Salata de icre

Categorii: Retete aperitive, Retete cu peste si fructe de mare, Retete romanesti, Retete salate

 

Salata de icre
Pinterest

Sambata am primit din bunavointa matusii Marioara (sora mamei lui Radu) un borcanel cu icre puse cu sare, cumparate direct de la pescari. Evident ca mi-a dat si reteta de salata de icre fiindca la noi acasa nu se faceau. Nu pot compara reteta cu o alta salata de icre facuta in casa, dar ce a iesit e muuult mai buna decat icrele cumparate gata preparate. Gustul e foarte fin si compozitia e mai pufoasa.

Ingrediente
Salata de icre

50 gr icre de peste
3 felii franzela proaspata(pufoasa) fara coaja (cca 35 gr)
5 linguri lapte
2 linguri suc de lamaie + putin pentru inceput
3 linguri apa minerala
1 ceapa mica (cca 50 gr)
ulei (cca 300-350 ml ulei)

Preparare
Salata de icre

  1. Icrele daca sunt in saramura se acopera cu apa si se lasa 30 minute. Se scurg apoi de apa folosind o sita de ceai sau tifon. Daca nu sunt puse cu sare, sariti acest pas.
  2. Se stropeste painea rupta bucatele cu lapte si se sfarma apoi cu o furculita.
  3. Icrele se pun intr-un vas pe abur si se tin cateva minute pana le simtiti fierbinti, amestecand in ele in acest timp. Icrele calde se sparg mai usor.
  4. Se pun icrele peste paine impreuna cu putin suc de lamaie si cu o lingura de lemn se freaca bine totul astfel incat sa se sparga din icre.
  5. Apoi incepem sa adaugam incet ulei, in fir subtire si amestecand continuu, exact ca si la maioneza. Vom vedea ca icrele se inmultesc exact ca si maioneza. Punem ulei pana maioneza devine foarte consistenta. Stropim atunci cu 1 lingura apa minerala si continuam sa turnam ulei pana "maioneza" devine iar consistenta. Stropim iar cu 1 lingura apa si iar adaugam ulei pana redevine consistenta. Iar stropim cu apa minerala si iar adugam ulei pana icrele stau pe lingura.
  6. La final condimentam cu sare (daca icrele au fost in saramura nu e necesar), piper, adaugam ceapa tocata cat mai fin si adaugam sucul de lamaie.
  7. Se aseaza salata intr-un bol si se decoreaza dupa plac cu masline, patrunjel sau felii de gogosari murat.
 
Salata de icre - Icre cu sare

1. Icre cu sare

Salata de icre - Icre cu apa - pentru desarat

2. Icre cu apa - pentru desarat

Salata de icre - Icrele pe abur

3. Icrele pe abur

Salata de icre - Miezul stropit cu lapte

4. Miezul stropit cu lapte

Salata de icre - Frecam icrele cu miezul de paine si suc de lamaie

5. Frecam icrele cu miezul de paine si suc de lamaie

Salata de icre - Incepem si adaugam ulei ca la maioneza

6. Incepem si adaugam ulei ca la maioneza

Salata de icre - Mai mult ulei...

7. Mai mult ulei...

Salata de icre - Pana sta pe lingura

8. Pana sta pe lingura

Salata de icre - Salata de icre

9. Salata de icre


Adauga comentariu    Listeaza reteta

Votul tau: 

  (5 puncte / total voturi: 85)  

 

 

 

Ardelean Ancutza  acum 5 ani - 10 Noiembrie 2009 16:29  

Re: Salata de icre

Yami ,yami...Ce dor imi este de o astfel de salata, n-am mai mancat de ani buni si imi place tare mult. Cele din comert nu imi plac absolut deloc iar icre nu am cumparat . Am vazut undeva un borcanel de 150 gr. (cred) cu peste 30 lei si nu m-am indurat sa dau atata . Daca reusita e sigura cu icre cumparate din supermarket atunci iau si eu. Poate imi spune cineva daca a incercat vesel Super reteta !
 

adry  acum 5 ani - 11 Noiembrie 2009 16:34  

Re: Salata de icre

Toate secretele aste ape care ni le-ai impartasit nu le stiam ( de desarat tinandu-le in apa, apoi pe baie de abur )
Eu am folosit icre sarate dar le-am folosit direc! O sa tin cont de acum vesel
 

