Taitei cu legume in stil chinezesc

Categorii: Retete asiatice, Retete cu legume, Retete de mancaruri cu legume, Retete cu paste, Retete de post, Retete rapide, Retete simple

 

Taitei cu legume in stil chinezesc
Pinterest

De obicei duminica dimineata sunt obisnuita sa primesc cafeluta la pat si cateodata si micul dejun, dar ieri, spre supararea mea am pierdut un pariu cu sotul meu si a trebuit sa fac eu cafeluta si micul dejun, si nu orice mic dejun ci o "chinezarie". A avut noroc ca nu am fost prea somnoroasa si am avut chef de un mic experiment, sa pregatesc "noodles" care sa aiba gustul exact al celor care-i mancam la un restaurant chinezesc din Budapesta... se pare ca mi-a reusit, diseara am comanda pentru inca o portie dar in varianta cu pui.

Se pot folosi si alte legume fata de cele folosite de mine: brocoli, conopida, muguri de bambus, fasole verde.... cu cat mai diverse cu atat mai bine! Pe post de taitei am folosit spaghetti nr 5, dar puteti folosi si taitei de orez, sunt la fel de buni.

Ingrediente
Taitei cu legume in stil chinezesc

250 gr taitei din faina sau din orez
2 catei usturoi
1 ceapa medie
200 gr ciuperci
1 morcov mare
350 gr varza
1/2 lingurita ghimbir praf
1/4 lingurita fulgi de chili
8 linguri sos soia
2 lingurite ulei susan
3 linguri ulei masline
sare

Portii: 4

Preparare
Taitei cu legume in stil chinezesc

  1. Fierbeti taiteii dupa instructiunile de pe pachet, ii scurgeti si ii lasati deoparte.
  2. Varza se taie fideluta de mana. Ceapa si usturoiul se taie felii subtirele. Morcovul se taie fasii lungi folosind curatatorul de legume. Ciupercile se taie felii mari, fiindca scad mult la gatit.
  3. Intr-un wok sau tigaie adanca incingem 2 linguri ulei si adaugam usturoiul ci chiliul si calim 1 minut.
    * daca alegeti sa faceti varianta cu pui, adaugati acum 200 gr piept de pui taiat cubulete si prajiti pana se rumenesc.
  4. Adaugati apoi ceapa si mai lasati 1 minut la calit.
  5. Adaugati restul legumelor, condimentati cu sare si ghimbir si caliti 6 minute la foc mare amestecand continuu. Nu lasati mai mult legumele chiar daca vi se pare timpul prea scurt, ele trebuie sa ramana crocante. Mai ales varza daca o lasati mult se va inmuia prea tare, ea trebuie sa ramana verde, sa nu-si piarda culoarea. Cand sunt gata scoateti-le din wok.
  6. Adaugati in tigaie restul de 1 lingura ulei masline si adugati taiteii si 4 linguri sos de soia. Prajiti 2 minute. Puneti legumele inapoi in wok peste taitei, adaugati inca 4 linguri sos de soia si mai lasati 1 minut la foc mare, amestecand continuu. Potriviti de sare si chili. Turnati uleiul de susan, amestecati bine, luati de pe foc si serviti.
 
Taitei cu legume in stil chinezesc - Taiteii mei, spaghetti nr 5

1. Taiteii mei, spaghetti nr 5

Taitei cu legume in stil chinezesc - Punem taiteii la fiert

2. Punem taiteii la fiert

Taitei cu legume in stil chinezesc - Calim usturoiul cu chili

3. Calim usturoiul cu chili

Taitei cu legume in stil chinezesc - Calim restul legumelor

4. Calim restul legumelor

Taitei cu legume in stil chinezesc - Prajim taiteii cu sos de soia

5. Prajim taiteii cu sos de soia

Taitei cu legume in stil chinezesc - Adaugam legumele

6. Adaugam legumele

Taitei cu legume in stil chinezesc - Taitei cu legume in stil chinezesc

7. Taitei cu legume in stil chinezesc


Adauga comentariu    Listeaza reteta

Votul tau: 

  (5 puncte / total voturi: 69)  

 

Taietei cu pesmet

26 Noiembrie 2013

Taietei cu pesmet

Taitei cu varza

2 Septembrie 2009

Taitei cu varza

Taietei cu nuca si mac

14 Februarie 2009

Taietei cu nuca si mac

 

 

angela  acum 6 ani - 8 Iunie 2008 18:05  

Re: Taitei cu legume in stil chinezesc

ce bine imi pare ca ai pierdut pariul.....asa noi ne-am ales cu o reteta starsnica!
 

