Retete Culinare : e-Retete

 

Retete din Germania si Austria

Gulas austriac »

Gulas austriac

Secretul unui gulas austriac este rabdarea.

 
 

 

Fursecuri vieneze »

Fursecuri vieneze

Fursecuri ireal de fragede.

 
 

 

Strudel cu mere »

Strudel cu mere

Strudelul perfect e un strudel pe gustul tau. Unora le place umplutura mai dulce, altora le plac merele mai "al dente", unora le place cu stafide, altora si cu nuca. Tuturor insa le place o crusta crocanta si usoara. Cu reteta de fata toate aceste elemente sunt in controlul tau, ca sa obtii cel mai bun strudel (si frumos si gustos, nu ne plac compromisurile ).

 
 

 

Tarta cu branza »

Tarta cu branza

Tarta cu branza din Germania. Umplutura este mult mai cremoasa decat a unui cheesecake american. Reteta e originala, primita de la Sara, careia ii multumesc pentru a fost atat de draguta si mi-a trimis-o.

 
 

 

Salata austriaca de cartofi »

Salata austriaca de cartofi

Haideti sa povestim astazi despre ingrediente noi, surprinzatoare pe care le-ati incercat in ultima vreme si de care ati fost impresionati. Sau despre ingrediente noi, pe care le aveti in casa sau ati dori sa le cumparati, dar nu aveti idee cum sa le folositi. Sa facem un brainstorming care sa ne largeasca un pic orizontul asupra gusturilor din bucataria noastra. Incep eu.

 
 

 

Galuste cu magiun de prune »

Galuste cu magiun de prune

Am mancat aceste galuste de nenumarate ori in Austria. Germknoedel se numesc, sunt umplute cu magiun de prune si fierte pe abur. Nu erau in plan, dar ieri a fost o zi providentiala pentru ele. Am fost la CasaBio sa-mi refac stocul de produse, iar prietena mea Ramona, care are de fiecare data un produs nou si interesant pe care mi-l recomanda, m-a cadorisit cu un borcan de magiun de prune Topoloveni. Imediat l-am vizualizat sub forma galustelor stropite cu unt, presarate cu mac si acompaniate de un sos de vanilie. Ce imagine divina, trebuia sa prinda forma imediat!

 
 

 

Biscuiti spritati cu cacao »

Biscuiti spritati cu cacao

Fragezi de se topesc in gura. Sunt fratii biscuitilor spritati cu lamaie. De data asta am facut o portie intreaga

 
 

 

Snitel vienez »

Snitel vienez

Aflati acum toate secretele unui snitel fraged si delicios de vitel.

 
 

 

Crema bavareza de branza »

Crema bavareza de branza

Obazda, o crema de branza servita cu ceapa si covrigi alaturi de o bere rece.

 
 

 

Supa crema de cartofi »

Supa crema de cartofi

Cu afumatura si tarhon! Fiindca am vrut ca vedeta zilei sa fie tarhonul.

 
 

 

 

‹‹ Pagina Precedenta   1 - 2   Pagina Urmatoare ››

Cele mai votate Retete din Germania si Austria

Covrigi (Pretzel) Salata calda de cartofi
nota: 5
  (128 voturi)  
nota: 5
  (78 voturi)  
Snitel vienez Supa crema de cartofi
nota: 5
  (17 voturi)  
nota: 5
  (17 voturi)  

 

 

 

 

 

 

 

Retete de sezon

Vezi toate retetele de sezon

 

 

 

Ca sa primesti cele mai noi retete prin email:

 

 

Constructii si amenajari interioare Cluj www.casamicon.ro
Noi am amenajat bucataria e-Retete!
Click aici ca sa vezi rezultatul

 

 

 

 

 
 

 

 

Ultimele Retete RSS

Ultimele Comentarii RSS