Ioana  acum 5 ani - 11 Noiembrie 2009 16:37  

Re: Salata de icre

nu ieseau prea sarate daca nu le-ai pus la desarat? orisicum acum stii... poate cele din comert sunt mai putin sarate si au ceva conservant ca sa reziste. astea primite de mine erau sarate rau, le-am gustat cum le-am primit si erau bocna de sare.
 

adry  acum 5 ani - 14 Noiembrie 2009 17:36  

Re: Salata de icre

Nu erau din comert ca am cumnat pescar vesel dar poate sora-mea nu le-a sarat tare!
Solutia ta e ideala insa pentru desarat! Nu m-as fi gandit sau mai bine zis mi-ar fi fost frica sa nu stric produsul!
 

Ardelean Ancutza  acum 5 ani - 11 Ianuarie 2010 15:23  

Re: Salata de icre

Am respectat reteta pas cu pas si mi-a iesit grozava salata. Am facut-o de Rev , am gasit icre proaspete sarate de crap vesel .
 

andreea  acum 5 ani - 1 Martie 2010 10:39  

Re: Salata de icre

sa stiti ca gasiti icre proaspete si la pescarii(magazine specializate in peste),nu numai in supermarket, iar preturile nu sunt asa piperate, se merita.Acum ma duc si eu sa incerc reteta asta...
 

nesatulu  acum 5 ani - 9 Martie 2010 22:59  

Re: Salata de icre

Mai bune ca icrele de fasole nu are cum sa fie
 

gabi25  acum 5 ani - 13 Martie 2010 09:36  

Re: Salata de icre

imi e pofta
 

alexceci  acum 5 ani - 10 Aprilie 2010 12:48  

Re: Salata de icre

explica-mi si mie, te rog mult de tot, ce inseamna sa faci icre pe abur? le pui la fiert, un pic mai sus deasupra aragazului sau cum?.. chiar nu inteleg :-?.. imi e pofta
 

Ioana  acum 5 ani - 12 Aprilie 2010 12:44  

Re: Salata de icre

icrele le pui intr-un bol pe care-l asezi pe o oala cu apa care fierbe, fundul bolului sa fie deasupra apei un pic.
 

mirela  acum 5 ani - 22 Aprilie 2010 13:36  

Re: Salata de icre

in loc de paine nu poate fi folosit gris fiert?
 

Ioana  acum 5 ani - 22 Aprilie 2010 16:17  

Re: Salata de icre

am vazut si retete cu gris, dar eu personal n-am incercat.
 

gina  acum 5 ani - 15 Mai 2010 18:22  

Re: Salata de icre

Si eu voi incerca reteta asta maine.Eu am icre de crap superproaspete(ieri am primit un crap mare,cred ca a avut mai mult de 1kg de icre)O sa fac portie dubla ,dar o sa am grija sa nu folosesc mult ulei
 

Sa  acum 4 ani - 7 August 2010 11:19  

Re: Salata de icre

mama îmi facea mereu salata aceasta cu gris fiert.. mamaie la fel... si e foarte foarte gustoasa asa... imi e pofta
 

Maria Mirabela Croitoru  acum 4 ani - 21 Septembrie 2010 21:44  

Re: Salata de icre

maine incerc si eu si sper sa fie bune cel putin cu reteta asta asa pare nici mie nu imi plac cele din comert si am incerkt cu gris si pana acum nu mi-a iesit sper sa nu mai dau gres cu astea.... vesel va pupic dulcic vesel
 

minodora  acum 4 ani - 29 Septembrie 2010 18:32  

Re: Salata de icre

eu stiu k in loc de paine poti pune un cartof 2 fierti zdrobiti bine si iesa nemaipomenit de bine!
 

Andreea  acum 4 ani - 13 Noiembrie 2010 21:56  

Re: Salata de icre

Acum am degustat salata si a iesit grozava!!!
Multumesc pt reteta si pt explicatiile care ajuta orice incepator vesel
 

anna  acum 4 ani - 20 Noiembrie 2010 20:01  

Re: Salata de icre

si cu gris sunt foarte bune
 

elena  acum 4 ani - 29 Decembrie 2010 17:23  

Re: Salata de icre

am preparat salata dupa reteta ta si a iesit foarte buna.pt cine doreste in loc de paine puteti folosi gris dar il fierbeti in lapte.super bun vesel
 

marieta  acum 4 ani - 30 Decembrie 2010 12:25  

Re: Salata de icre

salata de icre o face fica mare sotu ei e pescar si prinde peste f f f mare si au icre a prins un crap de 16 kl si a avut 4 kl de icre de am dat la tot neamu le punem cu sare si tin timp andelungat la salata punem ceapa rosie sa-u verde sarbatori fericite
 

Alina  acum 4 ani - 22 Ianuarie 2011 17:36  

Re: Salata de icre

Un remediu pentru o salata de icre ..esuata ???
Mi-ai fi de mare ajutor !!
Problema e ca nu se "leaga" icrele deloc .. trist ce pot sa fac?
Merci.
 