Ioana  acum 6 ani - 8 Iunie 2008 20:07  

Re: Taitei cu legume in stil chinezesc

intr-un fel si eu m-am bucurat ca stii cat imi plac si mie "chinezariile", au asa ingrediente putine si simple incat pare incredibil ca sunt asa gustoase.
 

Ioana  acum 6 ani - 9 Iunie 2008 12:05  

Re: Taitei cu legume in stil chinezesc

aseara am facut varianta cu pui si azi am luat resturile la servici. concluzia e ca sunt buni si reci, parca aromele se imbina mai bine si nu trebuie reincalzita.
 

angela  acum 6 ani - 9 Iunie 2008 22:44  

Re: Taitei cu legume in stil chinezesc

eu zic ca sant buni si cu spaghetti nr 1 ,sant mai asemanatoare celor chinezesti
 

Ioana  acum 6 ani - 9 Iunie 2008 23:02  

Re: Taitei cu legume in stil chinezesc

exact, acolo unde mancam noi au si din cei subtirei aproape ca taiteii pentru supa si asa ca ai mei mai grosuti...
 

angela  acum 6 ani - 10 Iunie 2008 00:06  

Re: Taitei cu legume in stil chinezesc

pe cand urmatorul pariu?Hai Radu! vesel
 

Ioana  acum 6 ani - 10 Iunie 2008 09:17  

Re: Taitei cu legume in stil chinezesc

ce tradatoare! vesel
 

angela  acum 6 ani - 10 Iunie 2008 15:44  

Re: Taitei cu legume in stil chinezesc

pai ,pana si tu ai recunoscut ca ti-a placut?daca de fiecare data iese o reteta buna e normal(pt. binele sitului) sa doresc ca sa castige Radu vesel
 

Meli  acum 6 ani - 9 Ianuarie 2009 20:27  

Re: Taitei cu legume in stil chinezesc

Domnul sa-ti dea sanatate!
E o reteta excelenta!Ma bucur ca am descoperit-o!Am mai adaptat-o,adaugand si brocoli si patrunjel.Mersi mult de tot!Astept alte retete minunate!
 

Ioana  acum 6 ani - 10 Ianuarie 2009 12:02  

Re: Taitei cu legume in stil chinezesc

sper sa mai gasesti si alte retete pe gustul tau la noi vesel

ma bucur ca ti-a placut aceasta, am observat ca nu multa lume incearca retete cu iz asiatic, desi e pacat, sunt mancaruri foarte usoare si rapide si chiar daca nu au gustul 100% al celor din restaurantele chinezesti sunt foarte gustoase
 

Ardelean Ancutza  acum 6 ani - 7 Februarie 2009 21:07  

Re: Taitei cu legume in stil chinezesc

Si eu dau un vot ( pe incercate). Sunt super buni taiteii (dar fara ciuperci) . Pot sa spun ca m-am indragostit de gustul sosului de soia. La cea mica i-au placut foarte mult desi dupa fiecare inghititura imi dadea de inteles ca " ii ia gura foc" de la chili,dar nu a renuntat. Mersi de reteta . Dupa cum spunea si Angela , pe cand urmatorul pariu , se pare ca atunci cand ti se "arunca manusa"...faci treaba buna. Cu siguranta repet reteta dar musai sa-mi iau un wok.
 

