Retete Culinare : e-Retete

 

Retete cu fructe

Tarte individuale cu mere »

Tarte individuale cu mere

Super tarte, super rapide! Sunt usor de asamblat, nu trebuie sa caramelizati vasele, nu trebuie sa preparati voi aluatul... trebuie doar sa stiti sa curatati un mar 

 
 

 

Gem exotic »

Gem exotic

Colectionez gemuri gourmet. Combinatii noi, interesante, surprinzatoare. Combinatii care duc retete clasice la un alt nivel.

 
 

 

Clatite umplute cu mere »

Clatite umplute cu mere

Dedicatie pentru cumnata mea care iubeste merele in general si clatitele cu mere in special: clatite umplute cu mere caramelizate, acoperite cu un strat crocant de pesmet si nuca, insotite de iaurt cu vanilie.

 
 

 

Clatite cu cacao si banane »

Clatite cu cacao si banane

Va amintiti cum au petrecut clatitele mele Valentin's Day anul trecut? Ei, anul acesta, focoasele clatite s-au hotarat sa petreaca pe ritmuri cubaneze, inconjurate de rom, lime, cacao, banane si trabucuri. S-au parfumat insa cu putin Earl Grey, cat sa-si aminteasca ca sunt niste lady.

 
 

 

Limonada rapida »

Limonada rapida

Cea mai rapida limonada! De acum nu mai e nevoie sa storci lamaile.

 
 

 

Ananas cu spuma caramel »

Ananas cu spuma caramel

V-am promis saptamana aceasta un meniu "ca de restaurant", dar desertul chiar este de restaurant si nu orice restaurant, ci unul parizian (ha, ha, ce-mi place, suntem tare chic anul asta, numai la Paris evadam). Este un desert creat de Sebastien Guenard pentru Miroir . Mon Dieu, ce combinatie! Si spuma caramel!!! O sa va ramana pe veci in retetar.

 
 

 

Pere in sos de caramel si ciocolata »

Pere in sos de caramel si ciocolata

Astazi este ziua mea de nastere si va invit sa calatorim virtual cu totii in bistro-ul parizian "Comme chez maman" sa impartim un desert minunat: pere fierte, aromate in sos de caramel si ciocolata si un pahar de vin Riesling.

 
 

 

Pere umplute cu gorgonzola si nuca cu sos de vin alb »

Pere umplute cu gorgonzola si nuca cu sos de vin alb

In Franta se obisnuia ca la masa sa se serveasca patru feluri: aperitiv (sau supa), fel principal, platou cu branzeturi si desert. Deci daca am fi in Franta, perele acestea umplute ar fi potrivite sa fie servite fie ca aperitiv, fie in locul platoului cu branzeturi.

 
 

 

Smochine umplute in sos sherry »

Smochine umplute in sos sherry

Intr-o duminica eram la Corso, la o cafea, si am gasit pe pervaz o carte cu retete spaniole... scrise insa in maghiara. Am rasfoit-o nestiind maghiara, insa mi-a atras atentia o poza cu smochine umplute in sos sherry.

 
 

 

Strudel cu mere »

Strudel cu mere

Strudelul perfect e un strudel pe gustul tau. Unora le place umplutura mai dulce, altora le plac merele mai "al dente", unora le place cu stafide, altora si cu nuca. Tuturor insa le place o crusta crocanta si usoara. Cu reteta de fata toate aceste elemente sunt in controlul tau, ca sa obtii cel mai bun strudel (si frumos si gustos, nu ne plac compromisurile ).

 
 

 

 

‹‹ Pagina Precedenta   1 - 2 - 3 - 4   Pagina Urmatoare ››

Cele mai votate Retete cu fructe

Gomboti cu prune Desert rapid cu banane si crema de vanilie
nota: 5
  (219 voturi)  
nota: 5
  (90 voturi)  
Clatite americane cu afine Clatite cu mere
nota: 5
  (69 voturi)  
nota: 5
  (66 voturi)  

 

 

 

 

 

 

 

Retete de sezon

Vezi toate retetele de sezon

 

 

 

Ca sa primesti cele mai noi retete prin email:

 

 

Constructii si amenajari interioare Cluj www.casamicon.ro
Noi am amenajat bucataria e-Retete!
Click aici ca sa vezi rezultatul

 

 

 

 

 
 

 

 

Ultimele Retete RSS

Ultimele Comentarii RSS