Gabriela Huidu  acum 4 ani - 24 Ianuarie 2011 15:27  

Re: Salata de icre

am facut si eu aseara salata, a iesit super super, portie dubla am cumparat 100 gr icre de la annabella. a iesit super super buna....ms pt reteta. vesel
 

Virgil Jipa  acum 4 ani - 6 Martie 2011 18:36  

Re: Salata de icre

superrrr!!!!!
acum am terminat-ooo,este bestiala.
multumesc pt reteta vesel
 

lluminita  acum 4 ani - 29 Martie 2011 11:49  

Re: Salata de icre

FOARTE BUNE, MULTUMESC. vesel
 

roxana  acum 3 ani - 12 Iulie 2011 13:23  

Re: Salata de icre

foarte bune salata de icre de obicei nu prea imi iesea dar respectand reteta intocmai a iesit super doar ca aici nu prea gasesc icre noroc ca a fost sotul meu la peste ca altfel le duceam dorul pana ajungeam in tara
 

Miha  acum 3 ani - 28 Octombrie 2011 15:42  

Re: Salata de icre

Buna ! D-abia astept sa fac si eu imi e pofta .
Mi-e dor deja de ele . Multumesc .. ( sper sa-mi iasa )
 

Ioana  acum 3 ani - 30 Noiembrie 2011 14:03  

Re: Salata de icre

trebuia sa adaugi uleiul mai incet, cu lingura daca esti incepator, astfel nu se taie.
ulei am pus cat au cerut icrele ca sa ajunga la o consistenta tartinabila. e ca la maioneza, nu mancam ou ci ulei intr-adevar dar e gustoasa.

poti sa faci sushi cu icre [link] daca vrei sa le manci fara ulei. este foarte bun.
 

Alex  acum 3 ani - 30 Noiembrie 2011 16:10  

Re: Salata de icre

Mie mi s-au taiat. Mi se pare exagerata cantitatea de ulei(6-7x cantitatea de icre). Mancam icre sau ulei?
Alte retete folosesc numai 100g ulei la 50g icre.
Am sa incerc cu gris data viitoare, cred ca stau mai bine. Asta daca nu se taie iar vesel
 

ovidiu  acum 3 ani - 11 Decembrie 2011 11:23  

Re: Salata de icre

sunt gurmand si gatesc cu placere si preparate simple.E f gustoasa reteta ta.Asa fac si eu icrele.Simplu si gustos. vesel
 

Gabriel  acum 3 ani - 11 Decembrie 2011 15:09  

Re: Salata de icre

Cred ca icrele sunt bune asa.
Nu inteleg de ce trebuie sparte bobitele de icre, ele tocmai nesparte ar arata mai bune in salata. In plus, fierberea usoara reduce gustul. Nu uita ca, de pilda, icrele de stiuca - care sunt mult mai scumpe decat cele de crap - trebuie sa ramana intregi, sa se vada in amestec.
Incearca sa faci salata si cu gris in lic de paine, firbandu-l pana se intareste si lasandu-l sa se raceasca bine (sa fie rece, nu temperat). Cu grisul se procedeaza la fel ca in reteta pe care ai scris-o.
Te rog, fa ceva cu rosiile alea, Tomi. Chiar sunt deranjante, este pacat pentru frumusetea efortuluio tau - in fond, este vorba de un blog, nu un business - ca aceasta sa fie estompata de marketing.
Succes, felicitari pentru tot ceeace postezi.
 

Ioana  acum 3 ani - 12 Decembrie 2011 11:41  

Re: Salata de icre

nu trebuie sparte toate bobitele de icre ci doar cateva ca sa aiba gustul mai intens.
 

mihai  acum 3 ani - 3 Februarie 2012 14:06  

Re: Salata de icre

Cea mai mare parte din icre trebuie sa se sparga. Numai asa se inmulteste compozitia si se incorporeaza uleiul. Credeti ca se poate face maioneza cu ouale intregi? Mi-au iesit excelent icrele dupa reteta asta. Din aceleasi icre mai incercasem de 3 ori si s-au taiat, fara speranta de remediere.
 