Ioana  acum 6 ani - 8 Februarie 2009 00:06  

Re: Taitei cu legume in stil chinezesc

inca un fan al chinezariilor vesel ma bucur ca-ti plac retetele de genul acesta, mie imi par dintre cele mai "light" mancaruri.
daca-ti place sosul de soia poti sa mai incerci si Oyster sauce (sos de stridii) sau Fish sauce (sos de peste)

am pus o poza cu wokul meu, e enorm dar pot face orice in el, inclusiv marmelada [link] vesel
 

ela  acum 6 ani - 8 Februarie 2009 14:39  

Re: Taitei cu legume in stil chinezesc

Am facut si eu aceasta reteta "putin" vesel modificata : in loc de spaghete am pus maccheroncini di Campofilone, care sunt super subtiri si deci mai aproape de originali taietei chinezesti! Si pt ca nu aveam ciupercute am improvizat cu legumele de prin frigider : varza, fenicul, brocoli, morcov , ceapa, conopida si un ardei galben!
Ce paleta de culori in farfuriile noastre!
A fost pt prima data cand am gatit cu soia si ma declar cel mai nou fan in clubul chinezariilor! imi e pofta
PS E musai sa ai wok pt treburile astea!
 

Ioana  acum 6 ani - 8 Februarie 2009 16:34  

Re: Taitei cu legume in stil chinezesc

ela, bine ai venit in club vesel

nu e obligatoriu sa ai wok, dar e mult mai usor sa pregatesti mancarui de genul acesta, la foc mare si in care trebuie sa amesteci continuu.
o vreme am folosit si eu oale sau tigai obisnuite si ori mi se ardeau legumele (in oale), ori dadeam legume afara cand amestecam (in tigai)... in wok e mult mai usor sa invarti mancarea
vezi ca sunt niste tigai la Tefal cu forma de wok, sunt usoare, le poti si scutura si le poti folosi si la alte mancaruri. wokul meu de fonta e bun, nu l-as inlocui cu nimic, doar e incomod la spalat, nu incape in chiuveta de mare ce e.
 

Ardelean Ancutza  acum 6 ani - 13 Martie 2009 11:10  

Re: Taitei cu legume in stil chinezesc

E singura reteta de pe site pe care o fac deja , fara a mai citi instructinile vesel , ne place la nebunie.Mersi mult de tot Ioana pentru reteta vesel
 

Ioana  acum 6 ani - 13 Martie 2009 13:41  

Re: Taitei cu legume in stil chinezesc

ma bucur ca ati descoperit arome noi care va plac, chiar, ghimbirul va place? eu m-am obisnuit mai greu cu el, la inceput puneam prea mult in mancare, era prea puternic, acum insa mi se pare ca nu poate lipsi in mancarurile astea cu iz asiatic
 

roxana  acum 6 ani - 13 Martie 2009 15:46  

Re: Taitei cu legume in stil chinezesc

o sa incerc...mie imi place mancarea chinezeasca la nebunie...mi se pare simplu de facut, dar prefer taieteii de soia!!!
 

Dana  acum 5 ani - 21 Septembrie 2009 13:15  

Re: Taitei cu legume in stil chinezesc

Va asigur ca este f f f f buna aceata reteta....am avut ocazia sa mananc. imi e pofta imi e pofta
 

lore  acum 5 ani - 21 Octombrie 2009 18:07  

Re: Taitei cu legume in stil chinezesc

Daca e club de "chinezarii", trebuie sa ma primiti si pe mine! Le ador!!! imi e pofta
Am facut si eu o reteta asemanatoare, cu pui si mai multe legume: pastarnac taiat cu curatitorul de legume, morcov baghete f subtiri, fasole verde, brocoli, ardei taiat tot bagheta, ceapa rondele, praz taiat in fasii f lungi, buchetele de brocoli si rondele f subtiri de telina. In wok am incins ulei, am pus usturoiul rondele si ghimbirul dat pe razatoare, apoi puiul, dupa ce puiul si-a schimbat culoarea am adaugat legumele si le-am lasat maxim 10 minute (daca nu faceti in wok, probabil ar trebui alocat mai mult timp). Taitei am folosit din cei de orez, doar opariti in apa fierbine, separat. I-am adaugat in wok, am pus apoi sos teriyaki (am avut cumparat, dar am sa-l incerc si pe cel al Ioanei) si a iesit o bunaciune!!! Nu prea merge la micul dejun, ce-i drept... vesel
 

iuliana  acum 5 ani - 26 Noiembrie 2009 16:39  

Re: Taitei cu legume in stil chinezesc

pot servi si cu orez iafara de spaghete?ador retetele chinezesti dar prefer cu orez,nu cu spaghete
 

