Salata de cartofi, sfecla rosie si ton

Ingrediente

2 cartofi
2 sfecle rosii
1 ceapa
1 conserva de ton in ulei (de 250 gr)
1 lingurita cu varf mustar
5 linguri ulei
marar
sare, piper

Portii: 2

  1. Se pun la fiert cartofii in coaja (pana furculita intra usor in ei). Separat se fierbe sfecla curatata si taiata in bucati mari. Totul va avea nevoie de cam 45 minute de fiert.
  2. Se taie cuburi cartofii si sfecla. Se toaca marunt ceapa si se pune peste legume. Se rupe tonul deasupra. Se presara cu sare si piper.
  3. Se pune mustarul, apoi se toarna uleiul. Se amesteca totul usor pana se omogenizeaza.
  4. Se adauga marar tocat dupa gust. Se lasa macar 15 minute sa se amestece gusturile, apoi se poate servi.

Comentarii (9)

 

Diana  acum 10 ani - 15 Februarie 2012 10:54  

Eu poftesc! La toate toate =P~. Ar trebui sa ma las de citit blogul tau pana nu le pot face, ca imi fac rau fizic cu poftele astea ! =P~

Are cam tot ce-mi place mie mai mult: cartofi, ceapa, sfecla rosie si ton. Cred ca e delicioasa.
 

Hotea Simona-Adina  acum 10 ani - 15 Februarie 2012 11:32  

Si eu, si eu ! =P~ =P~ Cred c-o sa adaug si putin-putin-putin otet ;)
 

miha diaconescu  acum 10 ani - 15 Februarie 2012 15:29  

:p
 

Mazare Marius Cristian  acum 10 ani - 15 Februarie 2012 16:01  

Arata super delicios, ca toate celelalte retete postate, pacat doar ca ai fiert sfecla, cred ca merge si cruda ca sa fie si un pic de contrast, dar cine sunt eu sa judec, multam de reteta si succes in continuare :)
 

ella  acum 10 ani - 16 Februarie 2012 17:19  

am fiert deja totul, urmeaza sa le amestec, abia astept sa gust. :)

 

ella  acum 10 ani - 16 Februarie 2012 17:48  

tocmai am terminat de mancat, a fost delicios!!!! eu am mai adaugat si salata verde, e super!
 

Simona  acum 10 ani - 24 Februarie 2012 11:17  

Am incercat-o acum cateva zile, cu curcan in loc de peste. A iesit la fel de savuroasa ! =P~ :p
 

Mayky Mikaela  acum 10 ani - 27 Februarie 2012 19:31  

Am pe foc cartofii si sfecla..sa vedem sa vedem sa vedem ce o sa iasaaaa:)
 

Mari Ana  acum 7 ani - 23 Octombrie 2014 17:23  

Este buna, buna de tot. Ma mir ca nu am facut-o pana acum. ;)
 
Lasa un comentariu
Newsletter

Ca sa primesti cele mai noi retete prin email

Ingrediente

Categorii

Utile

Sarbatori

Internationale

Altele...