Gabriela Pop  acum 3 ani - 13 Martie 2012 19:00  

Re: Salata de icre

Salata de icre mama mea si -eu evident- o preparam cu gris.Se prepara un gris mai moale.Sunt mai gustoase cu ceapa verde .Eu adaug si un pic de lamaie .Icrele nu le desarez nici eu , am folosit doar din cele de la pescari .Important e ca toate ingredientele sa aiba aceeasi temeperatura.
 

Loredana  acum 3 ani - 25 Martie 2012 19:57  

Re: Salata de icre

Super, super salata!!!
 

claudia  acum 3 ani - 12 Aprilie 2012 13:03  

Re: Salata de icre

Ador salata de icre dar de obicei o prepar cu gris. Oricum nu imi ies mereu, uneori pur su simplu nu sporesc ci se taie imediat.
vesel
 

claudia  acum 3 ani - 25 Mai 2012 10:16  

Re: Salata de icre

Nici mie nu-mi iese mereu reteta, acum am avut noroc, mi-au iesit foarte bine si nu am folosit nici paine nici gris, le-am frecat doar cu ulei.
Icrele sunt preferatele mele. Multumim din nou , Ioana! vesel
 

flor  acum 3 ani - 2 Iunie 2012 13:00  

Re: Salata de icre

deci asa se face mutumesc de ajutor
vesel vesel vesel vesel vesel vesel vesel vesel vesel vesel vesel vesel vesel vesel vesel vesel vesel imi e pofta imi e pofta imi e pofta imi e pofta imi e pofta imi e pofta imi e pofta imi e pofta imi e pofta
 

geo  acum 3 ani - 19 Iunie 2012 20:31  

Re: Salata de icre

eu fac acum ....adica nu eu prietena mea ca mie nu imi ies niciodata trist dar pana acum sunt suuper arata iami iami...... vesel o sa va zic cum e finalul va puuuup mersi pt ajutor:*
 

klau  acum 3 ani - 3 Iulie 2012 12:08  

Re: Salata de icre

foarta buna reteta.mai bune ies cu paine decat cu gris.o zi buna
 

Cristina  acum 2 ani - 24 Octombrie 2012 12:08  

Re: Salata de icre

Sunt sigura ca sunt f.bune icrele tale. Si eu le fac tot cu paine. Un secret pt. icrele taiate - puneti in compozitia taiata un albus de ou si continuati sa mixati, se repara instantaneu. Se poate folosi si doar un galbenus, dar atunci devin prea grase pt. ca se formeaza un pic de maioneza. Alt secret - inlocuiti o lingurita sau doua de apa minerala cu vin alb sec, o bunatate. Succes vesel
 

elisabetaboidachi  acum 2 ani - 27 Decembrie 2012 11:09  

Re: Salata de icre

nu imi ies niciodata
 

elena  acum 2 ani - 19 Ianuarie 2013 14:06  

Re: Salata de icre

buna! eu sunt din Tulcea, iar la noi daca spui cuiva ca ai pus altceva decat ulei si lamaie in icre se uita crucis la tine. adevarata reteta de icre se face la fel ca maioneza. bobitele nu se sparg, ca atunci nu mai sunt icre, ci un piure. prima data se scot matele din ele amestecand icrele cu furculita. matele se innoada singure pe furculita. apoi se adauga uleiul putin cate putin , altfel se taie. lamaia e importanta pentru ca ajuta icrele sa se lege si nu provoaca greata. daca se taie, se lasa icrele sa se "odihneascapana incepe sa iasa uleiul din ele. se scoate acest ulei si se freaca din nou cu mare grija. cel mai bine ar fi ca icrele sa nu fie reci, ci la temperatura camerei. se poate pune ceapa foarte fin taiata.
 

ines  acum 2 ani - 8 Februarie 2013 14:11  

Re: Salata de icre

Dupa atat de multe comentarii nu mai am nici o speranta sa primesc un raspuns.
La prepararea maionezei se foloseste mixerul dar la salata de icre cum procedam? amestecam manual cu lingura? oare se prinde asa toata compozitia?
 

