarii (16)
Ultimele comentarii
oana acum 14 ani - 1 Aprilie 2010 20:21
este preferatul meu......Langa fripturica,ficatei sau cartofiori prajiti merge de minune ;)
ioi acum 13 ani - 14 Septembrie 2010 17:30
valeu.... bai dar e chiar bun....felicitari pt cel cu smantana.... simplu si gustosAndrei acum 13 ani - 26 Septembrie 2010 14:19
Merge si cu iaurt chiar e mai bunalexandra acum 13 ani - 2 Februarie 2011 15:06
mm eu adaug si ulei ;)gabriela acum 13 ani - 6 Martie 2011 18:35
am incercat si eu dar pana sa gasesc reteta pe internet sa fiu sincera nu credeam ca exzista dar eu numai ca nu am pus patrunjel si piperCorina acum 12 ani - 6 Noiembrie 2011 18:16
Cel mai bun :)sorana acum 12 ani - 17 Noiembrie 2011 15:35
E un sos foarte bun,dar nu e mai usor pt ficat si colecist.E mai usor pt papilele gustative,dar pt ficat si colecist este o bomba combinatia de smantana(total contraindicata pt probleme digestive) si usturoi.Annamaria acum 11 ani - 25 Aprilie 2013 22:09
Am auzit de la cineva ca mai pune si ulei si face un fel de maioneza. Nu sti cumva care este reteta?Ioana acum 11 ani - 26 Aprilie 2013 11:30
asta ar fi ceea ce cauti: [link] e cu lapte, nu cu smantana si iese groazava.Catalin acum 9 ani - 23 August 2015 15:34
in loc de patrunjel puneti cimbru. e deliciosLasa un comentariu
Cele Mai Populare
Salam de biscuiti
Papanasi
Ciocolata de casa
Tocanita de cartofi
Gomboti cu prune
Mancarica de mazare cu carne de pui
Ciorba de perisoare
Supa de pui cu galuste de gris
Aripioare picante KFC
Tocanita din carne de porc
Ca sa primesti cele mai noi retete prin email