Retete Culinare : e-Retete

 

Retete de Pasti

Pasca »

Pasca

Mai bine mai tarziu decat niciodata, nu-i asa? In sfarsit am preparat si eu o pasca care in viziunea mea arata astfel: aluat pufos de cozonac, frumos impletit, umplut cu o compozitie spumoasa de branza, aproape ca un sufleu, cu parfum dominant de vanilie.

 
 

 

Drob de miel »

Drob de miel

Nelipsit la noi, romanii, pe masa de Paste.

 
 

 

Friptura de miel »

Friptura de miel

De obicei de Pasti, pregateam o friptura de miel in vin rosu cu usturoi, rozmarin si cimbru. Anul acesta am dorit sa schimb, sa incerc si altceva asa ca am folosit o reteta usor modificata de aici si rezultatul a fost peste asteptari. Friptura a iesit suculenta, gustoasa si nu in ultimul rand foarte aratoasa. O friptura demna sa stea pe masa mea de Pasti.

 
 

 

Oua umplute »

Oua umplute

Da, sunt cunoscutele oua umplute pe care le au romanii la pe masa de sarbatori. Pana acum n-am facut ca sa evit maioneza care aici e din abundenta, dar acum ca se apropie sarbatorile am zis ca nu trebuie sa lipseasca de pe site.

 
 

 

Tocanita de miel »

Tocanita de miel

Ca sa-l citez pe sotul meu: "e superba" Stiu ca pare incredibil ca un barbat a folosit acest cuvant, dar chiar asa a fost.

 
 

 

Cuib de viespi »

Cuib de viespi

Din acelasi aluat de cozonac, am facut sambata si acest cuib de viespi. Sunt foarte bune la micul dejun cu o cana de lapte.

 
 

 

Cozonac cu nuca »

Cozonac cu nuca

Si inca un cadou pentru voi, de la bunica mea: cozonaci cu nuca facuti in cuptorul de caramida. 10 cozonaci sa ajunga la toti

 
 

 

Salata in straturi »

Salata in straturi

Prima mea propunere pentru Pastile din anul acesta.

 
 

 

Oua umplute cu ton »

Oua umplute cu ton

Fiindca ne-am indragostit de salata de ton London, am transformat-o si in umplutura pentru oua.

 
 

 

Sarmale »

Sarmale

Dupa ciorba de perisoare am trecut la pregatirea sarmalelor. La noi se fac sarmale mici, din jumatate de frunza de varza, ca poti manca 10 o data. Si sunt asa echilibrate, nu sunt exagerat de grase, inca eu le manac fara paine, doar cu smantana.

 
 

 

 

‹‹ Pagina Precedenta   1 - 2 - 3 - 4   Pagina Urmatoare ››

Cele mai votate Retete de Pasti

Cozonac cu nuca Sarmale
nota: 5
  (126 voturi)  
nota: 5
  (121 voturi)  
Negresa Rata la cuptor
nota: 5
  (82 voturi)  
nota: 5
  (69 voturi)  

 

 

 

 

 

 

 

Retete de sezon

Vezi toate retetele de sezon

 

 

 

Ca sa primesti cele mai noi retete prin email:

 

 

Constructii si amenajari interioare Cluj www.casamicon.ro
Noi am amenajat bucataria e-Retete!
Click aici ca sa vezi rezultatul

 

 

 

 

 
 

 

 

Ultimele Retete RSS

Ultimele Comentarii RSS