Ioana  acum 2 ani - 8 Februarie 2013 15:16  

Re: Salata de icre

eu le fac de mana, fara mixer si se leaga. de fapt si maioneza clasica o fac de mana....
 

fish chef  acum 2 ani - 10 Februarie 2013 13:22  

Re: Salata de icre

Ar mai fi un amanunt....ceapa...taiata mici cubulete daca este pusa direct icrele prind un pic de amareala.
Se pot spala cubuletele de ceapa intr-un castronel apoi se strang in pumn pana se scurge apa...se repeta de doua-trei ori.
Fac reta la 2-3 saptamani de vreo 10-12 ani si nu am "gresit" niciodata
Pofta buna!
 

elena  acum 2 ani - 13 Februarie 2013 13:28  

Re: Salata de icre

icrele nu se bat cu mixerul pentru ca se sparg bobitele si se taie!
 

Maria  acum 2 ani - 18 Aprilie 2013 08:00  

Re: Salata de icre

Eu fac intotdeauna icrele cu mixerul la viteza mica.Uleiul il vars in fir,cite putin.Foarte rar mi s-au taiat.Pentru mine cea mai buna metoda ,care nu da gres niciodata,daca s-au taiat este urmatoarea`;puneti intr-o craticioara mica 50 ml apa sa fiarba in clocote si in timp ce mixati la viteza mica turnati apa clocotita cite putin.Se leaga instantaneu si devin foarte albe si pufoase.Apoi lafel ca toata lumea care face icre adaugati zeama de lamiie,potriviti de sare si ceapa taiata fin.E foarte sigur,nu ve-ti da gres.Eu nu adaug nimic altceva in icre(piine,gris etc.)
 

adelina  acum 2 ani - 24 Aprilie 2013 12:13  

Re: Salata de icre

imi e pofta wow cum arata! Icrele sunt de stiuca. Se vede. Bob mare, bine definit, culoare perfecta. Felicitari!
 

Catalina  acum 2 ani - 29 Mai 2013 15:49  

Re: Salata de icre

Super gustoasa reteta. Mersi!:*
 

misu  acum un an - 4 Februarie 2014 17:27  

Re: Salata de icre

io numai ce am facut-o si e super numai ca in loc sa tai ceapa marunt am friulato cu blenderul. am incercat si varianta cu gris numai ca ideea e ca grisul e tot paine pana la urma. sunt bune oricum. pentru cei care spun ca se taie am un sfat: incercati sa amestecati mereu in acelasi sens iar uleiul sa-l adugati putin cate putin nu mai mult de 10-15 ml iar cand se taie adugati un pic de zeama de lamaie si mestecati. iar cei care spun ca uleiul e prea mult puteti pune si mai putin gustul va fi acelasi sau incercati sa puneti mai multe icre din nou acelasi rezultat.
 

GIORGIANA STROE  acum 10 luni - 16 Septembrie 2014 19:19  

Re: Salata de icre

Aiurea, am respectat cu strictete si nu a iesit nimic. Mai bine ca icrele sa fie facute separat fara paine.
NU O FACETI !
 

Alina  acum 7 luni - 2 Decembrie 2014 23:39  

Re: Salata de icre

Buna. Am terminat acuma reteta aceasta.. este prima data cand fac singura salata de icre.. ca aspect a iesit foarte frumoasa vesel)) insa.. ku gust de ulei.. si ulei am pus mai putin decat scrie in reteta.. oare unde am gresit? imi puteti da un sfat cum sa scot gustul de lei din ea? sau pot so arunc? ... multumesc de timp..
 

Ioana  acum 8 luni - 3 Decembrie 2014 06:44  

Re: Salata de icre

ar fi doua explicatii: fie uleiul tau are gust intens (nu e chiar neutru) si icrele tale nu au fost aromate si atunci gustul uleiului l-a depasit pe cel al icrelor; fie ai adaugat uleiul prea mult si prea repede si atunci nu s-a facut emulsia chiar cum trebuie. in acest ultim caz, incearca sa bagi blenderul vertical in icre si sa le mixezi bine de tot, e posibil sa se omogenizeze. in primul caz nu prea ai ce face.
 

Alina  acum 7 luni - 3 Decembrie 2014 13:59  

Re: Salata de icre

Am folosit icre sarate de crap de la elnegro si ulei rafinat de la bunica... am bagat blenderu nici o inbunatatire ma las pagubasa.. oricum mc de reteta..
 