Ioana  acum 5 ani - 26 Noiembrie 2009 16:46  

Re: Taitei cu legume in stil chinezesc

chiar ar merge, desi asta e o reteta speciala pentru taitei, dar daca pui orez, obtii ceva similar cu orezul prajit. poti turna si un ou batut dupa ce ai pus legumele peste orez, dar inainte de a pune sosul de soia si amesteci rapid sa se faca zdrente si chiar seamana cu orezul prajit. orezul il fierbi separat si daca poti cu un pic de timp inainte, il lasi intr-o sita, ca sa aiba vreme sa se usuce putintel. asa, atunci cand il adaugi in wok va fi uscat si se va praji frumos.
 

mirela  acum 5 ani - 14 Decembrie 2009 20:08  

Re: Taitei cu legume in stil chinezesc

super
 

claudia  acum 5 ani - 10 Februarie 2010 13:48  

Re: Taitei cu legume in stil chinezesc

Cred ca e super cu wok-ul, dar noi avem plita electrica pe inductie si nu merge orice oala, tigaie. Abia am gasit o tigaie in care sa imi fac si eu niste ochiuri. Wekeendul acesta am sa incerc mai multe retete, sa speram ca imi vor iesi. Voi face fursecuri cu ciocolata, cu scortisoara si incerc si taieteii. vesel vesel vesel
 

claudia  acum 5 ani - 11 Februarie 2010 13:36  

Re: Taitei cu legume in stil chinezesc

me again. intrebare: vreo reteta cu creveti? sunt curioasa cum se gatesc. as vrea sa incer. deci, vreo reteta? vesel
 

Carmen  acum 5 ani - 12 Februarie 2010 02:05  

Re: Taitei cu legume in stil chinezesc

pot sa-ti spun Claudia cum pregatesc eu crevetii.de fapt sotul meu,eu doar ii pregatesc materia prima.din pacate nu stiu sa-ti spun cantitati pt ca punem dupa ochi cum se pune.intai fierbem crevetii(cei roz-prefierti)intro oala unde am pus,pe langa apa,zarzavaturi(ceapa,morcovi,pastarnac,etc) si sare dupa gust.intre timp tai cubulete rosii,ardei,ceapa verde si ciuperci.dupa ce s-au fiert, crevetii decorticati ii pui ,impreuna cu verdeturile(rosiile,ardeii etc),intro tigaie unde pui ulei de masline(eu pun cu dif "arome"iute,cu usturoi,cu rozmarin).sos de soia si condimente(oregano,piper,etc).totul trebuie doar calit putin-de fapt dupa gustul fiecaruia.stiu ca reteta este putin mai complicata insa noua ne plac f mult.unde mai pui ca eu pana anul trecut nu am mancat creveti iar sotul meu m-a convins cu aceasta reteta.sper sa-ti placa si tie.pofta buna!
 

claudia  acum 5 ani - 12 Februarie 2010 13:03  

Re: Taitei cu legume in stil chinezesc

cat timp ii lasi la fiert? dupa ce s-au fiert ii "decortichezi" tu? sau ii cumperi gata decorticati?
am fost ieri la cumparaturi si am vrut sa cumpar, dar cand am fazut cate feluri sunt m-am lasat pagubasa. la fel cu sosul de soia. sunt "n" feluri, de la 3 ron pana la 11 ron, si bineinteles ca si ingredinte toata sunt diferite. intr-un final am luat unul (l-am ales dupa ambalaj ) trist . sper sa il fi nemerit.
mai o intrebare. la reteta taitei cu legume in stil chinezesc, chili, de care: sos de chili? sau este si chili praf? multumesc
 

