Crema bavareza de branza

Categorii: Retete aperitive, Retete cu branza, Retete din Germania si Austria, Retete lact-ovo-vegetariene, Retete rapide, Retete simple

 

Crema bavareza de branza
Pinterest

Obazda, o crema de branza servita cu ceapa si covrigi alaturi de o bere rece.

Ingrediente
Crema bavareza de branza

125 gr branza Camembert
40 gr unt la temp. camerei
1 lingura ceapa tocata foarte marunt
1 lingurita boia dulce
1/4 -1/2 lingurita chimen macinat
1/4 lingurita sare
1/4 lingurita piper negru macinat
3 linguri bere

Preparare
Crema bavareza de branza

  1. Se freaca branza taiata bucatele cu untul pana devine pastoasa compozitia.
  2. Se adauga boiaua, sarea, piperul, chimenul si ceapa. Se omogenizeaza.
  3. Se adauga berea, cate o lingura pe rand si se amesteca. Compozitia va deveni spumoasa. Se gusta de sare.
  4. Se da la frigider pentru cateva ore.
  5. Se serveste presarata cu ceapa verde, alaturi de covrigi si ridichi... si evident o bere.
 
Crema bavareza de branza - Crema bavareza de branza

1. Crema bavareza de branza


Adauga comentariu    Listeaza reteta

Votul tau: 

  (5 puncte / total voturi: 18)  

 

Paste cu porumb si pancetta

7 Septembrie 2020

Paste cu porumb si pancetta

Paste cu creveti

4 Februarie 2020

Paste cu creveti

Pasta de tofu

6 Decembrie 2011

Pasta de tofu

 

 

Monica Mihaly  acum 6 ani - 19 Iulie 2011 10:20  

Re: Crema bavareza de branza

uau e senzationala reteta imi e pofta
 

Simona-Adina Hotea  acum 6 ani - 19 Iulie 2011 11:10  

Re: Crema bavareza de branza

Uau, chiar asa! Pontul cu berea e super !
Ce bunatate tre' sa fie...
 

Ioana  acum 6 ani - 19 Iulie 2011 16:28  

Re: Crema bavareza de branza

abia astept sa o gustati si voi! eu am facut-o sambata seara si a avut succes inclusiv la un prieten care "nu-suporta-ceapa-sub-nicio-forma" si care a gustat-o doar ca sa-mi fac mie placere, dar dupa aia nu s-a mai oprit vesel
 

diana  acum 6 ani - 19 Iulie 2011 23:19  

Re: Crema bavareza de branza

nici eu nu suportam ceapa pana acum ceva timp pentru ca nu mancasem niciodata.acum numai concep mancare fara ceapa :D o sa incerc sigur reteta mai ales ca in poza arata foarte bine.
 

Culinara  acum 6 ani - 4 August 2011 15:44  

Re: Crema bavareza de branza

Suna tare bine. Maine am musafiri, asa ca o s-o fac si eu neaparat vesel
 

Andreea Tudor  acum 4 ani - 3 Octombrie 2013 13:55  

Re: Crema bavareza de branza

Ioana,cum sa fac sa adaug si eu vot la reteta ,am reusit la o reteta insa la alte retete imi apar stelutele si cate voturi are reteta dar nu gasesc unde pot vota si eu!
 

Ioana  acum 4 ani - 3 Octombrie 2013 14:04  

Re: Crema bavareza de branza

Andreea, fiecare vizitator poate vota doar o reteta pe zi. maine o sa poti vota din nou.
 

Andreea Tudor  acum 4 ani - 3 Octombrie 2013 14:09  

Re: Crema bavareza de branza

vesel si nesatula de mine voia sa voteze non-stop!Tu esti de vina vesel Felicitari!
 

Ioana  acum 4 ani - 3 Octombrie 2013 14:54  

Re: Crema bavareza de branza

da, e greu sa rezisti, dar eu m-am gandit ca ideal votul ar trebui dat dupa ce reteta e testata, ca sa fie cat mai aproape de realitate calificativul.
 

Senni  acum 4 ani - 5 Octombrie 2013 18:52  

Re: Crema bavareza de branza

Buna Ioana.
Am facut-o si noi azi si am mancat cu paine de Silz (un fel de aluat de covrigi specific aici) pe care am pus-o la toaster mai intai. Painea calda cu branza a fost excelent! Ok, era si bere buna langa ea si un episod de Nurse Jackie (la noi ploua, nici catelul nu vrea plimbare)... Ne-a placut foarte mult branza asta. Multumim! vesel
 

Ioana  acum 4 ani - 5 Octombrie 2013 21:03  

Re: Crema bavareza de branza

Cu placere Senni. Din pacate trebuie sa-ti spun ca asa a fost si vremea in CJ pana ieri, frig si urat, si sunt de acord cu catelul, nici eu nu am vrut sa ies din casa vesel macar azi a fost soare, desi tot frig, insa ne-am incalzit cu o supa buna de pui la bunica-mea.
 

mia&tilli  acum 3 ani - 27 Aprilie 2014 13:04  

Re: Crema bavareza de branza

Branza este prea putina, unt prea mult, lipseste smantana si boiaua iute!
La 200 g Brie/Camembert sunt 30 g unt, 2 linguri ceapa taiata fin, 2 linguri smantana, 1 lingurita de boia dulce, 1/4 lingurita boia iute, 2 varfuri de cutit piper negru macinat, 1 varf de cutit chimen macinat, 1/4 lingurita sare de mare, 1/2 lingurita mustar mediu iute si 30 ml bere.

mia&tilli aus oberbayern
 

Ca sa primesti cele mai noi retete prin email

Retete de sezon

Vezi toate retetele de sezon


 
mergi sus