Ioana  acum 7 luni - 3 Decembrie 2014 14:05  

Re: Salata de icre

pai uleiul de casa are un gust foarte intens. el e de vina. trebuie sa pui ulei neutru la icre.
nu il simti cand il pui in mancaruri? are gustul acela bun, intens de seminte prajite. problema e ca acel ulei nu se potriveste in orice mancare, deci ai grija cu ce il combini. ti-l recomand in salata de fasole: /retete/salata-de-fasole-si-castane

deci mare grija cu uleiul folosit. sa stii ca nici uleiul extravirgin de masline, cat e el de bun si sanatos nu il poti pune in orice mancare. uneori iti poate coplesi restul aromelor si va deveni chiar neplacuta combinatia.
 

Johnny  acum 5 luni - 29 Martie 2015 00:04  

Re: Salata de icre

Scuzati-ma va rog, dar sa pui gris sau pâine in icre este un sacrilegiu. Inainte de revolutie se obisnuia pentru ca icrele erau o raritate si oamenii le inmulteau si ei cum puteau. Unde m-am nascut eu, pe malul Dunarii, sa faci asa ceva este o mare rusine. Salata de icre se prepara din icre, ulei si ceapa. In timpurile moderne s-a adaugat si zeama de lamaie.
 

Ioana  acum 4 luni - 29 Martie 2015 11:28  

Re: Salata de icre

abia astept sa mananc icre la malul Dunarii. poate am noroc si ma invata cineva cum se pregatesc acolo.

si daca tot suntem la subiect: daca cineva imi poate recomanda o zona frumoasa la Dunare, unde se mananca bine, as fi recunoscatoare. caut experiente culinare deosebite. poate chiar un cooking class, daca nu cer prea mult. o excursie la Dunare e in plan demult, dar n-am gasit recomandari pe goole care sa ma convinga.
 

Mara  acum 2 zile - 3 Iulie 2015 18:02  

Re: Salata de icre

Hello Ioana, n-am mai "vorbit" de mult timp. Soacra mea, giurgiuveanca, face niste icre dementiale; fara gris, fara paine. Si din comentariile de mai sus, observ ca mai toata lumea de pe Dunare le face la fel. Cand am vazut-o prima data cum le face, m-am crucit, eu obisnuita ca la mama acasa, cu icre facute cu gris.
Ea pastreaza icrele la congelator, socrul meu merge des la peste si au ceva stoc, si de icre si de peste. Dupa ce le curata de pielite, le portioneaza in pungute din alea mici (cred ca pune cam 4 -5 linguri zdravene de icre intr-o punguta, dar noi ne strangem multi la masa vesel Evita astfel si sararea excesiva si sari peste pasul cu desararea cand le prepari. Si le face asa: le decongeleaza de seara pana a doua zi, in frigider, le "spala" cu putin lapte (o cescuta) apoi le transfera in vasul de la mixer, pune putina sare si suc de lamaie si le mixeaza cateva minute pana se desfac putin. Incepe si pune ulei, in fir subtire, alternand din cand in cand cu suc de lamaie (foloseste sucul de la o lamaie la toata cantitatea de icre). Cand devin foarte vartoase, pune cu lingura (e mai safe, nu risti sa torni toata sticla) apa minerala, si tot asa, iar ulei, iar lamaie, iar apa minerala, pana obtine o spuma, la propriu. La sfarsit pune ceapa rosie tocata fin si ceva verdeata, marar sau patrunjel. Cand e sezon, pune ceapa verde cu tot cu cozi. Sunt foarte foarte pufoase si fine. Noi le papam cu paine prajita. Din pacate nu am masuri pentru ingrediente, eu le fac tot asa, dar din ochi, niciodata nu am masurat. Poate incerci si varianta asta.
Si daca vrei sa mananci bine si bun in Giurgiu, cand esti in zona, mergi la Perla, in port, dar eu cred ca cele mai frumoase locuri de pe Dunare sunt in Delta.
Salutari!



 

Ioana  acum 30 minute - 6 Iulie 2015 09:31  

Re: Salata de icre

Merci, Mara! chiar nu ne-am auzit demult! vesel ma bucur ca mai treci pe la mine.
merci mult pentru indicatii si pentru recomandare. le-am "salvat".
 

Ca sa primesti cele mai noi retete prin email

Retete de sezon

Vezi toate retetele de sezon


 
mergi sus