Carmen  acum 5 ani - 12 Februarie 2010 21:40  

Re: Taitei cu legume in stil chinezesc

noi cumparam creveti proaspeti prefierti(de culoare roz).in gen ii gasim la Metro.gusti din creveti pana vezi ca sunt fierti.oricum nu dureaza f mult pt ca sunt prefierti.la sosul de soia nu pot sa-ti spun o marca si din pacate cel pe care il fol l-am terminat.in gen prefer sosul soia japonez(costa in jur de11 ron).apropo de sosul de soia am uitata sa-ti spun sa nu pui sare in tigaie pt ca sosul de soia este sarat.cand sunt fierti crevetii ii cureti de carapace si dupa ce calesti putin legumele in tigaie, pui si crevetii intregi sau taiati, cum preferi.noi ii taiem pe jumatate.nu lasi f mult pt ca legumele sa fie putin crocante(cum spune si Ioana in reteta ei).imi pare rau ca nu sunt prea coerenta si nu stiu exact timpii de gatire si gramajele insa eu nu sunt experta precum Ioana.nu este o reteta originala ci una adaptata gustului nostru.sunt convinsa insa ca o sa-ti reuseasca pana la urma reteta.sper sa iti si placa.
cu privire la chili, Ioana a spus in reteta fulgi(praf) si gasesti la pliculete de la dif firme sau chiar genul rasnita(eu asa am).si asa ceva pun in amestecul din tigaie pt ca ne plac mancarurile f picante.insa fiecare pune ce condimente ii plac. succes la pregatirea retetelor! vesel
 

claudia  acum 5 ani - 13 Februarie 2010 12:05  

Re: Taitei cu legume in stil chinezesc

multumesc, Carmen. M-am lamurit acum. vesel
 

Carmen  acum 5 ani - 13 Februarie 2010 20:16  

Re: Taitei cu legume in stil chinezesc

cu placere.chiar vroiam sa-ti scriu pt ca acum am venit de la Carrefour unde m-am uitat dupa acel sos de soia sa mi-l cumpar insa nu aveau.mi-am luat insa ulei de susan de la aceeasi firma.pe eticheta scrie"Thai choice" si sunt sticlute.mai aveau si ulei de peste din aceeasi gama. le gasesti la raionul asa zis de "delicatese"unde gasesti si ulei de masline cu usturoi,cu busuioc,ulei de nuci(cel putin asa sunt aranjate la noi in Constanta). vesel
 

dragos  acum 5 ani - 14 Februarie 2010 00:44  

Re: Taitei cu legume in stil chinezesc

imi e pofta
 

claudia  acum 5 ani - 14 Februarie 2010 12:31  

Re: Taitei cu legume in stil chinezesc

ieri am facut taitei cu legume, fursecuri cu ciocolata, fursecuri cu scortisoara si crema de branza cu piersica in vin. am fost harnicuta. a fost ziua chestiilor noi. vesel
toate au fost iami iami, mai ales ca mi-au iesit din prima. vesel
 

Laura  acum 5 ani - 1 Martie 2010 21:56  

Re: Taitei cu legume in stil chinezesc

Oau ! Ce gustosi sunt !!!
Super ! E prima oara cand gatesc "chinezarii" desi mananc de cate ori am ocazia. Desi la inceput am fost reticenta fata de ceea ce va iesi(am gatit portie dubla - aveam musafiri), pana la urma a fost totul super. Multumesc
 

Cristina  acum 5 ani - 12 Martie 2010 11:09  

Re: Taitei cu legume in stil chinezesc

E o reteta tare interesanta! Au iesit atat de gustosi! Faptul ca poti sa pui o multime de legume care raman crocante ii fac si sanatosi. Eu am taiat legumele "lungi" (morcovi, pastarnac, dovlecei, ardei capia) fasii lungi si subtiri (cu curatatorul de legume), am folosit ca paste Tagliatelle si am obtinut un efect vizual tare bun. Cu siguranta va ramane pt mine o reteta pe care am sa o repet cat mai des.
Multumesc!
 

Micky  acum 5 ani - 14 Martie 2010 16:55  

Re: Taitei cu legume in stil chinezesc

eu sunt tare necajita. Am adaptat taiteii cu paste bocolli, legumele cu legume chinezesti congelate, nu am avut ulei de susan, am pus doua 2 linguri de sos de soia si au iesit f amare si iuti. Ma gandesc ca daca puneam 8 linguri, deja erau la gunoi. Si cum sotului meu nu i-au placut deloc, acum am de mancare pentru o saptamana... trist doar pentru mine). Si chiar sunt trista pentru ca sotului meu ii plac chinezariile, doar ca nu stiu ce am gresit.
 

ELENA  acum 5 ani - 20 Martie 2010 23:39  

Re: Taitei cu legume in stil chinezesc

Am mancat asemenea ,,chinezarie,, acum cateva zile in oras, si maine gatesc si eu. Ce imi pare rau - chiar nu am gasitt ulei de susan, era f important??? Revin cu impresii maine dupa masa. vesel
 

Dana  acum 5 ani - 23 Martie 2010 16:01  

Re: Taitei cu legume in stil chinezesc

Ioana multumim de reteta! Familia a fost incantata!
Doar o intrebare: dupa ce am prajit legumele au lasat putin sos, e normal sa fie asa? pe langa ciuperici am adaugat: zuchinni, ardei rosu, morcov, germeni de grau.Care dintre ele sa fi fost problema?
Oricum...super reteta!
Mai asteptam chinezarii!
 

eliana_ary  acum 4 ani - 13 Mai 2010 16:23  

Re: Taitei cu legume in stil chinezesc

nu las un comentariu legat de retete pentru tocmai comentez pe site-ul meu preferat, pe care l-am si votat (cu greu) la RoBlogfest, de unde ma inspir de fiecare data cand gatesc (destul de rar din pacate), deci e clar ca imi place ce vad si aud aici.

dar am o oferta legata de subiectul retetei. am luat o masina de luat taiteti pe care am utilizat-o o singura data si care de ceva luni imi ocupa doar spatiu in casa. as vrea sa o vand. nu las aici alte detalii pentru ca nu e frumos. locuiesc in Bucuresti, daca e cineva interesat(a) cred ca vom reusi sa luam legatura.

multumesc si tine-o tot asa cu blog-ul ! esti femeia care mi-a confirmat ca placerea de a gati si Internetul pot face casa buna si crea o comunitate vesel
 

andreea  acum 4 ani - 4 Septembrie 2010 18:25  

Re: Taitei cu legume in stil chinezesc

cum se numea restaurantul chinezesc din budapesta? vesel
 

Ioana  acum 4 ani - 6 Septembrie 2010 15:26  

Re: Taitei cu legume in stil chinezesc

Peking cred, e cel din Tesco (zona Torokbalint), probabil asa-l gasesti mai usor
 

Alexandra  acum 4 ani - 18 Septembrie 2010 22:23  

Re: Taitei cu legume in stil chinezesc

Multumesc pt reteta chiar cautam asa ceva vesel
 

Cristina  acum 4 ani - 10 Ianuarie 2011 20:04  

Re: Taitei cu legume in stil chinezesc

Buna Ioana!
Cristina ma numesc si sunt prima data pe acest site.Vreau sa-ti multumesc pentru aceasta reteta fantastica.Mi-a iesit foarte bine.Intrucat sunt tinara casatorita si nu am multa experienta in bucatarie,azi,am reusit cu ajutorul tau sa experimentez ceva nou. Iti multumesc mult si mai astept retete noi de la tine....
 

radu  acum 4 ani - 28 Februarie 2011 10:24  

Re: Taitei cu legume in stil chinezesc

Cine-mi poate spune cum se prepara taiteii wok? am luat un pachet mei tai si nu scrie modul de preparare...
 

Ioana  acum 4 ani - 28 Februarie 2011 11:17  

Re: Taitei cu legume in stil chinezesc

denumirea "taitei wok" este foarte generica. din ce sunt taiteii? din orez, faina alba, tapioca? si cat sunt de subtiri?
 

Ada   acum 3 ani - 12 Octombrie 2011 09:57  

Re: Taitei cu legume in stil chinezesc

Super ! Si astept mai multe retete vesel
 

ProCom  acum 3 ani - 13 Octombrie 2011 21:08  

Re: Taitei cu legume in stil chinezesc

nu imi place nu imi place nu imi place nu imi place nu imi place nu imi place nu imi place nu imi place nu imi place nu imi place nu imi place
 

NICOLETA  acum 3 ani - 27 Octombrie 2011 15:38  

Re: Taitei cu legume in stil chinezesc

AM SALIVAT LA RETETA TA FARA SA O PREPAR SAU FARA SA O GUST MACAR, IN ACEASTA SEARA O VOI PREPARA PT CINA.
 

Ioana  acum 3 ani - 27 Octombrie 2011 16:18  

Re: Taitei cu legume in stil chinezesc

bun plan! sa ne spui cum a iesit
 

Elena Corneanu  acum 3 ani - 26 Noiembrie 2011 03:50  

Re: Taitei cu legume in stil chinezesc

Buna Ioana! In primul rānd felicitări pt site, de mult īl urmăresc dar e prima data cānd scriu. Asta e una din retetele mele preferate, dar vreau sa va spun ca si cu creveti(prawns) merge super, dar ideal ar fi sa folosiți din cei cruzi, care is gri la culoare, ca is mai gustosi cānd ii calesti direct. Multă bafta in continuare sa postezi cele mai bune retete!
 

Gheorghe Sanda  acum 3 ani - 25 Ianuarie 2012 13:01  

Re: Taitei cu legume in stil chinezesc

Acum vreau sa pregatesc si eu reteta asta pe care o lauda toata lumea! Am sa vavspun cum a iesit!
 

di  acum 3 ani - 4 Februarie 2012 17:17  

felicitari!`

felicitari pt site! este de un real folos pt oricine interesat de gatit! iar aceasta reteta este f gustoasa si usor de facut!
 

stoica.albert  acum 3 ani - 11 Februarie 2012 22:02  

Re: Taitei cu legume in stil chinezesc

vesel imi e pofta oarte tare reteta
 

Coman Ioana Alexandra  acum 3 ani - 20 Martie 2012 22:32  

Re: Taitei cu legume in stil chinezesc

Buna....
reteta este grozava...felicitari...mie imi place la nebunie mancarea chinezeasca....si mai ales aceasta reteta si cele cu orez....nu m-am putut abtine si am adaugat si ou batut...a iesit super...si sotul meu a fost incantat...iti multumim frumos pt retete...
 

Ame Amelia  acum 3 ani - 20 Aprilie 2012 09:45  

Re: Taitei cu legume in stil chinezesc

Am facut reteta asta de nenumarate ori,e delicioasa...nu ne mai saturam mancand.Multumesc!
 

Monica Andrei  acum 2 ani - 23 Septembrie 2012 20:17  

Re: Taitei cu legume in stil chinezesc

super reteta pentru prima oara cand realizez de ce nu mi ieseau taitetii pana acum. Am si facut am papat fara sa respiramvesel
 

clara  acum 2 ani - 27 Octombrie 2012 20:41  

Re: Taitei cu legume in stil chinezesc

Foarte bun. A fost pe placul tuturor, inclusiv al copilului . vesel vesel
 

Pamintean  acum 2 ani - 31 Octombrie 2012 22:16  

Re: Taitei cu legume in stil chinezesc

Arata superb si cred ca ai fost recompensata cum trebuie de sotul tau :-)
Ador mincarea din restaurantele chinezesti ,sotia mea a si incercat sa 'reproduca" ceva asemanator cu ce ai prezentat tu,dar tot nu a iesit un produs final asemanator cu al lor:-)
Nu-i nimic,voi scoate wokul din cuptorul aragazului,si ii voi da de lucru vesel ,insa trebuie sa-mi procur ghimbir si ulei de susan,sincer nu am folosit niciodata :-) Bineinteles caci ma voi gindi la un pariu inainte :-)))
Azi am descoperit pagina asta ,si imi place tare mult totul,esti un bucatar minunat care pui pasiune in toate retetele :-)
Toate cele bune,ai cistigat inca un pariu ,sint fanul tau :-)))
 

Elisabeta  acum 2 ani - 5 Noiembrie 2012 10:16  

Re: Taitei cu legume in stil chinezesc

Pana sa vad reteta aceasta nu m-am gandit niciodata sa incerc sa fac eu acasa mancare chinezeasca, desi ne place mult. Dar cum imi place sa gatesc ceva nou, sa incerc diferite retete, si vazand aceasta reteta, am si cumparat ingredientele, gasisem taitei de orez, si m-am apucat de treaba. Am pus in plus ardei rosu. A fost foarte buna, peste asteptari, ma bucur ca am descoperit aceasta reteta! Deja am facut-o de doua ori si vreau sa va multumesc foarte mult pentru aceasta reteta si nu numai.
 

Raluca  acum 2 ani - 21 Noiembrie 2012 17:39  

Re: Taitei cu legume in stil chinezesc

Tocmai am facut reteta asta, am un singur cuvant de zis:Geniala!!! (varianta mea a fost fara ghimbir, nu suport gustul, dar seamana foarte mult cu ce mancam la chopstix...multumesc enorm pt reteta!!!!!pupici
 

Eva  acum 2 ani - 4 Februarie 2013 02:53  

Re: Taitei cu legume in stil chinezesc

Am o intrebare, fiindca sunt fixista si doresc sa prepar mancarea cu taitei de orez, unde ii pot gasi, prin ce supermarket/hipermarket?
 

Ioana  acum 2 ani - 4 Februarie 2013 10:29  

Re: Taitei cu legume in stil chinezesc

la orice supermarket, la Cora, Selgros sigur sunt.
 

viorel  acum 2 ani - 11 Februarie 2013 13:24  

Re: Taitei cu legume in stil chinezesc

eu fac rețeta asta cu spaghete din porumb sau cu cele din soia și sunt excelente,am adăugat și bambus felii...iese criminal
 

Nistor  acum 2 ani - 22 Aprilie 2013 05:58  

Re: Taitei cu legume in stil chinezesc

mi-a venit o foame!!! M-am apucat de ros de mouse de la computer..
 

Camelia  acum un an - 17 Mai 2013 17:32  

Re: Taitei cu legume in stil chinezesc

Am facut astazi la pranz aceasta reteta,,,foarte,foarte buna,,, vesel
 

Roxana  acum un an - 9 Septembrie 2013 14:19  

Re: Taitei cu legume in stil chinezesc

Mmmmm, delicios. Ai folosit sos de soia light sau dark? Este important felul sosului?

Multumesc.
 

Ioana  acum un an - 9 Septembrie 2013 14:56  

Re: Taitei cu legume in stil chinezesc

eu folosesc regular (all-purpose) sau dark.
 

Magdalena Olteanu  acum un an - 26 Noiembrie 2013 17:10  

Re: Taitei cu legume in stil chinezesc

Toate retetele sunt minumata am nostalgia de ACASA! Retete tipice de Ardeal darsi chinazariile sunt delicioase Supa Tom Ian mancata la Sig.e minunata toate bune si frumoasa dar e tare greu sa gatesti pentru o sigura persoana Vreau sfaturi de la Ioana
 

Gabriela  acum 3 luni - 10 Februarie 2015 01:05  

Re: Taitei cu legume in stil chinezesc

am incercat si eu reteta ta Ioana si-ti multumesc mult pentru inspiratie;noi locuim in Cehia si am cumparat toate ingredientele necesare de la un mag care a avut specific asiatic asa ca am avut tot ce-am avut nevoie; am pus bambus,legume chinezezti ,ciuperci chinezesti si plus buchetele mici de brocoli,morcov taiat feliute asa cum ai spus tu, ardei galben felite subtiri; am facut cu paste din orez si cu pui taiat mic. Ce-a iesit .....o nebunie vesel vesel
 
loading

Ca sa primesti cele mai noi retete prin email

Afla mai multe detalii aici ›

Campanie sustinuta de organizatia M.A.M.E.


Retete de sezon

Vezi toate retetele de sezon


 
mergi sus